Zabrana SRS

Зашто ?
Па одакле ЛСВ право да у једној демократској вишестраначкој држави тражи забрану једне политичке странке.Шта би било када би неко затражио њихову забрану ?

Pa valjda odatle što postoje indicije da je predsednik ove straneke poručilac ubistva. Naravno, kako kažu zabranu će tražiti ukoliko se ovi navodi pokažu kao istiniti.

Ukoliko se dokaže da je predsednik LSV naručilac ubistva neke ličnosti, lično bih se založio za zabranu te stranke.

Da li je moguće, da zaista veruješ u to "da je Đinđić tražio bombardovanje Srbije?!?!?"

Koliko čovek treba da bude bez mozga, ili zaslepljen, da bi mogao u tako nešto da poveruje?!?

Da li je moguće da ti još uvek neznaš da je tražio bombardovanje Srbije ?

Pa to je samo ovde na Krstarici mali milion puta pokazivano i prikazivano. I to nije kontekst nego čisto delo. I to monstruozno delo.

Koliko čovek treba da bude bez mozga, ili zaslepljen, da bi mogao u tako nešto da nepoveruje ?!

Ne zaboravi da je u tadašnjoj Srbiji bilo normalno da Kasapin ili Baba Jula naruče ubistvo političkih protivnika ili bilo koga ko im smeta. Pa zar to može da se uporedi sa jednom izjavom na mitingu?

Па ваљда се тај који је позивао на вешање залагао за правну државу и поштовање закона а не за најгрубље кршење истих.То да ли је неко наручивао политичка убиства њега уопште не би требало да интересује пошто се представља за некога ко се бори за право и правду а не реваншизам и примењивање метода које је неко користио !

Pa valjda odatle što postoje indicije da je predsednik ove straneke poručilac ubistva. Naravno, kako kažu zabranu će tražiti ukoliko se ovi navodi pokažu kao istiniti.

Ukoliko se dokaže da je predsednik LSV naručilac ubistva neke ličnosti, lično bih se založio za zabranu te stranke.

Забрану су они тражили и раније ово им није први пут.Праве демократе нема шта !

Ljudi kao je je puna Srbija jer su to videli i čuli svojim ušima. I to je nešto što više nemožete nikada sakriti bez obzira koliko se trudili da sperete tragove njegovih i vaših zločina jer vam je svima jasno da ste ga izdigli do kulta ličnosti i da bi sa njegovim daljim raskrinkavanjem lupuli istog trena o ledinu....

U tome vam nije mogla pomoći ni neviđena gola gebels-propaganda dvehiljaditih jer se istina na vašu žalost nikako ne može sakriti. Sada ste u zadnjoj fazi te propagande jer se u ovom trenutku na "slobodnom" nebu Srbije ne sme pojaviti ni jedno jednino slovce koje nije skockano u propagandnoj mašineriji DS-a.

Daj bilo kakav dokaz, snimak, tekst gde je on tražio bombardovanje? Umesto naklapanja.

Još jedna stvar izvađena iz konteksta. On je rekao da će, ako nas ponovo pokradu na izborima visiti na terazijama. Ne navodeći ime i prezime. A ta rečenica je inače kondicional tako da do toga nije došlo u svakom slučaju.

Ma daj bre nezezaj više.

Pa šta ti misliš sa kim pišeš. Ja sam ga lično svojim ušima čuo kada je rekao ako se ne osvoji vlast regularno ili ako se Milošević samovoljno ne povuče treba ga obesiti na Terazijama javno.

Mislim da bi ti i slični tebi trebali prvo da se malo obogatite verodostojnim činjenicama i podacima pre nego što počnete proizvoljno da prosipate sopstrvenu (ne)istinu.

Mada mislim da niste ni vi sami krivi i da vam se mozak ispira na časovima demokratske političke nastave u partijskim ćelijama.

Позивање на вешање је у сваком случају нецивилозован акт у држави у којој постоје закони.Тим чином Чанак је себе спустио на ниво најобичнијег варвара који себи даје за право да узима правду у своје руке.

Ma da mi tražimo zabranu i SRS i LSV. Mislim da bi to rešilo sve probleme i nedoumice. :)

Ma daj bre nezezaj više.

Pa šta ti misliš sa kim pišeš. Ja sam ga lično svojim ušima čuo kada je rekao ako se ne osvoji vlast regularno ili ako se Milošević samovoljno ne povuče treba ga obesiti na Terazijama javno.

Mislim da bi ti i slični tebi trebali prvo da se malo obogatite verodostojnim činjenicama i podacima pre nego što počnete proizvoljno da prosipate sopstrvenu (ne)istinu.

Mada mislim da niste ni vi sami krivi i da vam se mozak ispira na časovima demokratske političke nastave u partijskim ćelijama.

Dokaz? I ja se sećam tog njegovog govora. Zanimljivo je da je najveće ovacije doživeo na pomen vešanja, što pokazuje koliko su ljudi voleli Slobu i bandu u to vreme. Njegovu samoubilačku politiku smo skoro svi osetili na leđima, samo su neki jako brzo zaboravili..

