zaboravna majka

dive

Legenda
Poruka
61.198
https://www.krstarica.com/zivot/ziv...a-sat-video/?bs-comment-added=1#comment-51162

citam vest i zgrozena sam kaznom kojom je kaznjena
sve zene koje su izabrale da imaju porodicu prosle su kroz periode preopterecenosti
nesrecna majka iz vesti je na granici pucanja zbog preopterecenja
i drzava, umesto da je rastereti,dodatno je kaznjava oduzimanjem novca kojim hrani decu i oduzimanjem dozvole kojom opsuzuje decu
jer sad sa oduzetom dozvolom nece moci da ih razvozi do skolel vrtica, lekara, na sport i vanskolske aktivnosti
ja bih joj o trosku drzave obezbedila sluzbu za cuvanje dece i njoj spa vikend van grada, da se kao covek opusti i naspava

kakvi su se vama gafovi desavali kad ste bile u ovakvim zombi fazama?
kojom kaznom biste kaznjavali i da li biste majke kaznjavali u ovakvim situacijama

https://www.krstarica.com/zivot/ziv...a-sat-video/?bs-comment-added=1#comment-51162

sve zene koje su izabrale da imaju porodicu prosle su kroz periode preopterecenosti
i drzava, umesto da je rastereti,dodatno je kaznjava oduzimanjem novca kojim hrani decu i oduzimanjem dozvole kojom opsuzuje decu
jer sad sa oduzetom dozvolom nece moci da ih razvozi do skolel vrtica, lekara, na sport i vanskolske aktivnosti
ja bih joj o trosku drzave obezbedila sluzbu za cuvanje dece i njoj spa vikend van grada, da se kao covek opusti i naspava

kojom kaznom biste kaznjavali i da li biste majke kaznjavali u ovakvim situacijama

njoj to nije bilo prvi put da vozika klinca tako
jeste se na sudu branila drukcije, al to je suda radi

- - - - - - - - - -

i nije mi se nista slicno dogadjalo
osim sto sam par puta zaspala dok se ona igra pored mene
sreca pa me nije osisala ili nesto slicno
moju drugaricu njena kcerka jeste osisala
i nalakirala joj pa...nokte i ruke oko noktiju :lol:

ljudi zaborave torbe, ključeve, novčanike na krovu kola, ok, ali živo mrdajuće dete e malo teže, neka su je kaznili, ako nisi u stanju da se brineš o deci kako treba nemoj ih rađati, čuj nije videla da joj fali dete komada 1, ma da kako da ne....kreten...

ne nisam imala takvih situacija

Da je tako preopterećena, dok gleda unazad šta joj rade to šestoro dece u automobilu, udarila u tebe na pešačkom prelazu ne verujem da bi je branila i smatrala da joj treba o trošku društva obezbediti spa vikend da se sabere i odmori.Njeno dete je moglo da nastrada zbog tog neodgovornog ponašanja, naravno da je za kaznu.A pored toga, mogli su da nastradaju a i drugi učesnici u saobraćaju, da je npr. dete palo na put među automobile.

Poslednja izmena:
Ово уопште није нормално нити има оправдање.

Имала сам пропуста. Нећу да изигравам светицу. На неке ствари се сада не бих усудила које су ми тада биле нормалне.

Taj senzacionalizam stvara depresivne, anksiozne, agresivne ljude....dobijamo masu koja nije sposobna da se odupre svemu tome, hoce da sudi i lincuje..

- - - - - - - - - -

..i uz sve to meditiraj tj. cisti svoje astralno telo i budi u agresivnoj okolini..da places svakih 5 min...:lol:

Ova žena je dovela detetov život u opasnost
I treba je kazniti
Ali činjenica je takođe, da okolina obožava da upire prstom u majke i za daleko manje "propuste"(tipa udaranje po dupetu jer oće da istrči pred kola) a ne daj bože da su je pitali jel treba nešto

ne bih baš rekla da je senzacionalizam, nije dete najlon kesa pa da se može izgubiti i nikom ništa, ljudi se koliko vidim po temama zgražavaju na pse ostavljene u kolima po vrućini, žestoko protestuju, komentarišu a za dete je to senzacionalizam, nisam čak ni sigurna da je Dive komentar napisala ozbiljno, stvarno se nadam da je bila ironična

Da, van pameti.
Zato što sud izriče kaznu po šablonu. Kako će to pomoći ili odmoći majci, samim tim i toj deci, to nije bitno.
To sa spa centrom mi je ipak.... malo preterano, pre neki psihijatrijski nadzor i pomoć oko dece uz oduzimanje dozvole do daljnjeg. A dete koju je traumu preživelo ne smem ni da mislim.

Sa decom još uvek nisam imala većih gafova, što zaspim dok mi je beba u rukama i što sklizne niz krevet. Ali sa mačkom sam imala gaf, ostavila sam ga u kolima po vrućini, u transporteru, i otišla na kafu. Srećom nismo ručali jer se povela priča i oko ručka, ne bi preživeo da sam se zadržala duže. Užas, nije mi uopšte palo na pamet šta radim.

mda, a sad ono čuvano uzvratno, da li bi i dalje bio senzacionalizam da je mali pao i poginuo? činjenica je da mi ne znamo sve o toj porodici i da ne treba osuđivati i donositi zaključke i mišljenje na osnovu samo jedne informacije, tu se slažem da to jeste senzacionalistički napisan članak, ali u pitanju je dete ne kesa sa namirnicama, možeš biti umorna koliko god hoćeš, bila sam majku mu, na pola jednog oka sam gledala, ali je nigde nisam izgubila, zaboravila, dozvolila da joj se nešto loše dogodi, ono šta u stvari želim da kažem je da kad je dete u pitanju majka ne sme da dozvoli sebi ovakvu grešku, teško ih je dobiti vrlo lako izgubiti

Ipak...majka...je majka....

mda, a sad ono čuvano uzvratno, da li bi i dalje bio senzacionalizam da je mali pao i poginuo? činjenica je da mi ne znamo sve o toj porodici i da ne treba osuđivati i donositi zaključke i mišljenje na osnovu samo jedne informacije, tu se slažem da to jeste senzacionalistički napisan članak, ali u pitanju je dete ne kesa sa namirnicama, možeš biti umorna koliko god hoćeš, bila sam majku mu, na pola jednog oka sam gledala, ali je nigde nisam izgubila, zaboravila, dozvolila da joj se nešto loše dogodi, ono šta u stvari želim da kažem je da kad je dete u pitanju majka ne sme da dozvoli sebi ovakvu grešku, teško ih je dobiti vrlo lako izgubiti

da, jos uvijek bi bio senzacionalizam
dijeliti takve vijesti ovako

- - - - - - - - - -

poenta je u motivima
ovaj clanak ne sluzi da informira
niti bilo sta drugo korisno
osim sto te "vuce" da kliknes i zaradis im koji cent
+ katarza od zgrazavanja uz kavu

mda, pa koji članak ima neku korist? sem onih koji su vezani uz neku profesiju ili dostignuće koje koristi svima, a u takvim ozbiljnim magazinima nema ovakvih članaka, a katarza..pa ne, samo užas kad mi prođu slike deteta na krovu kola koja jure sa 90 na sat...stalno mi prolazi rečenica kroz misli koju ne želim da napišem i jedva se uzdržavam, pa ću treći put napisati već napisano, dete se teško dobija lako se gubi...i odoh odavde nije to za mene...laku noć cure, hvala na razgovoru....

Back