Zacarani krug nemogucnosti delovanja

Usled začaranog kruga zdravstvenih problema u kojima se nalazim 2 i po godine i nemogucnosti da se ostvarim na bilo kom polju, te stagnacije u svakom zivotnom segmentu, a posmatrajući ljude oko sebe koji se penju i napreduju, ne ostaje mi nista nego da akumuliram ogromnu negativnu količinu energije usled koje osećam kombinaciju besa,rezignacije i zavisti. Pritom sam vrlo anskiozan i kao posledica toga i depresivan jer jednoatavno nisam u stanju nista da uradim. Ovaj i ovakvi internet forumi izduvni su ventil bez kojeg bih prosvirao mozak sam sebi odavno.

- - - - - - - - - -

Imate li sličnih tegoba i kako ih resavate?

Recimo ovako, kada bi izbegao negativne uticaje interneta, foruma i drustvenih mreza, pa zatim prestao da zavirujes u tudje sobe mozda bi nasao ono sto ti volis, a ne bi zavisio od toga sta drugi vole i u cemu drugi napreduju i uzivaju.

Nije potrebno da budes dobar u necemu sto drugi rade vec da nadjes ono u cemu si dobar i u cemu uzivas. Tacno je da je trend koji od ljudi pravi mediokritete globalno, ali to nije zivot dostojan coveka.

muzika samo umereno, maksimum do 5 pesama dnevno i to u posebnim prilikama kada se zasluži.

- - - - - - - - - -

to vodi u promenu, transformaciju

- - - - - - - - - -

brada i maskulinost su muški principi
treći element tog svetog trojstva je nofap, odnosno neprosipanje te esencije muškosti

- - - - - - - - - -

kosa je iskorak iz nametnutog ukalupljivanja i kastriranja muškaraca kratkom frizurom, ona je simbol slobode

mislim da pravoslavni sveštenici bar ovi naši moraju da imaju brade a monasi često imaju i duže kose, nema veze al mi je palo na pamet

- - - - - - - - - -

Muški princip je nešto unutra

Ne znam dal je tačno da je Napoleon bio prcvoljak a žene se onesvešćivale

nešto ko putin : ))

Usled začaranog kruga zdravstvenih problema u kojima se nalazim 2 i po godine i nemogucnosti da se ostvarim na bilo kom polju, te stagnacije u svakom zivotnom segmentu, a posmatrajući ljude oko sebe koji se penju i napreduju, ne ostaje mi nista nego da akumuliram ogromnu negativnu količinu energije usled koje osećam kombinaciju besa,rezignacije i zavisti. Pritom sam vrlo anskiozan i kao posledica toga i depresivan jer jednoatavno nisam u stanju nista da uradim. Ovaj i ovakvi internet forumi izduvni su ventil bez kojeg bih prosvirao mozak sam sebi odavno.

- - - - - - - - - -

Imate li sličnih tegoba i kako ih resavate?

prvo budi srecan sto si ziv, uvek moze i gore...
Pokusaj da se ostvaris na nekom polju, nemoj biti negativan...
Gledaj pozitivno, da je to samo faza i da ce proci...
Za to vreme nadji nesto da radis sto ce te obogatiti kao licnost, citaj pisi, uci, bilo sta...
Komuniciraj sa ljudima....

prvo budi srecan sto si ziv, uvek moze i gore...
Pokusaj da se ostvaris na nekom polju, nemoj biti negativan...
Gledaj pozitivno, da je to samo faza i da ce proci...
Za to vreme nadji nesto da radis sto ce te obogatiti kao licnost, citaj pisi, uci, bilo sta...
Komuniciraj sa ljudima....

Mislim sa upravo cinjenica da sam ziv i cini nesrećnim. U suprotnom ne bi bilo problema.

Back