Zabranjeno voce

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Ok, u vezi ste, fantazirate, nekada malo sa strane mozda, a sta je sa zabranjenim vocem?
Sta je za vas zabranjeno voce i da li nekada fantazirate ponekada o zabranjenom vocu, ili ste mozda i probali zabranjeno voce?

za mene jedan dulek
u komšijskog bašti
mnogo je tećak ne mož da ga mazneš
mnogo je zarasto u ono šiblje ne mož da mu priđeš
taman preskočim tarabu, priđem, pipam ga, cimam ga, ma ništa
dođđem drugi dan sa alatom, lupam po njemu, na sve načine pokušavam da ga otvorim - ma ništa
probam treći dan da mu pevam, probam lepe reči - ma kakvi, ne vredi
kažem, ma ne treba meni ceo dulek samo malo da zagrebem, ma samo nekoliko semenki da izvadim - ma jok
dolazim svako malo, džapam, teglim se, kukam - ma dulek ni da čuje
dulek se na kraju spetlja s drugom tikvom, onako se upletu s onim njihovim lijanama
međutim dulek stoji tu preko puta
stoji i izaziva
zri, sve lepšii veči i sočniji
a ja patim preko tarabe i sanjam malo te narandćaste mekane smeše pune semena
...
:(

Tema nije o tome jeste li probali zabranjeno voce, mada ko ima petlje da prizna, svaka cast na iskrenosti, vec da li je zabranjeno voce van trpeze u glavi prvenstveno, i da li vam nekada padne na pamet da okusite jabuku (ili mozete da navedete sta je zabranjeno voce za vas), sto naravno ne znaci da tu istu jabuku cete i okusiti ili da to i planirate u stvarnosti.

Poslednja izmena:
Ok, u vezi ste, fantazirate, nekada malo sa strane mozda, a sta je sa zabranjenim vocem?
Sta je za vas zabranjeno voce i da li nekada fantazirate ponekada o zabranjenom vocu, ili ste mozda i probali zabranjeno voce?

Zabranjeno voće je svako ko nam je nedostižan i nedostupan. Kod mene lično se to ogleda u smislu zauzetosti. Znači, neko ko je oženjen, veren, ima devojku. Za mene su takvi ljudi, nešto što izbegava, nije mi nteresantno i nije u mojo sferi interesovanja ili želja.

Nikada ne fantaziram o tim i takvim ljudima. Od ljudi sam, što kada volim i imam nekoga, svoje ne dam a tuđe mi nije potrebno. To je moj princip bitisanja. Nikada nikome nisma niti razrušila išta, niti se umešala, niti imala posla, sa tavim profilom ljudi. Hvala na pitanju, volim miran san i čistu savest. Ne čini drugome, što ne voliš da tebi čine. Niti sma probala niti bih. Niti ću. Moj obraz nije duupe.

Tema nije o tome jeste li probali zabranjeno voce, mada ko ima petlje da prizna, svaka cast na iskrenosti, vec da li je zabranjeno voce van trpeze u glavi prvenstveno, i da li vam nekada padne na pamet da okusite jabuku (ili mozete da navedete sta je zabranjeno voce za vas), sto naravno ne znaci da tu istu jabuku cete i okusiti ili da to i planirate u stvarnosti.

Već objasnih gore sve, navedenim postićem. :)

:hvala:

Zabranjeno voce ne postoji..to je stvar karaktera ..
hoces ili neces ili mozes ili ne mozes, tj licni izbor...

Back