Zabrinuta mama sa posla..

besame

Zainteresovan član
Poruka
347
Pre 3h ispred zgrade u kojoj zivimo je pas,bez vlasnika nicim izazvan ugrizao moje dete.Sve se odigralo jako brzo,dete nije stiglo ni da se uplasi.Odmah sam zavrnula nogavicu,Bogu hvala nije bilo razderotine koze,nista se ne poznaje na nozi,valjda ga je sira trenerka omela u tome.Ja sam trenutno na poslu,sta mislite ima li potrebe da ga vodim lekaru?

Zasto dete voditi kod lekara, izlagati ga jos vecem shoku i guzvi po domu zdravlja ako je zena rekla da nema APSOLUTNO NICEGA na kozi??

Mene je pas ugrizao, bili su samo otisci na kozi (nije bilo razderotine), pa sam i ja, iz predostroznosti otisla kod lekara, koji me je gledao kao nenormalnu i rekao da su zbog `takvih kao sto sam ja puni hodnici i da 60% ljudi dolazi kod lekara zbog gluposti` i naravno da mi nije dao nikakvu terapiju. Dobro, ovde je i rec o profesionalnosti tog lekara, ali poenta price je da ne treba od muve praviti slona.

"Ugrizao" ocigledno nije odgovarajuci izraz. Nisam bila prisutna i ne znam sta se desilo tacno, ali pas da je imao nameru da ugrize Vase dete on bi to i uradio, nikakva trenerka ga u tome ne bi sprecila, osim ako je mozda imao metalnu. Pas se verovatno igrao. Razumem zabrinutost, ali koristiti rec "ugrizao" bez i najmanje ogrebotine... :roll:

filipos:
"Ugrizao" ocigledno nije odgovarajuci izraz. Nisam bila prisutna i ne znam sta se desilo tacno, ali pas da je imao nameru da ugrize Vase dete on bi to i uradio, nikakva trenerka ga u tome ne bi sprecila, osim ako je mozda imao metalnu. Pas se verovatno igrao. Razumem zabrinutost, ali koristiti rec "ugrizao" bez i najmanje ogrebotine... :roll:

....tacno...

Back