zabranjeno

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
je otvarati teme o drugim forumašima...
u ovom slučaju forumašicama :rumenko:
nešto sam horny danas što bi rekli englezi, pa bmi pade na pamet čitajući naslov teme o usvajanju da pitam forumere ovdašnje koju bi forumašicu usvojili ?
može i obrnuto, mada čisto sumnjam da će se one mnogo izjašnjavaju...
ako je bilo il je lascivnog sadržaja može lock a poen za postavljača svakako jer krši pravilnik krstarice o temi o drugim forumašima
hvala

Možda usvojiti znači opaliti ne znam zasto bi inace naglasio da je horny. Iskreno sto sam duze ovdje sve vise razvijam odbojnost u sexualnom smislu prema forumasicama, mogu reci da sam pravi iskreni forumas bez zadnjih namjera i skrivenih motiva.

je otvarati teme o drugim forumašima...
u ovom slučaju forumašicama :rumenko:
nešto sam horny danas što bi rekli englezi, pa bmi pade na pamet čitajući naslov teme o usvajanju da pitam forumere ovdašnje koju bi forumašicu usvojili ?
može i obrnuto, mada čisto sumnjam da će se one mnogo izjašnjavaju...
ako je bilo il je lascivnog sadržaja može lock a poen za postavljača svakako jer krši pravilnik krstarice o temi o drugim forumašima
hvala

Možda usvojiti znači opaliti ne znam zasto bi inace naglasio da je horny. Iskreno sto sam duze ovdje sve vise razvijam odbojnost u sexualnom smislu prema forumasicama, mogu reci da sam pravi iskreni forumas bez zadnjih namjera i skrivenih motiva.

Me ne bre, to usvajanje je zbog ljuljuskanja u krilu, milovanja po kosici i pricanja bajki, eventualno koji put klepanje po guzi ako je bas, bas nevaljala i neposlusna, inace sve po PS-u, kakvo crno opaljivanje, daleko bilo, skloni boze, sacuvaj nas gresnih misli... :lol:

Back