Npr. zakon koji kaže da se deca do određenog uzrasta ne smeju ostavljati sama kod kuće, bez nadzora odrasllih.
To da, slažem se. Ako se desi nezgoda bar ima ko da pozove hitnu pomoć.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Npr. zakon koji kaže da se deca do određenog uzrasta ne smeju ostavljati sama kod kuće, bez nadzora odrasllih.
tako je
- - - - - - - - - -
e, da, cela ova priča me neodoljivo podseća na onu priču kad su ostavili dete u yablindiranim kolima
i otišli u hipermarket u kupovinu
a dete umrlo od toplotnog udara.
ja ne znam samo kako se dete stvorilo uopšte na krovu auomobila
a da ga žena nije videlada se penje
i kako je žena ušla u kola a da ne vidi da je dete na krovu?
- - - - - - - - - -
možda će posle spa centra da progleda, msm ne znam šta drugo da kažem
Masa roditelja ne vodi racuna o deci na javnim mestima, skoro mi je pricao komsa koji obezbedjuje zgradu u kojoj je neki fensi restoran kako je imao neprijatnosti kad je roditeljima na nekoj proslavi u tom restoranu spocitao da obuzdaju decu koja su divljala po svim spratovima, roditelji prangijali, a obezbedjenje se rvalo sa napustenom balavurdijom.
Ja bih joj dozvolio da čuva decu onih koji je brane i podržavaju.https://www.krstarica.com/zivot/ziv...a-sat-video/?bs-comment-added=1#comment-51162
citam vest i zgrozena sam kaznom kojom je kaznjena
sve zene koje su izabrale da imaju porodicu prosle su kroz periode preopterecenosti
nesrecna majka iz vesti je na granici pucanja zbog preopterecenja
i drzava, umesto da je rastereti,dodatno je kaznjava oduzimanjem novca kojim hrani decu i oduzimanjem dozvole kojom opsuzuje decu
jer sad sa oduzetom dozvolom nece moci da ih razvozi do skolel vrtica, lekara, na sport i vanskolske aktivnosti
ja bih joj o trosku drzave obezbedila sluzbu za cuvanje dece i njoj spa vikend van grada, da se kao covek opusti i naspava
kakvi su se vama gafovi desavali kad ste bile u ovakvim zombi fazama?
kojom kaznom biste kaznjavali i da li biste majke kaznjavali u ovakvim situacijama
Ja bih joj dozvolio da čuva decu onih koji je brane i podržavaju.
Izvini, molim te, da li misliš da majke na selu danas razvoze nekuda decu?Žene generišu besmislene i nepotrebne potrebe zato što kopiraju jedna drugu.Nije poenta braniti nju, nego je pitanje koja je poenta zakonodavnih mera ako decu izlože još većem riziku i nepovoljnijim okolnostima.
I, naravno, da neko ko ima jedno, dvoje, najviše troje dece ne može da zamisli sa čime se suočavaju roditelji šestoro dece. A da je iz niže ili neke srednje socijalne klase, dakle nema pomoć u vidu kućnih pomoćnica, dadilja, a u današnjem sistemu kad decu treba vodati svaki čas negde.
Naravno.Samo u Srbiji sve majke moraju da imaju automobil.Sada ispade da svaka porodica sa decom ima automobil i da se bez njega ne može živeti. A znamo da nemaju svi, i da im deca isto odrastu kao i deca onih sa automobilima.
Izvini, molim te, da li misliš da majke na selu danas razvoze nekuda decu?Žene generišu besmislene i nepotrebne potrebe zato što kopiraju jedna drugu.
Sada ispade da svaka porodica sa decom ima automobil i da se bez njega ne može živeti. A znamo da nemaju svi, i da im deca isto odrastu kao i deca onih sa automobilima.
Ja ne vozim i vitlam decu po taksiju i gradsom prevozu. Mogu ti reći da je dvoje dece maksim koji možeš uvesti u prevoz ako ništa drugo ne nosiš i nije baš veselo. A da deca rastu, jeste, stvarno rastu.![]()
Ako pri tome zevaš u mobilni, mogu da zamislim kako to izgleda.I koga je briga što je neko napravio 6-oro dece i zašto?Ja ne vozim i vitlam decu po taksiju i gradsom prevozu. Mogu ti reći da je dvoje dece maksim koji možeš uvesti u prevoz ako ništa drugo ne nosiš i nije baš veselo. A da deca rastu, jeste, stvarno rastu.![]()
Znam kako je, moji su imali 9 godina kad sam ih prvi put provozala, pre nego što su ušli u auto podozrivo su me pitali da li ja to umem?![]()
Ako pri tome zevaš u mobilni. mogu da zamislim kako to izgleda.I koga je briga što je neko napravio 6-oro dece i zašto?
nisu naša deca i roditelji uopšte toliko loši
ali biće sve gori poprimajući obrazac vaspitanja sa zapada