Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zadaci sa proslogodisnjih prijemnih ispita za osnovce!
Molim vas,ako neko zna neki zadatak,ili jos bolje zna link gde mogu naci zadatke i iz srpskog i iz matematike ,sto su bili prethodnom generacijama!!(2010,2009,2008,2007,2006.).. Please HELP!
pa sta ima da trazis kad vam nece biti cak ni slicni zadaci?
ja kad sam spremala prijemni (pre 3 godine) ta profesorka kod koje sam isla na srpski je imala sve te testove od ranijih godina odstampane, a u elektronskoj formi znam da ih je imala neka osnovna skola na svom sajtu, znam da su bili skroz prakticni testovi, ja sam ih cesto radila i do skoro sam imala u kompu taj programcic sa testovima ali sam izbrisala i sad da me ubijes ne mogu se setiti imena te skole...
ali mislim da ti ti testovi ne trebaju jer su za nas prijemni bila 10 puta teza pitanja koja su se uglavnom ucila napamet, samo mozes da se iznerviras kad skapiras da ne umes da resis. Ova vasa pitanja su smesno laka, tako da opusteno...
Molim vas,ako neko zna neki zadatak,ili jos bolje zna link gde mogu naci zadatke i iz srpskog i iz matematike ,sto su bili prethodnom generacijama!!(2010,2009,2008,2007,2006.).. Please HELP!
Ne bacaj se u frku. Testovi su vam toliko laki, da laksi ne mogu da budu. Napravljeni su tako da treba da budes lud da bi ih pao (mada je jedan djak u mojoj skoli uspeo da ima 0 poena ) . Vazi i za srpski i za matematiku. A da prodjes treba ti samo 1 bod.