Zabraniti Beogradski sajam automobila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta mislite, da li je politički korektno i patriotski da se Beogradski sajam automobila neodržava sve dok se Kosovo ne vrati Srbiji ?
I zašto bi neprijatelji Srbije izlagali svoje automobile u Beogradu, zar pored svih muka koje su nam prouzrokovali, još moramo da gledamo njihove neprijateljske proizvode i da ih kupujemo i vozimo ?
Braćo, bojkotujte salon automobila, jer tamo ništa časno i u pravoslavnom Srpskom duhu, nećete videti !

Tako je brate moj zabranimo sajam automobila jer on je zapravo jedan seksisticki skup na kome se zene upotrebljavaju kao seksualni ukrasi uz automobile. Da ne pominjem da nema muskih modela pored automobila za pripadnike LGBT populacije. Taj sajam je egzibicija muskog sovinizma.

Šta mislite, da li je politički korektno i patriotski da se Beogradski sajam automobila neodržava sve dok se Kosovo ne vrati Srbiji ?
I zašto bi neprijatelji Srbije izlagali svoje automobile u Beogradu, zar pored svih muka koje su nam prouzrokovali, još moramo da gledamo njihove neprijateljske proizvode i da ih kupujemo i vozimo ?
Braćo, bojkotujte salon automobila, jer tamo ništa časno i u pravoslavnom Srpskom duhu, nećete videti !

:eek::eek::eek::dash::dash::dash:

......

Ljudi ja sam za Kosovo u Srbiji po svaku cenu. Ali bojkotovanje sajma Automobila mislim da nije rešenje i to bi samo ostavilo lošu sliku o nama. A pritom ne bismo ni videli nove modele.

Bojkot, nego sta? Taman posla da nam zapadni imperijalisti izlazu svoje smrdljive produkte dok nasa kolevka krvari!

Treba biti salon, ali moskvici, lade i volge iskljucivo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back