fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
KRIVO! Resetovanje rutera nije 'zaboravljanje' starih podataka, već 'programirano prepisivanje' sa fabričkim postavkama, a za to trebaš da imaš napajanje....Zato sto se tako sigurno resetuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KRIVO! Resetovanje rutera nije 'zaboravljanje' starih podataka, već 'programirano prepisivanje' sa fabričkim postavkama, a za to trebaš da imaš napajanje....Zato sto se tako sigurno resetuje.
лол па отвориш само нови профил на вифију или имаш форгот пасворд?Instaliran mi je novi ruter SBBov pre nekih mesec dana i izgubio sam papir na kom mi je bila sifra , kako mogu da je nadjem ?
лол па отвориш само нови профил на вифију или имаш форгот пасворд?
Nije KRIVO,istinito i deluje.Neka porazgovara sa svojim operaterom.Nije isto resetovati modem na dugme i kada se iskljuci iz napajanja.Radio sam to i ne mozes me ubediti u suprotno.KRIVO! Resetovanje rutera nije 'zaboravljanje' starih podataka, već 'programirano prepisivanje' sa fabričkim postavkama, a za to trebaš da imaš napajanje....
Isključenje pomaže kada se zblesira komunikacija sa serverom. Nećeš valjda tvrditi da će se radi toga resetovati? Koliko puta ljudima NESTANE struje i na duži period pa se ništa ne resetuje na ruteru!Nije KRIVO,istinito i deluje.Neka porazgovara sa svojim operaterom.Nije isto resetovati modem na dugme i kada se iskljuci iz napajanja.Radio sam to i ne mozes me ubediti u suprotno.
Ti upotrebljavas stare krseve.Danas je elektronika napredovala.Isključenje pomaže kada se zblesira komunikacija sa serverom. Nećeš valjda tvrditi da će se radi toga resetovati? Koliko puta ljudima NESTANE struje i na duži period pa se ništa ne resetuje na ruteru!
Pa kaže: Imam pomoćni ruter THOMPSON koji glumi HUB i koji je i po 20 sati isključen kada ga ne koristim i ništa se ne resetuje..... Nedavno bila rasprava da li isključivati ruter radi zračenja kada se ne koristi! Da se pri tome resetuje, ne bi nikome to padalo na pamet!![]()
Dobro jutro! Taj moj stari krš se nakon uključenja 'stabilizuje' nakon 5 sekundi, a onaj novi glavni pametni i moderni ruter treba oko 30 sekundi da stabilizuje sve lampice! I to nije 'resetovanje' već inicijalizacija, recimo butanje....Inace gasim modem nocu i kad preko dana palim treba mu vise vremena da ucita ime i sifru.za WiFi.
I vise od 60 sec.,ali kad radi on radi,ne brljavi.Dobro jutro! Taj moj stari krš se nakon uključenja 'stabilizuje' nakon 5 sekundi, a onaj novi glavni pametni i moderni ruter treba oko 60 sekundi da stabilizuje sve lampice!