Moon Child:a jel poenta ove teme ubiti strebere ili...? :?
josh razmatramo tu tematiku...mozesh slobodno da dash neki primer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moon Child:a jel poenta ove teme ubiti strebere ili...? :?
Ako dozvoljavas da preformulisem pitanje: Da li je poenta UOPSTE ubijati strebere pa i oni su ljudi isto kao i neki koji ne izlaze iz igraonice, ili koji ne uopste ne odjavljuju sa foruma itd.Moon Child:a jel poenta ove teme ubiti strebere ili...? :?
Dovla:Ako dozvoljavas da preformulisem pitanje: Da li je poenta UOPSTE ubijati strebere pa i oni su ljudi isto kao i neki koji ne izlaze iz igraonice, ili koji ne uopste ne odjavljuju sa foruma itd.Moon Child:a jel poenta ove teme ubiti strebere ili...? :?
Ja se izvinjavam ako nisam dobro upratio ali koliko se meni cini ti nisi dala nijedan konkretan savet decku nego kontrolises ostaleBliznakinja:Е људи,смирите страсти...
Тема није покренута да бисте се ви свађали,покушајте да помогнете дечку..
А сумњам да ће му помоћи глупи коментари...
Хвала![]()
slazem se.....Dovla:Ako dozvoljavas da preformulisem pitanje: Da li je poenta UOPSTE ubijati strebere pa i oni su ljudi isto kao i neki koji ne izlaze iz igraonice, ili koji ne uopste ne odjavljuju sa foruma itd.Moon Child:a jel poenta ove teme ubiti strebere ili...? :?
Moon Child:slazem se.....Dovla:Ako dozvoljavas da preformulisem pitanje: Da li je poenta UOPSTE ubijati strebere pa i oni su ljudi isto kao i neki koji ne izlaze iz igraonice, ili koji ne uopste ne odjavljuju sa foruma itd.Moon Child:a jel poenta ove teme ubiti strebere ili...? :?
ali da dam primer...hm...spaljivanje na lomaci?sala...
Dovla:Ja se izvinjavam ako nisam dobro upratio ali koliko se meni cini ti nisi dala nijedan konkretan savet decku nego kontrolises ostaleBliznakinja:Е људи,смирите страсти...
Хвала![]()
Bliznakinja:Dovla:Ja se izvinjavam ako nisam dobro upratio ali koliko se meni cini ti nisi dala nijedan konkretan savet decku nego kontrolises ostaleBliznakinja:Е људи,смирите страсти...
Хвала![]()
Ја бар не лупам глупости...
А то да контролишем друге...то је мој "посао" овде..
Види се да не пратиш...![]()
d4ch4:Bliznakinja:Dovla:Ja se izvinjavam ako nisam dobro upratio ali koliko se meni cini ti nisi dala nijedan konkretan savet decku nego kontrolises ostaleBliznakinja:Е људи,смирите страсти...
Хвала![]()
hahaha...kolko te placjaju ?
Poshalju ti razglednicu za ng...hehehe.
Bliznakinja:d4ch4:Bliznakinja:Dovla:Ja se izvinjavam ako nisam dobro upratio ali koliko se meni cini ti nisi dala nijedan konkretan savet decku nego kontrolises ostaleBliznakinja:Е људи,смирите страсти...
Хвала![]()
hahaha...kolko te placjaju ?
Poshalju ti razglednicu za ng...hehehe.
Посао сам ставила под наводнике...за ћораве..А ти Дачо,само ме изазивај... :x
Ne znam koliko ti je poznato da sam ovde JA prvi odgovorio i to napisao poprilican tekst za razliku od tebeBliznakinja:Dovla:Ja se izvinjavam ako nisam dobro upratio ali koliko se meni cini ti nisi dala nijedan konkretan savet decku nego kontrolises ostaleBliznakinja:Е људи,смирите страсти...
Хвала![]()
Master_Chief:Glupo je pridavatai znacaja ovome,decko je ocigledno pametniji od ostalih a oni posto vide da su glupi njeg zezaju zato sto je specijalan na neki nacin...
Ma jok...d4ch4:Master_Chief:Glupo je pridavatai znacaja ovome,decko je ocigledno pametniji od ostalih a oni posto vide da su glupi njeg zezaju zato sto je specijalan na neki nacin...
Jel to znachi da sam ja pametan ?? ? ? ? ? ? 8) 8) 8) 8) 8)
Master_Chief:Ma jok...d4ch4:Master_Chief:Glupo je pridavatai znacaja ovome,decko je ocigledno pametniji od ostalih a oni posto vide da su glupi njeg zezaju zato sto je specijalan na neki nacin...
Jel to znachi da sam ja pametan ?? ? ? ? ? ? 8) 8) 8) 8) 8)![]()
Ma pametan si ti na svoj nacin... 8)d4ch4:Master_Chief:Ma jok...d4ch4:Master_Chief:Glupo je pridavatai znacaja ovome,decko je ocigledno pametniji od ostalih a oni posto vide da su glupi njeg zezaju zato sto je specijalan na neki nacin...
E sad sam skenjan do bola i very mad :x
Master_Chief:Ma pametan si ti na svoj nacin... 8)d4ch4:Master_Chief:Ma jok...d4ch4:Master_Chief:Glupo je pridavatai znacaja ovome,decko je ocigledno pametniji od ostalih a oni posto vide da su glupi njeg zezaju zato sto je specijalan na neki nacin...
E sad sam skenjan do bola i very mad :x
Dovla:Ne znam koliko ti je poznato da sam ovde JA prvi odgovorio i to napisao poprilican tekst za razliku od tebeBliznakinja:Dovla:Ja se izvinjavam ako nisam dobro upratio ali koliko se meni cini ti nisi dala nijedan konkretan savet decku nego kontrolises ostaleBliznakinja:Е људи,смирите страсти...
Хвала![]()