Zabrana Srpske (k)Radikalne Stranke i SPS-a

Zabraniti SRS i SPS

• Naravno

• Ma jok

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam. Niko u mojoj familiji nije bio clan kom.partije.

Nije pitanje da li je bio član ili ne već da smo svi živeli u komunizmu...............Znaš ko za mene nije komunista?Onaj koji je otišao iz Kraljevine SHS kada su komunisti došli na vlast...........................Svi ostali koji su ovde živeli i vaspitavali se u komunističkim školama i učili komunističku istoriju su hteli - ne hteli na neki način komunisti...........................

A računajući da na izbore izađe oko 4 miliona glasača onda bi DS dobio oko 2.5 miliona:super::super::super:

Koja ti je to racunica majke ti???
Da ne pricam kada bi pokusali da "zabranite" najvece stranke bili bi fizicki unisteni, iskorenjeni, likvidirani, po stranu to, ali ajde hipoteticki cak i kada bi to NEKAKO bilo moguce DSS bi narastao na 2-2,5 miliona glasova, na to racunaj.

Ko za vreme komunizma. Mogli bi i tadica da proglasimo za marsala i da na njegov rodjendan slavimo dan mladosti. Mada to su sve komunjarska deca nije ni cudo sto teze ka tome.

:lol::lol::lol:

P.S. Misliš da on sam sebe već ne smatra maršalom? Ostaje samo još da se sredi dan mladosti, a i to verujem da budan sanjari - ah, taj slet, pa štafeta, a na uniformi silno ordenje svetluca, pa prosto zaslepljuje...a tek parada SILNE vojske sa sve Ponošom i Šutanovcem na čelu... :lol: :lol: :lol:

Koja ti je to racunica majke ti???
Da ne pricam kada bi pokusali da "zabranite" najvece stranke bili bi fizicki unisteni, iskorenjeni, likvidirani, po stranu to, ali ajde hipoteticki cak i kada bi to NEKAKO bilo moguce DSS bi narastao na 2-2,5 miliona glasova, na to racunaj.

A odakle tebi 1.5 milon glasova za DSS kada čovek na svakim izborima gubi po 6 % glasova i to još u koaliciji.................

Da te podsetim:

2004. dss 23 % glasova

2006. dss 17 % glasova

2008. dss-ns 11 % glasova

2010. dss ? % glasova...................

Poslednja izmena:
Naravno! SRS i SPS treba ukinuti. Samo u slučaju da su baš neophodni za koaliciju sa DS-om, onda treba da opstanu i treba im priznati da su moderne proevropske socijalističke partije i da su autentični i poželjni predstavnici Srbije iz devedestih godina. Treba ukinuti i izbore. I to izbore za predsednika (gde ćemo bolje od barbike), lokalne izbore (jer se skupština Beograda ionako neće sazvati do 2050. godine) i izbore za skupštinu (jer matematika i demokratija nešto ne idu zajedno).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back