Zabrana FIFE : Ništa od utakmice RS - Srbija

nemoj da brines - nikada, ali nikada ne bih poredio sebe sa necim kao sto si ti ;)

i sto pises po nekoliko istih postova odjednom? izgleda previse mislis, a nisi navikao :???: odmori malo, ostavi malo da mislis i za sutra, ne moras danas bas sve da potrosis....

razlog tih postova je ocajna mreza, ili krsta, treba mi minut dva da posaljem post.
a sto se razmisljanja tice, da bih odgovorio na tvoj post, skoro da mi ne treba, tebe bi matirao i moj mali od sedam god.
inace mi je drago sto se ne bi uporedjivao sa mnom. makar nesto pametno od tebe... pod uslovom da nisi kopirao post

A bilo bi i prilike da se pokaze i uzajamni bratski patriJotizam [IMG

terazije_1.jpg

to "pretpostavljam" mi se ne dopada.
inace ja sam pitao ozbiljno, onda se on pravio lood i ja sam nastavio.... znaci ono ке.њаш si uputio na pogresnu dresu.
inace kod medjunarodnih utakmica, bile one zvanicne ili ne, mora se postovati neko pravilo. isti je slucaj bio sa nama i brazilom kada smo trebali igrati. a ti sam vidi kakva je razlika izmedju kosova i RS.

Da, postoji velika razlika izmedju RS i Kosova.
RS je federalna jedinica, a Kosovo je AP.

Inace uputio sam na pravu adresu, samo sam drugu pravu adresu izostavio. Dvostruki arsini, sta li vec (mada tebi je kao ljubitelju Kosovo republike to vise nego poznato, ali uvijek u tvoju korist).

P.S. To bi bila revijalna utakmica, mogu da nose i kosarkaske dresove ako hoce...

Da, postoji velika razlika izmedju RS i Kosova.
RS je federalna jedinica, a Kosovo je AP.

Inace uputio sam na pravu adresu, samo sam drugu pravu adresu izostavio. Dvostruki arsini, sta li vec (mada tebi je kao ljubitelju Kosovo republike to vise nego poznato, ali uvijek u tvoju korist).

P.S. To bi bila revijalna utakmica, mogu da nose i kosarkaske dresove ako hoce...
Varaš se sinak !Kosovo je nezavisna država od Srbije i to im je podario Milošević sa svojim delovanjem od 1988-1999. godine.

..buduci da je tvoja fajta"samurajska"..sklona samounistenju..preporucavam tradicionalan harakiri...9mm je preskup..:rotf::rotf:moze i pred svekolikim pucanstvom na travi stadiona..radi popularizacije..zamisli koji bi pljesak dobio..i otiso u legendu..:hahaha:posljenji srpski samuraj..:hahaha:
jos jedan koji pokusava da misli :lol:
iwo jima ti bese onaj ujka sto si mi ukrao nick? ma ja tebi preporucaVam da skocis pod neki teretni voz: brzo i efikasno, a i nisi za bolje :super: a iz za harakiri treba imati cast ;)

makar nesto pametno od tebe...
dok od tebe ama bas nikad nista pametno, samo besmisleno razglabanje kao i obicno :thumbdown: a toliko si 'razmisljao' i 'razmisljao', cak su ti i malja deca od 7 godina pomagala i opet nista... drzi se kikirikija i semenki, nije komp za tebe - matiranje i sah jos i manje :bye:

inace kad smo kod toga: znas zasto shiptar drzi sahovsku figuru u ustima? pojeo je kraljicu :rotf:
doduse meni bi mogao da pojedes jedino - top :mrgreen:

[e to je mat u tacno tri poteza/posta, mada ne vredis ni toliko]

Poslednja izmena:
..buduci da je tvoja fajta"samurajska"..sklona samounistenju..preporucavam tradicionalan harakiri...9mm je preskup..:rotf::rotf:moze i pred svekolikim pucanstvom na travi stadiona..radi popularizacije..zamisli koji bi pljesak dobio..i otiso u legendu..:hahaha:posljenji srpski samuraj..:hahaha:

ustase su procule za harikiri i znaju dobro da ga upotrebe :lol:
iwo jima je naucio da ga granate raznose dok bega :lol::lol:

Back