Zabranite Guču i Ravnu Goru

a evo ja sam ruralni pink dechak ... koji takodje prezire sve seljobersko i primivno...gucha djene-djene...al ravna gora....maaaa daaaajte molim vas...to je zaista vrhunac idiotlooka...a chetnici su super...ljubim ik u bradice njine...svidja mi se taj retro-chakshire fazon...bash pleni i odishe razumevanjem i ljubavlju...zamisli da si se 45te borio za kralja koji je shmugno preko...a zamisli da se borish da svi zhivimo jednako....eeee zamisli...svi jednaki....(djed mi se vrti u grobu hiper brzinom)...mada drugi liqje...al taj drugi je degen tako da nije vredan pomena (:

Ja bas mislim da svi Vi koji tako zdusno pozivate na ukidanje Guce, vrsite svesno ili nesvesno jednu veliku zamenu teza !

Pre bih, recimo, bio za to da se ispita nacin odrzavanja kao i izvori finansiranja festivala kakav je Exit.
Kad govorimo o pijanstvu i drogiranju ajde pogledajte, molim vas, sta se desava na Exitu i kakvih sve olosa tamo ima. Pre 2 godine sam bio na Exitu i necu zaboraviti jednog lika koji se do rano ujutru vrteo oko jednog satora pri tom ponavljajuci neke nebulozne reci, verovatno reci pesme....
Vrhunac je bio ove godine kada sam cuo da se na Exitu trebalo da se odrzi jedan kratak dokumentarni film o zlocinima Srba u Bosni na kome je nastupio nekakav tuzlanski sastav Never Forget ispracen, naravno :) flasama.... To Vam ne smeta da neko preko nekakvog festivala prvenstveno zabavne prirode uvali takav jedan perfidno politicki materijal u propagandne svrhe ?

Drugi primer se odigrao sa Echo festivalom na Ratnom ostrvu, ovde blizu mene u Zemunu pre 2 godine, cini mi se.... Tipovi su odrzali koncert na Lidu i pored toga sto su listom ljudi pisali peticije protiv koncerta, jer nisu mogli nocima da spavaju.... Uz to vrhunac ludosti biva sto ti neki likovi, organizatori, uzeli lovu, zapalili i nisu ni drzavi platili porez koji je bio obavezan. Uz to, ne treba ni spominjati da je na Lidu te godine bitno unisten ekosistem i jedna od retkih ekoloskih oblasti koja sadrzi i vise desetina vrsta ptica, kao i ostrvo koje ima znacajnu ulogu u odvodjenju otpadnih voda iz Dunava....
U poslednje vreme takvih "festivala" po Srbiji ima kao pecuraka posle kise, a posle svega ne donose nista nego gomilu drug addicta ?

E, a Vama, izuzetno smeta Guca koja je istina bila vrlo slabo organizovana kao i podosta skupa... Moje misljenje je da bi u to bilo potrebno malo vise uloziti i napraviti nesto kulturnije ako planiramo praviti nekakav brand !

Velja ce sve to.... verujte mu ! :wink:

Zarathustra:
Ja bas mislim da svi Vi koji tako zdusno pozivate na ukidanje Guce, vrsite svesno ili nesvesno jednu veliku zamenu teza !

Pre bih, recimo, bio za to da se ispita nacin odrzavanja kao i izvori finansiranja festivala kakav je Exit.
Kad govorimo o pijanstvu i drogiranju ajde pogledajte, molim vas, sta se desava na Exitu i kakvih sve olosa tamo ima. Pre 2 godine sam bio na Exitu i necu zaboraviti jednog lika koji se do rano ujutru vrteo oko jednog satora pri tom ponavljajuci neke nebulozne reci, verovatno reci pesme....
Vrhunac je bio ove godine kada sam cuo da se na Exitu trebalo da se odrzi jedan kratak dokumentarni film o zlocinima Srba u Bosni na kome je nastupio nekakav tuzlanski sastav Never Forget ispracen, naravno :) flasama.... To Vam ne smeta da neko preko nekakvog festivala prvenstveno zabavne prirode uvali takav jedan perfidno politicki materijal u propagandne svrhe ?

Drugi primer se odigrao sa Echo festivalom na Ratnom ostrvu, ovde blizu mene u Zemunu pre 2 godine, cini mi se.... Tipovi su odrzali koncert na Lidu i pored toga sto su listom ljudi pisali peticije protiv koncerta, jer nisu mogli nocima da spavaju.... Uz to vrhunac ludosti biva sto ti neki likovi, organizatori, uzeli lovu, zapalili i nisu ni drzavi platili porez koji je bio obavezan. Uz to, ne treba ni spominjati da je na Lidu te godine bitno unisten ekosistem i jedna od retkih ekoloskih oblasti koja sadrzi i vise desetina vrsta ptica, kao i ostrvo koje ima znacajnu ulogu u odvodjenju otpadnih voda iz Dunava....
U poslednje vreme takvih "festivala" po Srbiji ima kao pecuraka posle kise, a posle svega ne donose nista nego gomilu drug addicta ?

