Zabranjeno Pušenje

I ovo novo je super zezanje ali nema ni gram iskrenosti i duse kao one stare pesme.
Ipak obelezili su staru Jug kroz svaki svoj album. Pa kad vise nema nje koji ce ku..c i oni vise. OVAKO SU POSTALI LEGENDE nemoj samo da se ponovo okupljaju (radi kinte) i sruse to.

Jedna od najboljih grupa i Nele jedan od najgenijalnijih ljudi. Sve pesme znam NAPAMET i obozavam ih. I nove i stare. Od novih su najbolje Domovina i Jugo i Pismo Elvisu. A od starih Od istorijskog Avnoja, Lutka sa naslovne strane, Velika Britanija i Guzonjin sin

Људи зна ли се које ће песме свирати Неле на концерту 29-ог? Ја сам био када су Сарајлије биле прошле године на Дан републике, и нису лоше одрадили свирку. Хтео бих да одем и на овај концерт, али само ако ће бити и старих хитова (Гиле шампињон, Дан републике, Недеља кад је отиш'о Хасе, Од историјскиг АВНОЈ-а...), јер ми се ово нови цунга-лунга-трт-прц не свиђа...

Људи зна ли се које ће песме свирати Неле на концерту 29-ог? Ја сам био када су Сарајлије биле прошле године на Дан републике, и нису лоше одрадили свирку. Хтео бих да одем и на овај концерт, али само ако ће бити и старих хитова (Гиле шампињон, Дан републике, Недеља кад је отиш'о Хасе, Од историјскиг АВНОЈ-а...), јер ми се ово нови цунга-лунга-трт-прц не свиђа...

pa mozda bude starih hitova u cunga-lunga-trt-prc fazonu

OBOZAVAM ZABRANJENO PUSENJE!!!! Ali sa Neletom... Bila sam na 4 njihova koncerta i bili su odlicni,... jako ih volim,...

MOje omiljene pesme su :
Javi mi, Kanjon Drine, Zenica Bluz, Na strazi pored Prizrena, Pisonja i zuga, Ibro Dirka, Abid, Nedelja kad je otisao Hase" .....

Aaaaaaaaa kakva su to vremena bila... ah...

slazem se...onaj nekd bend je bio mnogo bolji....imali su neki poseban stim..ne znam kako to da definisem..."a ja se sjetih nekog filma o pticama"....taj stih mi uvijek padne na pamet kad pomislim na njih..ne znam zasto....
slusala sam ih nekad davno...dok sam bila u srednjoj skoli....

Odrastao sam uz ovaj bend i jedan je od retkih da ga i danas isto slušam i obilazim njihove koncerte. Hvala im što su poklonili 29.11. kao dan kada će u Beogradu da pevaju Dan Republike.
Zaista ne postoji album koji mi se nije dopao. Sa Neletom su imali dodatnu dimenziju, mogućnost boljeg izražavanja i naravno Neletov neponovljiv glas. Međutim, i posleratno pušenje ima svoj šmek, nije to više novi primitivizam, ali je muzika prvoklasna. Tekstovi takođe.

Ipak, moj favorit bio i ostao jeste pesma: Nedelja kad je otiš'o Hase. Šta ću kad volim više pitare od štrumfova. :D

Mislim da ne misliš na isto pušenje. Nele je u ratu napustio Zabranjeno Pu.šenje i sada svira sa No Smoking Orchestra, sa Kustom. Oni imaju svoj repertoar, koji se razlikuje od originalnog Pušenija. E, pošto Nele na koncertu u Bg-u nije svirao stare pesme, zato je publika poludela. Inače i staro Puše.nje još uvek uspešno postoji u Sarajevu.

Staro je OK, ovo novo nisam ni slusala mozda jednu pesmu

- - - - - - - - - -

Mislim da ne misliš na isto pušenje. Nele je u ratu napustio Zabranjeno Pu.šenje i sada svira sa No Smoking Orchestra, sa Kustom. Oni imaju svoj repertoar, koji se razlikuje od originalnog Pušenija. E, pošto Nele na koncertu u Bg-u nije svirao stare pesme, zato je publika poludela. Inače i staro Puše.nje još uvek uspešno postoji u Sarajevu.

zabrana! izazov :think:

eeee.........lepa vremena

Back