zabranjena ljubav,ali ne i sex

jastuk:
Citat:
Original postavio Kad_LupimLupim
E a... ajde objasnite mi, kako to moze da imas nekog novog, a emocije ne rade?

pa radi neka instant iluzijica ...a, ne mora iluzija ,samo imamo isto shvatanje sexa idt , a mnogi ostali stavovi nam se razlikuju ...(tzv.ljubav ukljucuje veoma mnogo samosvesti+svesti o tome kakav je neko! . )..a i posle si i sam lepo rekao ,tad je sex samo igra ...

Dečije i neozbiljno...

jastuk:
Citat:
Original postavio Kad_LupimLupim
E a... ajde objasnite mi, kako to moze da imas nekog novog, a emocije ne rade?

pa radi neka instant iluzijica ...a, ne mora iluzija ,samo imamo isto shvatanje sexa itd , a mnogi ostali stavovi nam se razlikuju ...(tzv.ljubav ukljucuje veoma mnogo samosvesti+svesti o tome kakav je neko! . )..a i posle si i sam lepo rekao ,tad je sex samo igra ...

e, zaboravih da ofarbam ... :p

Nina_20:
Imas novog decka,super ti je s njim ali jos uvek je sve to sveze,nisu jos proradile emocije. S druge str. zaljubljena si u bivseg decka,s kojim je nemoguce da budes u vezi iz mnogo razloga. Da li bi pristala da budes u tajnoj sexualnoj vezi sa tim bivsim,a uporedo pokusavas da gradis neku vezu s ovim novim?

Mozes da pristanes na sex sa bivsim jer ti odlucujes o tome a pitanje je da li ces uspjeti da gradis vezu sa svjezim...Ustvari,neces uspjeti.Savjet:zaboravi na kres sa tim bivsim,cim je zabranjeni tu nema leba.
P.S.Kako uspijevas graditi vezu s nekim ako ne osjecas nista prema njemu (da ne naglasavam da razmisljas o sexu s bivsim)...Fenomenalno...

Nina_20:
Shaddow! Ti si onaj asistent sto "nece da se petlja sa studentkinjama"!? Daj.... Ne trebaju mi tvoji saveti,s toga....znas sta.....

JOOOOOOOJJJJJ bre Nina?!?!?!?!? :shock: :shock: :shock: Pa jel moram sve da ti crtam. Evo: ono za studentkinje je bilo ZEZANJE. Pa nisi valjda mislila da je ozbiljno?!?
E moraću ubuduće da pazim šta pričam. Može svašta da ispadne. ;)

Back