E, a Vama, izuzetno smeta Guca koja je istina bila vrlo slabo organizovana kao i podosta skupa... Moje misljenje je da bi u to bilo potrebno malo vise uloziti i napraviti nesto kulturnije ako planiramo praviti nekakav brand !

Ako cemo da biramo izmedju sljive ili extasija, brate ja biram sljivu. Dobro si poredjenje postavio, jos samo nisi spomenuo da su se dvojica na Exitu oladila od fiksa onako...po defaultu, a koliko je bilo bljuvanja na usta ili kao na onom smradnom linku to ne treba ni govoriti. A da je finansiran od drzave, grada, Sorosa i drugih i da je cist prihod negde oko 600.000 Eura to isto nije bitno. Uslove koje su debilne grupe trazile, kretale su se od filozofije tipa: treba nam sto vise krvi da preplavi scenu, ali prave da ne bude laznjak, do onoga da mora da im se dodeli jedna ili dve Miss Vojvodine koju bi rasturali dok traje Exit. I Novi Sad je to gledao i cutao, Beograd je gledao i cutao, svi su cutali samo ovde neki prde na usta o necemu o cemu nemaju pojma.

Damn. Znao sam da ce ova tema da zavrsi ovde i upozorio, ali morali ste da isterate familiju vam antiguchovsku. Znate sta se kaze. Live and let live (zivi i pusti druge da zive). Batalite zabrane, Srbija je ovo. Bolje da imamo sto vise zurki ma kakve one bile. Pa ako ce da se pijanchi da uvek imamo gde.

Zarathustra:

Ne samo da od Esho festivala ljudi nisu mogli da spavaju, nego im je na sedam dana u sred sezone oduzeta omiljena plaža, izgažena trava i zelenilo podignuta nekakva skalamerija po plaži koja se posle danima uklanjala sa iste, uz buku i lomljavu.
Protesti Zemunaca i ljubitelja prirode i Lida uopšte nisu uvaženi!

marlone omashiJo si me pesmom....al polakice....ima dana....
My compassion is broken now. My will is eroded,
and my desire stolen and it makes me feel ugly.
I'm on my knees and burning.
My piss and moans are the fuel that set my head on fire.
So smell my soul burning.
I'm broken, looking up to see the enemy.
I have swallowed the poison you feed me ...
but I survive on it,
and it leaves me guilt fed, hatred fed, weakness fed..
and I feel ugly, and dead inside.

Shit adds up at the bottom.

You've left me no choice but to go inside and rebuild
what's broken.
Too much, too far, too late to lie down now.
I must arm myself to fight you
by making weapons out of my imperfections.
It's all I have left.
There's no other choice.
I'm shameless, nameless, nothing, and noone now.
But my soul must be iron for my fear is naked.
I'm naked and fearless.
But I'm dead inside.
You see.. shit adds up, now I'm dead inside.
Hatred, weakness, and guilt keep me alive
at the bottom.

pesma je ljubavna....u dont know me....sooooo....stfu

dugo ochekivana paralela izmedju exita i guche se pojaaaviiiilaaaaa.....opanci i rakija vs diesel i extazy....e moj mladitju....a jel si biJo nekad na exitu?....otjemo da prichamo kolko tamo ima stranaca?....otjemo da prichamo o rock stage-u na kom nema exerasha?.....koji ste vi slepci....tako samo moja keva i moje koleginice kontaju....chak je keva i skontala jerbo sam se trudio da joj priblizhim taj narkomanski svet.....nemate vi bre pojma.....zhivite ispod kamena koga volite do besvesti....hej budjenje....nema bezhanja u proshlost....svet je tu hteli mi to ili ne....a taj identitet koji se ogleda u rakiji i qpusu mi ne treba....onaj ko se ne menja je budala....mi nemako korene.....mi smo jedan mali i nebitan narod negde na nekom nebitnom mestu....probudite se i poqshajte da vidite dalje od vrha nosa....

AntunTun:
but I survive on it,

* adds up at the bottom.

what's broken.
It's all I have left.
There's no other choice.
I'm naked and fearless.
But I'm dead inside.
You see.. * adds up, now I'm dead inside.
at the bottom.

Ma ajde covece ne ljuti se, ne mislis valjda da sam ja to ozbiljno mislio. Mislim Clapton i drustvo su bili carevi, jel se slazes?

