Zabrana i navijačkih grupa?

Nema huliganisanja na stadionima u Engleskoj?
Najstariji klip je iz 2001 (ako se secam dobro). Zakon je donesen krajem 80-ih. Nisu uspeli da iskorene nasilje ni za 10g, a mi talasamo da hocemo. Ja sam da se spreci nasilje na utakmicama i van stadiona, ali ne sa prepisivanjem zakona koji nije uspeo. Koga polivaju nasi politicari???

I tu bagru treba zabraniti, to nisu navijaci, to je gomila budala, ma o kom timu pricali medju navijacima na tribinama ima mozda 10 % koji su tu zbog navijanja i zbog tima sveo ostalo je bagra koja je dosla da se bije sa policijom, protivnickim navijacima i da se brani od nemilosrdnih stolica, izloga, i prolaznika koji su samo gledali svoja posla, ali bas na putu razjarene rulje bez mozga ili sram ih bilo seli da popiju kafu.:cool:

Poslednja izmena:
И обавезно забранити ГСП Примећено је да се у њиховим возилима превози велики број грађана који о педерима немају лепо мишљење.

mene danas 3x presrela kontrola,,ja im kazem zaboravio markicu kuci, a oni me gledaju sa gadjenjem kao da sam gay!!!!! treba zabraniti kontrolere,izazivaju nasilje :)

Poslednja izmena:
Mislim da je vise krajnje vreme da se stane na put huliganima i tkz velikim patriotima i da ih policija bije za najmanju glupost ili incident daj vise da napravimo normalnu drzavu gde ce svaki covek biti odgovoran za sebe i svoje postupke i gde ce vladati zakoni prava a ne zakoni pretuci ili ubi

Pitam se ,kakva je stvarna namera formiranja "komunalne policije" ?
Jeste ,nedostaje broj policajaca,al` pitam se ,pravimo li mi policijsku drzhavu
umesto da razmishljamo o razlozima nastanka agresivnog ponashanja.
Mishljenja sam ,da je problem u drushtveno ne osmishljenom zhivotu ,narocito mladih.
Sve je podredjeno samo ekonomskim vrednostima.Razumno je ,drushtvo zasnovati
i na drugim vrednostima ,npr.na moralnim.
Represija ,kao nacin "uvodjenja reda",ne vidim kao racionalno reshenje ,jer vodi ka
josh vecoj agresiji ,po sistemu akcija-reakcija.
Osnivanjem finansijski pristupacnih klubova ,npr.aero klub ,knjizhevni klub ,itd.
mozhemo uciniti drushtveno osmishljeno slobodno vreme mladih.

Back