skawzy
Aktivan član
- Poruka
- 1.787
Pomenuli su na dnevniku da ce mozda biti zabranjen ulazak i izlazak u Beograd, Kikindu i Niš. Nikako ne mogu da nadjem detaljnije o tome i da li su usvojili ovo, zna li neko nesto vise?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomenuli su na dnevniku da ce mozda biti zabranjen ulazak i izlazak u Beograd, Kikindu i Niš. Nikako ne mogu da nadjem detaljnije o tome i da li su usvojili ovo, zna li neko nesto vise?
Odustali su od toga, a komentari koji su duhoviti i ne poverdjuju nicija licna osecanja nece biti brisani.
ja sam čuo na RTSu da će prvo zatvoriti krstaricu, pa tek posle velike gradove, kažu veća šteta im je od tog foruma, nego od svega do sada.
Al ne mogu da nadjem, zna neko nešto više?
Sta ti ovde vidis duhovito? Sem koeficijent retardiranosti koji lupeta?
Da li je za tebe u njegovom odgovoru tebi nesto uvredljivo? Nije, jel tako.
I sta te briga sta ko i kako pise.
Covek se zeza, kome je duhovito jeste, kome nije neka se ne smeje.
Sta ti ovde vidis duhovito? Sem koeficijent retardiranosti koji lupeta?
To sam vec citao, pre tacno 13 dana. Meni treba nesto novo. Kontam neko je pratio dnevnik juce, danas. Jer ja nisam bas pratio novosti danas a ni juce, a svakog dana ima neka novina.
I ako cemo o surfovanju na netu, gluplji si od mene sigurno, a i nije mi jasno sto te ta istina vredjaI nemoj vise da bacas glupe komentare, pogotovu ne meni jer si mi nebitan kao semafor u GTA.
U sustini si ti promasio i ceo PDF.
Ima i PDF pravni saveti, a ima i fitnis, sport, ovo sa PDF Zdravlje i nema nikakve veze.
Mozda i jesam promasio, a ti kao moderator ako si zaduzena za ovaj deo foruma, trebalo bi temu da premestis umesto sto se raspravljas sa mnom.
Kakve veze ima moje pitanje sa fitness (a ne fitnis) i sportom PDF-om?![]()