AntunTun:
dugo ochekivana paralela izmedju exita i guche se pojaaaviiiilaaaaa.....opanci i rakija vs diesel i extazy....e moj mladitju....a jel si biJo nekad na exitu?....otjemo da prichamo kolko tamo ima stranaca?....otjemo da prichamo o rock stage-u na kom nema exerasha?.....koji ste vi slepci....tako samo moja keva i moje koleginice kontaju....chak je keva i skontala jerbo sam se trudio da joj priblizhim taj narkomanski svet.....nemate vi bre pojma.....zhivite ispod kamena koga volite do besvesti....hej budjenje....nema bezhanja u proshlost....svet je tu hteli mi to ili ne....a taj identitet koji se ogleda u rakiji i qpusu mi ne treba....onaj ko se ne menja je budala....mi nemako korene.....mi smo jedan mali i nebitan narod negde na nekom nebitnom mestu....probudite se i poqshajte da vidite dalje od vrha nosa....

E decko, to je problem. Mislite da samo vi znate sta je muzika. Ja sam bre na Woodstocku duvao a ti se nisi ni rodio. A i kosa mi je bila duza. Tek da znas. Razumem ja jako dobro i mlade i muziku, ali ako ono smaranje na exitu zoves muzikom i ako na koncertu gledas samo scenografiju ili zelis da se odvalis, to je tvoj problem. Reci sto ti ne dodju na taj exit System of Dawn, Limp Bitzkit, Linkin Park, Korn, nego neki smradovi iz Bosne koji prde o Srebrenici.

marlon:
AntunTun:
but I survive on it,

* adds up at the bottom.

what's broken.
It's all I have left.
There's no other choice.
I'm naked and fearless.
But I'm dead inside.
You see.. * adds up, now I'm dead inside.
at the bottom.

Ma ajde covece ne ljuti se, ne mislis valjda da sam ja to ozbiljno mislim. Mislim Clapton i drustvo su bili carevi, jel se slazes?

Zaboravi da ti dodam kad vec volis Tool, onda bolje uzmi za primer 4 Deegrees...mislim...bolje je...realnije....razumes.

marlon:
AntunTun:

E decko, to je problem. Mislite da samo vi znate sta je muzika. Ja sam bre na Woodstocku duvao a ti se nisi ni rodio. A i kosa mi je bila duza. Tek da znas. Razumem ja jako dobro i mlade i muziku, ali ako ono smaranje na exitu zoves muzikom i ako na koncertu gledas samo scenografiju ili zelis da se odvalis, to je tvoj problem. Reci sto ti ne dodju na taj exit System of Dawn, Limp Bitzkit, Linkin Park, Korn, nego neki smradovi iz Bosne koji prde o Srebrenici.

E, ma guru ja se potpuno slazem s tobom ! Nego to pitanje bolje bi bilo uputiti ovom indijancu sto prvo postavlja post u kome paranoise o "pocetku rata u Raskoj oblasti", a onda onako tek ukinite Gucu i Ravnu Goru. Zasto bismo bilo sta ukidali ? Ja sam protiv ! Samo sam za poboljsanje uslova istih.

P. S. Postovanje Marlone, nisam znao da ste i na Woodstocku bili. Nije mi izgledalo tako u prvi mah, ali od mene ste poprilicno stariji :) .

Lola 111:
Koliko ce godina jos morati da prodje,a da se na srpskoj politickoj sceni pojave snage koje ce jednom za uvek zabraniti seljacko-primitivne manifestacije,tipa Gucha i Ravna gora.Ove godine smo bili svedoci da je Gucha odnela pet mladih zivota,strasno.Prodali su im pivo za 500 din,odrali kozu sa ledja i pustili ih da se vrate kuci,sramota.Pored toga sto je Gucha postao sabor smrti,jadno je sto takav primitivizam proglasavamo za srpski brend.Kakav bre brend,skupio se svetski olos i uziva u povracanju na sred ulice i pishanju na sred trga,a da te niko ne kaznjava.Postali smo steciste za evropski shljam.Gole usmrdele pevacice vrte guzicom pred nosevima pijanih prostaka i sav taj primitivizam se predstavlja kao turisticka manifestacija.Jedina destinacija koja moze da parira Guchi,po nekulturi i primitivizmu je sabor na Ravnoj gori.To sto vezuje zajednickom crtom te dve manifestacije je to sto ih posecuje isti onaj seljacko-primitivni soj,na celu sa aktuelnim ministrima.Dokle cemo kante za govna proglasavati za turisticke destinacije?
Zelim da pogledate fotos na kojoj se vidi pevaljka sa Sabora u Guchi kako uziva posle pojedenog pecenja i kupsa zalivenim pivom.To je tipican srpski brend.

