Zacece decaka

Da.. i ja sam primetila da se niko ne muči da izračuna kako da dobije žensko dete...:(
Kada smo već kod računjanja...

Pita Mujo Fatu: "Bona Fato, umiješ li ti računat?"
Fata na to: "Umijem. A što pitaš?"
Mujo: "E ako umiješ, onda računaj da ću te većeras j****."

I tako su oni te noći "računali", pa ispade devojčica. Ne odmah, već posle 9 meseci.

ja bih :(
Da imam recimo 2,3 decaka smorila bih nacisto,angazovala bih tim strucnjaka da mi pomognu da dobijem zensko dete :(
Zamisli,toliko dece a nemam cerku :(

:D:D:D:D
Moj slucaj, draga, dobili cerku tek iz treceg puta. A onda me presao za cetvrto, ponadala se ja da je naucio sta treba, kad ono, opet sin! Sad me tesi da imam bar jednu cerku...;)

Moj deda je uvijek želio kćerku ali mu se nije dalo. Sve sinovi (četvorica). A onda dođe vrijeme da se rodi prvo unuče (ja). :) Ali kakvo je to bilo razočarenje za mog dedu kad sam rodio. :confused: Kažu da je deda tada u očajanju izjavio da kod njega i mačke rađaju samo mušku mačad kakve je on sreće. Par godina kasnije rodila se moja sestra i to mu je bila utjeha, ali ona je bila prvo i posljednje žensko (za sada9 u familiji, jer su se poslije nje rađali sve sami muškarci (od mojih stričeva). :eek:

Tabela je prema mom iskustvu 50% tačna, trebalo je da rodim dva muška, ali se podkrala greška pa sad imam i muško i žensko :) Ali se nešto prisećam da je bila neka priča sa ispiranjem vagine pre odnosa, u jednom slučaju sa rastvorom soda bikarbone (za baznu sredinu) a u drugom rastvorom sirćeta (za kiselu sredinu), ali se ne sećam koja je za žensko a koja za muško :(

Back