Ministar prosvete preti

Pretnja je stavljanje drugome u izgled nekog zla kao što je ubistvo,telesna povreda,silovanje i sl.
To što je izjavio ministar ne može se okarakterisati kao pretnja jer se postupanje u skladu sa zakonom nije pretnja.
Kojim zakonom ?
Nema zakona da nam smanji plate.
Zakon kaže - otkaz.
A to neće (i ne mogu), jer niko neće da radi u prosveti za te pare. To je već viđeno.
Znači, prvo promeni zakon, pa onda - po zakonu.

Ovo je pretnja!

Kojim zakonom ?
Nema zakona da nam smanji plate.
Zakon kaže - otkaz.
A to neće (i ne mogu), jer niko neće da radi u prosveti za te pare. To je već viđeno.
Znači, prvo promeni zakon, pa onda - po zakonu.

Ovo je pretnja!
Ne morate gospodine Plant da radite u prosveti.Ni vi ni vaše kolege.Ne morate nigde da radite.To je vaša privatna stvar. Ovo je slobodna zemlja i prinudni rad je isključen.Ali hoćete platu pa bila ta plata i neodgovorajuća i za takvu platu mora kao protivuslugu date neki rad poslodavcu.Zašto bi vas poslodavac plaćao za nerad ? Otkaz se smatra blažom sankcijom u odnosu na umanjenje plate.Ja bih vam na mestu ministra podelio otkaze.Prosveta nam jeste potrebna ali nam nije potrebna toliko da moramo finansirati političkopartijske aktivnosti opozicije prerušene u prosvetu.

Ne morate gospodine Plant da radite u prosveti.
I ne radim više :) . Zadovoljni ?
Ni vi ni vaše kolege.Ne morate nigde da radite.To je vaša privatna stvar. Ovo je slobodna zemlja i prinudni rad je isključen.Ali hoćete platu pa bila ta plata i neodgovorajuća i za takvu platu mora kao protivuslugu date neki rad poslodavcu.Zašto bi vas poslodavac plaćao za nerad ?
Poslodavac mora da poštuje zakon ?
Ili ne mora ?
Mi moramo ?
Otkaz se smatra blažom sankcijom u odnosu na umanjenje plate.Ja bih vam na mestu ministra podelio otkaze.
No koment,..
Prosveta nam jeste potrebna ali nam nije potrebna toliko da moramo finansirati političkopartijske aktivnosti opozicije prerušene u prosvetu.
Lako mene optužiti, da sam strani,.. domaći,.. opozicija,..
To je ono što najviše umete.

A, jedino vam je bitno da sačuvate vlast (Vučića). Važnija je vaša vlast od budućnosti mladih, od budućnosti ove države.

da otvorimo karte gospodo botovi,.. sluge bedne.

Ne morate gospodine Plant da radite u prosveti.Ni vi ni vaše kolege.Ne morate nigde da radite.To je vaša privatna stvar. Ovo je slobodna zemlja i prinudni rad je isključen.Ali hoćete platu pa bila ta plata i neodgovorajuća i za takvu platu mora kao protivuslugu date neki rad poslodavcu.Zašto bi vas poslodavac plaćao za nerad ? Otkaz se smatra blažom sankcijom u odnosu na umanjenje plate.Ja bih vam na mestu ministra podelio otkaze.Prosveta nam jeste potrebna ali nam nije potrebna toliko da moramo finansirati političkopartijske aktivnosti opozicije prerušene u prosvetu.
Ne moramo. Slobodno idi ti radi u školi. Taman pravi nivo obrazovanja za buduće SNS generacije.

Prosiri sliku, ako ti mentalne sposobnosti dozvoljavaju.
Ako ne, rasprava je izlisna (osim za caskanje uz pivo ispred radnjice).

Ne ne ne ne ne, ne moze tako..

Prvo i osnovno ovde postoji protest, a to nije regularna situacija, i ne sme NE SME da se primenjuje zakon jer je to iskaz protesta protiv situacije, i ne primenjuje se Zakon kad je nesto neregularno , a to caci vlast i blokaderi , ja zovem tako ove sto rade po pozivu i imitiraju studente...a studenti ostaju studenti , necete da im podvalite naziv blokaderi , no no..

Dakle nema govora o tome da se kaze svi prosvetari treba da budu kaznjeni , nijedan prosvetar ne sme da bude kaznjen, ako postoji prostest, a postoji..
Nije ih ni malo , da je to pojedinac, nego je iskaz pojedinca u grupi, ono sto je gradjanska duznost, samo sto nema gradjana, ali ajd varoshka duznost, protiv ove seljacke duznosti , a to je stalno racunica ko ce koga da pritera i uceni..

Dakle nema licitiranja da li da se ovima ili onima da otkaz, bilo da su u prosveti , zdravstvu , masinstvu , gradjevini ,, bilo gde, protest gradjana, tj stanovnika, da ne provociram sa ovim gradjanin nazivom , ustavni zitelj Srbije, gde protestvuje, to ne radi za babino zdravlje nego tamo gde su mu ugrozena prava kao stanovniku , kao coveku , kao osobi, kao radniku , kao ebacu , to je takodje garantovano ustavom, pravo na razmnozavanje, i tu usputnu radnju seks...sto krstarica negira i pretvara se u dubai zamenu za depresivne tetke...

To je nekada protest prosvetara znao , nije bilo govora da se niti jedna grana u drzavi Srbiji kaznjava zbog protesta....niti jedna...ni studenti , ni prosveta ni zdravstvo ni poljoprivreda...a sad , valjda je pocelo sa poljoprivredom tu je najlakse naloziti neke lokalne mocnike, i tu je prvo krenulo kaznjavanje, pa tuce pa tuce na traktorima pa na gradjevinskim masinama zar ste zaboravili one grupe koje su dosle da tuku ljude na blokadama...

Pa onda protest zbog litijuma, zar za to neko treba da bude kaznjen....?
U kojoj drzavi , bezumnika...samo u takvim drzavama...

Nema govora o tome da se licitira sa radnim mestima i daju masovni otkazi , ko to proba napravice odmah , u sekundi paralelnu vlast , a to znaci odmah gradjanski rat...odmah...
A naravno da je narastao broj ljudi koji bi svakog prodali za svoje letovanje , putovanje, stan u BG i slicno..

Back