www.redcoat.net/pics/tubgirl.jpg

[/color]
hej,mozda bih se slozio u po necemu sa tobom,do pre tri godine...opsti stav da treba zabraniti mi se ne dopada.Ali,da si imao(la)prilike da osetis atmosferu, kao sto sam ja slucajno,ne bi mozda ni bili ispisani ovi redovi sa tvoje strane.velike manifestacije imaju taj usud da dolaze ljudi svakakvih naravi pa i olos..Ali generalno gledano,guca je ugostila 500 000 ljudi.reci mi koja je to manifestacija jos uspela.guca je zanimljiva i strancima,zato sto je otkacena,pa bas i zbog tih svih likova koji se srecu tamo...Ne verujem da zivis u uverenju da se na slicnim manifestacijama u svetu skupljaju sve sami akademici,da nema pijanih kretena i ostalog olosa...to je tako na velikim skupovima.Mi ne treba da se stidimo guce,a ko ne voli ne mora ni da gleda ni da ide

Lola 111:
Koliko ce godina jos morati da prodje,a da se na srpskoj politickoj sceni pojave snage koje ce jednom za uvek zabraniti seljacko-primitivne manifestacije,tipa Gucha i Ravna gora.Ove godine smo bili svedoci da je Gucha odnela pet mladih zivota,strasno.Prodali su im pivo za 500 din,odrali kozu sa ledja i pustili ih da se vrate kuci,sramota.Pored toga sto je Gucha postao sabor smrti,jadno je sto takav primitivizam proglasavamo za srpski brend.Kakav bre brend,skupio se svetski olos i uziva u povracanju na sred ulice i pishanju na sred trga,a da te niko ne kaznjava.Postali smo steciste za evropski shljam.Gole usmrdele pevacice vrte guzicom pred nosevima pijanih prostaka i sav taj primitivizam se predstavlja kao turisticka manifestacija.Jedina destinacija koja moze da parira Guchi,po nekulturi i primitivizmu je sabor na Ravnoj gori.To sto vezuje zajednickom crtom te dve manifestacije je to sto ih posecuje isti onaj seljacko-primitivni soj,na celu sa aktuelnim ministrima.Dokle cemo kante za govna proglasavati za turisticke destinacije?
Zelim da pogledate fotos na kojoj se vidi pevaljka sa Sabora u Guchi kako uziva posle pojedenog pecenja i kupsa zalivenim pivom.To je tipican srpski brend.

www.redcoat.net/pics/tubgirl.jpg

[/color]

Ma slazem se sa tobom, ali je em mu mater, sto postavi ovu slicicu, samo sto nisam povratio (moglo je bar neko upozorenje da ide).

Lola 111:
Obzirom u koje doba polemisete na forumu,jasno mi je da ne idete na posao.Zivo me zanima od cega zivite i sa kim zivite.Da li izmedju dva drkanja u sobi iz koje ne izlazite radite nesta drugo

jadan je taj tvoj posao koji te stimulise da trazis i postujes onakve linkove. A to sto se vodis u krstenici kao musko, a uzimas zenski nik opet dovoljno govori ko si.

Lola 111:
Obzirom u koje doba polemisete na forumu,jasno mi je da ne idete na posao.Zivo me zanima od cega zivite i sa kim zivite.Da li izmedju dva drkanja u sobi iz koje ne izlazite radite nesta drugo

Баш си знатижељан :P , а шта Ти то радиш и на који
Ти то посао идеш када имаш времена да контролишеш
нас који полемишемо? Који ли је Твој посао, а ?

А што се тиче Твог еуропског, уљудног питања које и
приличи једном умном човеку који се БОРИ ПРОТИВ
"сељачко-примитивних манифестација" речима: да ли
између два дркања у соби из које не излазите радите
нешта друго...е, видиш
ово НЕШТА Те открива ОДАКЛЕ СИ !

И ја сада мимо своје воље морам да Ти одговорим:
да, између два дркања радимо нешто друго а то је
карамо такве као што си Ти !

п.с. извињавам се свим члановима због простаклука.

e stvarno ona fotografija je *****,odmah mi nesto prismrdelo u sobi...moracu ovo staviti na desktop pa kad keva ukljuci komp da padne u nesvest :twisted:
a sto se tice ove teme nisam bio ni na jednoj manifestacija daleko je to za jednog lalu :P
necu reci da sam protiv toga a ni da sam za kome se svidja neka ide a kome ne neka ne ide ipak u ovoj drzavi sve je i vise nego otuzno,svaticete to jednog dana kada odete iz ove vukojebine...dotle udri brigu na veseje(plac?) :D

a zasto zabranjivati bilo sta?

samo regulisati sta se sve stavlja kao "srpski brend" (ebem li ga sta brend uopste znaci)

doci ce sve polako na svoje mesto...stanje se vec polako sredjuje, samo sto se to tesko primecuje

da ne pominjem da je sve ovo potpuno logicno...(mislim na opste ponasanje naroda)

Back