Zabranjeno voće

gost 167296

Iskusan
Poruka
5.962
Šta mislite kakva će biti nova turska serija? Hoćete li gledati? Očekujete li više nego od ovih prethodnih? :mrgreen:

Pa da vas vidim. Ja ću pogledati par epizoda pa ako mi se svidi nastaviću ako ne neću. Mada ne očekujem puno, mislim da će biti kao i Gumuš.

ako vas zanima tragedija gledajte " Zabranjeno voce"..Ovde me je Mehmet strasno razocarao,tj njegova uloga,jer se na kraju odlucuje za njegovu rodjaku,a ne za Bihter i Bihter se ubija,to je kraj.Serija ima 79.epizoda pa ne smara mnogo

Upadam vam na forum jer sam se opako navukla na ovu seriju, pa pratim sve u vezi nje. Iako je kod nas u RH prikazivanje završilo 12.03., još nas ima napola ludih koji je svakodnevno kometiramo i gledamo na netu, ali nije to to...Zavidim vam, osobito onima koji gledaju prvi put jer je ovo za mene kultna serija. Pozdrav :kiss:

Obavezno, OBAVEZNO gledat ovu seriju.
Totalno drugačija od svih turskih. :worth:
Pripremite se na ovisnost i nesanicu :eek: ali i na vrhunski sklop tragiče priče, vrhunske glume i glazbe u seriji. :heart:
Pozdrav od hrvatskog kluba obožavatelja Ask-i memnu. :hvala:

moram priznati da sam bas zavolela ovu seriju.
a glavni glumac, ovaj koji glumi Behlula, lepo mu stoji ova uloga. mnogo bolje nego u Gumus *(serija koja me je inace mnogo nervirala, na kraju sam i odustala od gledanja)

Back