- Poruka
- 96.681
Priznam da ne mogu da rešim problem i obratim se institucijama koje su za to bolje obučene.
Што ? ти немаш поуздања у себе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznam da ne mogu da rešim problem i obratim se institucijama koje su za to bolje obučene.
Ne, ali ja nisam ni psiholog, ni pedagog, ni socijalni radnik, ni defektolog tako da smatram da nisam stručna da pomognem u nekim situacijama.Што ? ти немаш поуздања у себе?
Ako uzmem u obzir genetiku, ima donekle logike, ali ako uzmemo u obzir da se uz drugo okruženje može uraditi nešto po tom pitanju, onda mislim da rođenjem ne dobijamo tako forimranu svest.
Ne, ali ja nisam ni psiholog, ni pedagog, ni socijalni radnik, ni defektolog tako da smatram da nisam stručna da pomognem u nekim situacijama.
Svest sadrži doživljaj samog sebe misliš da tek rođeno dete ima tu spoznaju ?Свест је датост, или је имаш или си у несвести, а развијаш чула, ум, разум и др...
Meni moj osećaj kaže, ne umeš to da uradiš, potraži pomoć .Како ниси? Осећај је важнији од технике...
Svest sadrži doživljaj samog sebe misliš da tek rođeno dete ima tu spoznaju ?
Razvija se... vidi sebe u okruženju .Мислиш интроспекцију - субјект види самог себе, да када отвори око 4 год.очи и то оне духовне, када се формира довољно физичко тело...
Razvija se... vidi sebe u okruženju .
Aj se vratim na ono, razvija seОдједном постане свесно сопственог субјекта...
Aj se vratim na ono, razvija se![]()
Sam izraz i govori o tome koliko je zastranjen nacin misljenja tih "gospodja". U 21. veku glumiti gospodju, koju branis feminizmom je dokaz ostecene normalnosti.Meni pojam 'gospodstven' asocira na kulturno i pristojno opohođenje , ne zato jer sam neka gospođa, već taj pojam datira iz prošlih vremena .Inače, da li je ovo tvoje mišljenje potkrepljeno ličnim prisustvom takvim situacijama ?
Naravno da vecina to ne opravdava i ne podrzava, ali cuti dok agresivna manjina to radi. Stavise brani profesiju protiv roditelja koji se suprotstavljaju tome, sto znaci da duvaju u ostu tikvu da ne bi bili osteceni.Veruj da nije njihov izbor.