Забранити странцима куповину земље !

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
ауторска тема

Да ли је потребно изменит закон којим би се онемогућила куповина земље и некретнина страним држављнима који немају српско или словенско порекло .

Жалосно је видети како се гасе огњишта старосрпска и како странци са Запада купују земљишта и некретнине а људи који су ту живели стотинама година иста продају, практично продају оно што су њихови преци стварили у крви ..

Баш сам гледала пример Западњака који купују земљу по Шумадији и начин на који се сели једна спрска породица , са свог огњишта и оставља ђедовину и кућу која је стара стотину година , оставља своју историју , традицију и предаје је у руке Западњаку ...како је то жалосно .

Када би се изменио закон и свим онима који немају српско или словенско прокло забранила куповина некретнина и земљишта ствар би била поптуно другачија .

Како је то жалосно када се људи у миру предају непријатељу ..продају за неки ситниш своју ђедовину .

просто сам плакала када сам гледала како се исељава једна српска породица са свог огњишта а усељава Западњак , западњак који тиме добија покриће за своје послове које обавља у Републици Србији тако што врши експлоатацију младих да раде за његове пројекте које он продаје по свету ..

то је тако тужно

Како је то жалосно када се људи у миру предају непријатељу ..продају за неки ситниш своју ђедовину .

просто сам плакала када сам гледала како се исељава једна српска породица са свог огњишта а усељава Западњак , западњак који тиме добија покриће за своје послове које обавља у Републици Србији тако што врши експлоатацију младих да раде за његове пројекте које он продаје по свету ..

то је тако тужно
gde je Taj zapadnjak?

Predlazem da svi odemo do njega i demonstrativno mu slomimo toster.

Отвориш вирутуелни бизнис , купиш земљу , добијеш држављанство и политички се законски активираш тако што ћеш да радиш против интереса државе .

то је оно што се дешава масовно
Da, Vucicevo je drzavjanstvo kod Zapadnjaka na ceni.
Ko i Putinovo.

ауторска тема

Да ли је потребно изменит закон којим би се онемогућила куповина земље и некретнина страним држављнима који немају српско или словенско порекло .

Жалосно је видети како се гасе огњишта старосрпска и како странци са Запада купују земљишта и некретнине а људи који су ту живели стотинама година иста продају, практично продају оно што су њихови преци стварили у крви ..

Баш сам гледала пример Западњака који купују земљу по Шумадији и начин на који се сели једна спрска породица , са свог огњишта и оставља ђедовину и кућу која је стара стотину година , оставља своју историју , традицију и предаје је у руке Западњаку ...како је то жалосно .

Када би се изменио закон и свим онима који немају српско или словенско прокло забранила куповина некретнина и земљишта ствар би била поптуно другачија .
Сва имовина ће прећи у руке западњака односно мултинационални корпорација
Прво иде приватизација у којој се имовине докопају локални политичари,њихови рођаци ,пријатељи,тајкуни а онда у другој фази имовину преузмају западњачке корпорације
Исто ће се десити са приватном имовином кућама ,земљиштима итд људи неће моћи плаћати порезе,неће им се исплатити имати било шта у власништву итд
Већина људи неће имати своју кућу или стан тако је на западу имовину имају само корпорације и баш богати

ауторска тема

To Dejan Lucic ( Covek koji sve zna ) prica vec godinama, i poziva Srbe iz dijaspore da se vrate i da kupuju zemlju Srbiju.
images.jpg

ауторска тема

Da, Rus ili Kinez kad bi kupili zemlju i kuću, rekli bi ničevo, baćuška, evo tebi pare a ti ostani, ne bi iselili bivšeg vlasnika. Ne tleba zemla i kuca, ostane ti kuca.
FYI najveći kupci ovde su naša braća Arapi i Kinezi. I šta ti sad imaš protiv toga što je Al-Zajeb efendi kupio zemljište vredno 50ak milijardi dolara za 100 miliona?

Back