RoccoS
Veoma poznat
- Poruka
- 11.405
Maksimalno retardirana tema. Ocajan pokusaj sarkazma, ali za to je ipak potrebno posedovati makar ispodprosecan nivo inteligencije, u suprotnom to sve jako jadno ispadne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bljuv, bljuvMaksimalno retardirana tema. Ocajan pokusaj sarkazma, ali za to je ipak potrebno posedovati makar ispodprosecan nivo inteligencije, u suprotnom to sve jako jadno ispadne.
Maksimalno retardirana tema. Ocajan pokusaj sarkazma, ali za to je ipak potrebno posedovati makar ispodprosecan nivo inteligencije, u suprotnom to sve jako jadno ispadne.
E, onaj song jang ili kako vec je odlichan... Nego, da vidim jel' Juzna ili Severna Koreja... Ha. SsangYong Motor Company (Hangul: 쌍용자동차; Hanja: 雙龍自動車) is the fourth largest South Korean automobile manufacturer. 'Ajmo patriote!![]()
Šta mislite, da li je politički korektno i patriotski da se Beogradski sajam automobila neodržava sve dok se Kosovo ne vrati Srbiji ?
I zašto bi neprijatelji Srbije izlagali svoje automobile u Beogradu, zar pored svih muka koje su nam prouzrokovali, još moramo da gledamo njihove neprijateljske proizvode i da ih kupujemo i vozimo ?
Braćo, bojkotujte salon automobila, jer tamo ništa časno i u pravoslavnom Srpskom duhu, nećete videti !
tvoj stepen je 6, toliko si se puta izdebilisao na temi, mislim da vodis...pravi si olimpijac, ne sumnjam da ces oboriti rekord
Šta mislite, da li je politički korektno i patriotski da se Beogradski sajam automobila neodržava sve dok se Kosovo ne vrati Srbiji ?
I zašto bi neprijatelji Srbije izlagali svoje automobile u Beogradu, zar pored svih muka koje su nam prouzrokovali, još moramo da gledamo njihove neprijateljske proizvode i da ih kupujemo i vozimo ?
Braćo, bojkotujte salon automobila, jer tamo ništa časno i u pravoslavnom Srpskom duhu, nećete videti !
Ljudi ja sam za Kosovo u Srbiji po svaku cenu. Ali bojkotovanje sajma Automobila mislim da nije rešenje i to bi samo ostavilo lošu sliku o nama. A pritom ne bismo ni videli nove modele.
Ili konji,mazge i glogovi kočevi iz Bosne?Bojkot, nego sta? Taman posla da nam zapadni imperijalisti izlazu svoje smrdljive produkte dok nasa kolevka krvari!
Treba biti salon, ali moskvici, lade i volge iskljucivo!
Ili konji,mazge i glogovi kočevi iz Bosne?
Pa dobro, necemo sad o SPC-u, nije to tema![]()