Zabranjen pristup folderu

sttasa

Primećen član
Poruka
521
Pozdrav.
Imam problem i molio bih sve koji mogu da mi pomognu da to ucine sto prije.
Nedavno sam reinstallirao sistem i maloprije sam reorganizovao neke datoteke, slike itd. i "moj folder" - "stasa" sam premjestio iz jednog foldera u drugi koji se zvao (bilo je puno brojeva i slova tipa 53n51j5n135 i unutra je bio nepoznati sadrzaj, neki fajlovi) i od tad nisam mogao uci u "stasa" folder. Isao sam System restore i to je upalilo, usao sam u "stasa", ali sad ne mogu ni u sta sto je u njemu. Svi fajlovi su tu ali ne mogu ih otvoriti. U medjuvremenu sam obrisao onaj drugi folder.
Zna li neko kako da ovo rijesim??

Poslednja izmena:
Nije shortcut, zauzima 1,97 GB..
To sam i ja pomislio, posto je, dok je bio u onom drugom folderu zauzimao nesto tipa 4kb..
I da..nesto i mogu otvoriti, tipa .exe fajl, al slike i tekstove nmg nikako..slika zauima tipa 4mb, al nmg je otvoriti..Probao sam i drugi pregledac skinuti, ali nece.
I ne mogu kopirati i premjestati nista iz foldera - "access denied".
...?

Nije shortcut, zauzima 1,97 GB..
To sam i ja pomislio, posto je, dok je bio u onom drugom folderu zauzimao nesto tipa 4kb..
I da..nesto i mogu otvoriti, tipa .exe fajl, al slike i tekstove nmg nikako..slika zauima tipa 4mb, al nmg je otvoriti..Probao sam i drugi pregledac skinuti, ali nece.
I ne mogu kopirati i premjestati nista iz foldera - "access denied".
...?

Skini ovaj program : http://www.filehippo.com/download_unlocker/ UNLOCKER

I probaj sa njim da ubijes proces koji onemugucava da otvoris foder ili ga preimenuj ili obrisi :)

Ne pronalazi da je ista "zakljucano", i ne moze Move folder, samo mogu preimenovati a to mi nista ne znaci, nije se nista promjenilo.
Jedino sto sam isao restart i sad mogu uci u 5 slika.. Al samo tih 5, ostale nista, i tekst fajlovi nista..

*Nasao sam jos nekoliko slika koje mogu otvoriti (ukupno 10-tak) i sve one su odnedavno tu..ne znam da li to ima ikakve veze..

Poslednja izmena:
Ne pronalazi da je ista "zakljucano", i ne moze Move folder, samo mogu preimenovati a to mi nista ne znaci, nije se nista promjenilo.
Jedino sto sam isao restart i sad mogu uci u 5 slika.. Al samo tih 5, ostale nista, i tekst fajlovi nista..

*Nasao sam jos nekoliko slika koje mogu otvoriti (ukupno 10-tak) i sve one su odnedavno tu..ne znam da li to ima ikakve veze..

A jesi li pokusao iz Safe Mode ?

Back