Lola 111:Koliko ce godina jos morati da prodje,a da se na srpskoj politickoj sceni pojave snage koje ce jednom za uvek zabraniti seljacko-primitivne manifestacije,tipa Gucha i Ravna gora.Ove godine smo bili svedoci da je Gucha odnela pet mladih zivota,strasno.Prodali su im pivo za 500 din,odrali kozu sa ledja i pustili ih da se vrate kuci,sramota.Pored toga sto je Gucha postao sabor smrti,jadno je sto takav primitivizam proglasavamo za srpski brend.Kakav bre brend,skupio se svetski olos i uziva u povracanju na sred ulice i pishanju na sred trga,a da te niko ne kaznjava.Postali smo steciste za evropski shljam.Gole usmrdele pevacice vrte guzicom pred nosevima pijanih prostaka i sav taj primitivizam se predstavlja kao turisticka manifestacija.Jedina destinacija koja moze da parira Guchi,po nekulturi i primitivizmu je sabor na Ravnoj gori.To sto vezuje zajednickom crtom te dve manifestacije je to sto ih posecuje isti onaj seljacko-primitivni soj,na celu sa aktuelnim ministrima.Dokle cemo kante za govna proglasavati za turisticke destinacije?
Zelim da pogledate fotos na kojoj se vidi pevaljka sa Sabora u Guchi kako uziva posle pojedenog pecenja i kupsa zalivenim pivom.To je tipican srpski brend.
www.redcoat.net/pics/tubgirl.jpg
[/color]
e pa nece da moze...
slazem se da je strashno da svi shto odu i ne vrate se, al to nije zbog Guche kao takve vec zbog pogreshnih sistema vrednosti. dogod je pink kao takav najgledaniji, Grandovci face,klinci na kaunteru se potpisuju sa JSO Legija, proleterske ideje prodaje Karic, a hrvatska trojka Sheshelj-Ulemek-Frenki diktira srpski nacionalizam, kao i josh mnooogo toga... srbija ce da bude takva kakvu si opisala.
s druge strane, tu prodje nekoliko stotina hiljada posetioca... pa i kad se desi
 ... desi se i u Riju.
... desi se i u Riju.a za ravnu goru, pa svi u evropi obelezavaju ustanak, shto mi nebi smo...
a za ministre si u pravu, i ja jedva chekam izbore i nadam se chudu, koje, budimo realni, teshko da ce da se desi. tako da ce velja i voja i dalje da nerviraju...
a ako reshish da pokrenesh inicijativu da se nekako sankcionishe pink, ili extra oporezuje zbog psiholoshkog otrova koji shalje u etar, ja cu prvi da ti dam potpis.