- Poruka
- 20.250
..buduci da je tvoja fajta"samurajska"..sklona samounistenju..preporucavam tradicionalan harakiri...9mm je preskup..za Srbiju do Tokija![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..buduci da je tvoja fajta"samurajska"..sklona samounistenju..preporucavam tradicionalan harakiri...9mm je preskup..za Srbiju do Tokija![]()
nemoj da brines - nikada, ali nikada ne bih poredio sebe sa necim kao sto si ti
i sto pises po nekoliko istih postova odjednom? izgleda previse mislis, a nisi navikao :???: odmori malo, ostavi malo da mislis i za sutra, ne moras danas bas sve da potrosis....
neko bi dao doope za bonu, ja ne bih .... dao doope, moze li... kosovo
Ademe nemosh' da dajes nesto sto nije tvoje![]()
sta se desava sa tobom bre???? cas ga vidis cas ga ne vidis![]()
to "pretpostavljam" mi se ne dopada.
inace ja sam pitao ozbiljno, onda se on pravio lood i ja sam nastavio.... znaci ono ке.њаш si uputio na pogresnu dresu.
inace kod medjunarodnih utakmica, bile one zvanicne ili ne, mora se postovati neko pravilo. isti je slucaj bio sa nama i brazilom kada smo trebali igrati. a ti sam vidi kakva je razlika izmedju kosova i RS.
Pa kako rece jevropa,ja dodjem na sajt kazem dobar da a oni meni pozz ban![]()
Varaš se sinak !Kosovo je nezavisna država od Srbije i to im je podario Milošević sa svojim delovanjem od 1988-1999. godine.Da, postoji velika razlika izmedju RS i Kosova.
RS je federalna jedinica, a Kosovo je AP.
Inace uputio sam na pravu adresu, samo sam drugu pravu adresu izostavio. Dvostruki arsini, sta li vec (mada tebi je kao ljubitelju Kosovo republike to vise nego poznato, ali uvijek u tvoju korist).
P.S. To bi bila revijalna utakmica, mogu da nose i kosarkaske dresove ako hoce...
Varaš se sinak !Kosovo je nezavisna država od Srbije i to im je podario Milošević sa svojim delovanjem od 1988-1999. godine.
Mogu da kažu šta hoće kad je faktičko stanje sasvim drugačije.A svi vrlo dobro znamo gde završi onaj ko ne priznaje stvarnost.Да, Милошевић је главни кривац
А док год институције ове државе кажу да је Косово саставни дио Србије...
izgleda da uvek pobrakas vreme, nocu dobar dan, danju dobro vece i...![]()
Tad je bio dan![]()
onda se moderatoru nesto smrklo i....
ps.kako kazu, kako god se okrenes, guza ti otpozadi
jos jedan koji pokusava da misli..buduci da je tvoja fajta"samurajska"..sklona samounistenju..preporucavam tradicionalan harakiri...9mm je preskup..moze i pred svekolikim pucanstvom na travi stadiona..radi popularizacije..zamisli koji bi pljesak dobio..i otiso u legendu..
posljenji srpski samuraj..
![]()
dok od tebe ama bas nikad nista pametno, samo besmisleno razglabanje kao i obicnomakar nesto pametno od tebe...
Mogu da kažu šta hoće kad je faktičko stanje sasvim drugačije.A svi vrlo dobro znamo gde završi onaj ko ne priznaje stvarnost.
..buduci da je tvoja fajta"samurajska"..sklona samounistenju..preporucavam tradicionalan harakiri...9mm je preskup..moze i pred svekolikim pucanstvom na travi stadiona..radi popularizacije..zamisli koji bi pljesak dobio..i otiso u legendu..
posljenji srpski samuraj..
![]()
To se ne može promeniti!Samo budale se bore protiv faktičkog stanja , a normalni to prihvataju.Protiv faktickog stanja se i borimo, mislio sam da toliko moze svaki normalni Srbin da razumije.
...i sta kazu kad je tekma....ustase su procule za harikiri i znaju dobro da ga upotrebe
iwo jima je naucio da ga granate raznose dok bega![]()
To se ne može promeniti!Samo budale se bore protiv faktičkog stanja , a normalni to prihvataju.
A bilo bi i prilike da se pokaze i uzajamni bratski patriJotizam [IMG
![]()