zabrinuti za porodicne vrednosti

Još nesto... čisto da ne zaboravim uz sve ovo sto sam ti napiso u desetak mojih pstova do sad. U danasnj4eim uslovima, kad homoseksualinost nije nešto sto je društveno neprihvatljivo, mnoge mladde osobve , koji zapravo u opšte nisu homoseksualci, niti b ikad bili, usled ne snalaženja sa suprotnim polom, ne ostvarenja seksualnih želja i nemanja prilike za normalnu socijalizaju, idu , bez borbe linijom manjeg otpora i postaju homoseksualci.... jer im je to lakš. Jednostavnije i ostvarivo u krecenm roku.
Daklem nista drugo nego čist razmaženi kukavičluk i lenjost.

1.) Dobar deo strejt stanovništva (u Srbiji) gaji prezir, poneki i agresivnu mržnju prema homosexualcima.

2.) Zbog gore pomenutih razloga homoseualno orjentisana persona će teže pokazati nakolonost jer će se plašiti reakcije sredine.

3.) Analni sex je bolniji od vaginalnog.

Dakle, po kom osnovu "mnoge mlade osobe idu linijom manjeg otpora"? Niko ne rizikuje linč i prezir roditelja samo da bi bio "in":roll:

Ne mislim na tu slobodu, vec slobodu koja ugrozava druge. Npr kazne za krivicna dela su sve blaze. Ono sto je nekad bilo za zatvor, vise nije. Granice su sve nize i covek ima vece slobode[verujem da u skorije vreme nece postojati termin pedofil i da ce se to smatrati normalnim].
U globalu gledano, nasilnici imaju veće slobode, dok svi ostali sve manje i manje....

I u svetlu toga trebamo vaspitati i učiti svoju decu da ne treba biti nasilnik jer se to ne isplati.

Nemas pravo ni na sta. Sasvim si okovan u hriscansko-demokratska pravila. Najvise sto mozes da ucinis je da hranis druge i da umres kao Isus. Ako onda ne uskrsnes, sam si kriv.

Spomeni nekome pravo na potomstvo, pljunuce te...

A šta sa onima koji nisu hrišćani? Po pitanju potomstva ja znam djevojku od 19 godina koja kaže da hoće 4 možda i 5 djece. Prema tome nije tačno da svi ne žele potomstvo.

Back