Ako je nedopustivo, zbog cega je Ceda trazio da bi Slobu trebalo obesiti na Terazijama. Licemer narkomanski. Fuj

Jel to posledica ispiranja mozga ili šta? Čeda tražio?!? Pa trebalo bi da si bar toliko informisan da znaš da je nešto SLIČNO rekao Čanak, 5. oktobra na terazijama.
Kakve veze ima Čeda sa ovim?!?! Nego da li si se ti rodio tada, koliko si tada imao godina? Mislim nije mi jasno kako neko može da piše ovakve nebuloze?!?!

"ubijanja, pogubljenja i javna vešanje pojedinih političara iz prethodne vlasti"?!?

Šta to znači? "Tražio"? Od koga? Da li je naručio nečije ubistvo?

Ukoliko imate dokaza da jeste, predlažem da odmah pokrenete inicijativu za zabranu ove stranke.

Međutim, čisto sumnjam da postoji ovakva vrsta dokaza. To što je na trgu javno rekao jednu rečenicu, ne može ni da se meri sa konstantnom propagandom RTS-a, koja je pozivala na ubistvo Đinđića tokom devedesetih. A da ne govorimo o tome šta su sve mediji pisali o Đinđiću neposredno pred njegovo ubistvo. Da li je neko za to odgovarao?

Nađi predizbotni miting pred izbore 2000.g. u Beogradi i poslušaj ceo Čankov govor.

A to što ti "čisto sumnjaš" znači da imaš samo polovične informacije o svim tim dešavanjiuma pa ti sada ovako dobronamerno savetujem da se dobro informišeš pre nego što počneš da smaraš sa nečim štoi je već uveliko poznato svima koji su to hteli da to čuju i vide.

Problem je u tome što on NIJE tražio bombardovanje. To je izvučeno iz konteksta kao i druge izjave u gebelsovskom maniru PTC-a iz devedesetih. Ali bilo je dovoljno da neki ljudi poput tebe i dan danas misle da je on tražio bombardovanje Srbije... Kontaminacija još traje....

02422_djindjic_haaretz_1999_122_509lo.jpeg

****** који је црк'о:
The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective. The have destroyed the infrastructure in Serbia and in 10 days to two weeks it will be very difficult to live here without gas, electricity, bridges, communications. Milošević won't be won't be able to conduct the war for more than 10 days, or two to three weeks.

Није тражио бомбардовање, извучено из контекста, је ли?

Што се тиче предлога Чанкове странке, нема и неће бити основа за забрану рада Српске радикалне странке. Директор Безбедносне информативне агенције, Вукадиновић, је јуче потврдио да Шешељ није наручио (или НАРЕДИО Луки Бојовићу :rotf:) убиство крпе. Тако да не треба ни коментарисати Чанкове глупости.

Зашто ?
Па одакле ЛСВ право да у једној демократској вишестраначкој држави тражи забрану једне политичке странке.Шта би било када би неко затражио њихову забрану ?

ЛСВ је и званично после 5. октобра тражио забрану СРС-а
Ваљда им смета конкуренција у простаклуку и примитивизму, мада ја лично сматрам да је по тим питањима као и по екстремизму и искључивости (и култу личности)СРС-у много блии ЛДП него ЛСВ

Ljudi kao je je puna Srbija jer su to videli i čuli svojim ušima.

A gde su to "ljudi videli i čuli svojim ušima"? Je ovde reč o nekoj psihopatologiji, bolnici "Laza Lazarević" ili šta?!?

U tome vam nije mogla pomoći ni neviđena gola gebels-propaganda dvehiljaditih.

Izvini, a šta je sa Gebeslovom propagandom DEVEDESETIH?!? Ili se možda devedesete i nisu dogodile. Možda smo sve to samo sanjali?!?

PS: Izvini, koliko si imao godina devedesetih?!?

Цео догађај је измишљен да би се поново убацила у оптицај забрана СРС.
Неко мисли да је народ сад за то "сазрео" после вишегодишњег испирања мозга преко медија.

Ако је СНС пристао на тај сценарио, а изгледа да јесте, онда су и они (СНС) исти као и ови на власти.

Обе стране су се превариле у својим проценама.

Ne zaboravi da je u tadašnjoj Srbiji bilo normalno da Kasapin ili Baba Jula naruče ubistvo političkih protivnika ili bilo koga ko im smeta. Pa zar to može da se uporedi sa jednom izjavom na mitingu?

I to ti je isto tako poluproizvoljno tumačenje zasnovano samo na osnovu Vukove želje da se svetio onome ko ga je godinama pravio nedoraslom budalom i ovcom a DOS-ovske sudije to prihvatile kao dokazni materijal !

Od svega toga ništa nije dokazano osim što su samo na osnovu insinuacija pohapšene gomile ljudi procesuirane, ucenjivane, tučene i mučene i traženo od njih da govore ono što bi prijalo ušima određenoj grupici ljudi.

Sve je to radila jedna nestručna i amaterska grupica politički indoktriniranih ljudi pa se zato posle nalazilo na gomile propusta i na činjenica koje su svesno smišljane i uopšte ih nije teško oboriti.

Zato se danas i prave ovolike sprdačine sa tužilaštvom i sudstvom i trebaće godine da se vera u sud kod naroda koliko toliko povrati.

Poslednja izmena:

Back