Zabrane ulaska i izlaska koje vaze za 3 grada u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pomenuli su na dnevniku da ce mozda biti zabranjen ulazak i izlazak u Beograd, Kikindu i Niš. Nikako ne mogu da nadjem detaljnije o tome i da li su usvojili ovo, zna li neko nesto vise?

ja sam čuo na RTSu da će prvo zatvoriti krstaricu, pa tek posle velike gradove, kažu veća šteta im je od tog foruma, nego od svega do sada.
Al ne mogu da nadjem, zna neko nešto više?

Odustali su od toga, a komentari koji su duhoviti i ne poverdjuju nicija licna osecanja nece biti brisani.

Sta ti ovde vidis duhovito? Sem koeficijent retardiranosti koji lupeta?

ja sam čuo na RTSu da će prvo zatvoriti krstaricu, pa tek posle velike gradove, kažu veća šteta im je od tog foruma, nego od svega do sada.
Al ne mogu da nadjem, zna neko nešto više?

Da li je za tebe u njegovom odgovoru tebi nesto uvredljivo? Nije, jel tako.
I sta te briga sta ko i kako pise.
Covek se zeza, kome je duhovito jeste, kome nije neka se ne smeje.

Sta me briga? Ako nisi videla, ja sam otvorio temu , a otvorio sam je da bi se ozbiljno diskutovalo o tome a ne da bi se neko "zezao" kako ti to kazes, vec da dobijem ozbiljne odgovore. Ako hoce da se zeza i sprda nek otvori sam temu i neka pise sta hoce.

Sta ti ovde vidis duhovito? Sem koeficijent retardiranosti koji lupeta?

Ako pričaš o sebi, u pravu si, jer samo retard nije u stanju da otvori google i da upiše 5 reči da pronadje vest.
Za to ti nije trebala tema, i ne vredjaj, jer ja tebe ne vredjam, ako te moje sprdanje uznemirava, to reši sam sa sobom, tj svojim komplexima koji reaguju.
A ako si uvredljiv, proveri hormone, najprijateljskiji savet.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/t...a-u-srbiji-a-jedan-od-njih-je-posebno/hgrvzjg

https://www.google.rs/search?client...hUKEwj4_pq_x8ToAhWxtYsKHb7LCxcQ4dUDCAo&uact=5

To sam vec citao, pre tacno 13 dana. Meni treba nesto novo. Kontam neko je pratio dnevnik juce, danas. Jer ja nisam bas pratio novosti danas a ni juce, a svakog dana ima neka novina.

I ako cemo o surfovanju na netu, gluplji si od mene sigurno, a i nije mi jasno sto te ta istina vredja :) I nemoj vise da bacas glupe komentare, pogotovu ne meni jer si mi nebitan kao semafor u GTA.

Hajde prestanite ko je gluplji , a ko je pametiji. U sustini si ti promasio i ceo PDF.
Ima i PDF pravni saveti, a ima i fitnis, sport, ovo sa PDF Zdravlje i nema nikakve veze.

U sustini si ti promasio i ceo PDF.

Mozda i jesam promasio, a ti kao moderator ako si zaduzena za ovaj deo foruma, trebalo bi temu da premestis umesto sto se raspravljas sa mnom.

Ima i PDF pravni saveti, a ima i fitnis, sport, ovo sa PDF Zdravlje i nema nikakve veze.

Kakve veze ima moje pitanje sa fitness (a ne fitnis) i sportom PDF-om? :dash:

Mozda i jesam promasio, a ti kao moderator ako si zaduzena za ovaj deo foruma, trebalo bi temu da premestis umesto sto se raspravljas sa mnom.

Kakve veze ima moje pitanje sa fitness (a ne fitnis) i sportom PDF-om? :dash:

Neko je pitao za fitnis, a ovo tvoje nema nikakve veze sa temom Zdravlje pa se zato zakljucava.
Budi mi pozdravljen.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back