- Poruka
- 30.615
Kad sam besna ,sredim celu kuću i dvorišteБес треба искористити.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam besna ,sredim celu kuću i dvorišteБес треба искористити.
О томе ти причам.Kad sam besna ,sredim celu kuću i dvorištedobro iskorišćen bes
Исправићу те:Protiv besa nema ništa osim strpljenje.
Ispravi me ako grešim.
Исправићу те:
Када се разбесниш, уради нешто физички. Усмери енергију у нешто корисно, а не у себе или у чекање. Онда ће тај бес да нестане, а урадићеш нешто за себе или за неког до кога ти је стало.
Kreativna sam ličnost, tako da mene konkretno ne treba podsećati o važnosti stvaranja, ali je potrebno da svi to znaju.@UltraBasic
Исто ти важи и за друга осећања. Свако од њих гледај да усмериш у неки рад или нешто што може произведе неку корисну промену за тебе.
Преточи га у физичку активност. Вежбај.Kreativna sam ličnost, tako da mene konkretno ne treba podsećati o važnosti stvaranja, ali je potrebno da svi to znaju.
Nemam dan kad pogledam iza sebe a da nešto nije od mene ostalo, ali bes mi nije pokretač. Ništa lepo ne nastaje iz mog besa, a možda neko i može da ga izlije u lepotu... ne znam još takve ljude.
Ne. Moj pravac je odučavanje od besa a ne njegovo pretakanje u bilo šta.Преточи га у физичку активност. Вежбај.
Usplahirenost , nervoza u stanju mirovanja se još više produbljuje, dovoljno je i brzo hodanje par km da stanje uznemirenosti, nervoze 'nestane'Преточи га у физичку активност. Вежбај.
Onda meditacija (molitva), to može da bude okej ako nisi vrlo temperamentnaNe. Moj pravac je odučavanje od besa a ne njegovo pretakanje u bilo šta.![]()
Češće da te ukućani nerviraju da kuća blistaKad sam besna ,sredim celu kuću i dvorištedobro iskorišćen bes
Осећали су се дисциплиновани и веома брзо схватили да им није баш све дозвољено. "Да ветра нема, пауци би небо премрежили". Тако је и са васпитањем домаћих животиња. Не мора грубо, али баш у тренутку када направи "сра*е". После нема сврхе, мисли да га малтретираш, али у том тренутку одлично зна зашто је кажњен и избегава да понови. И код људи постоји "условни рефлекс", веруј ми. Не мораш више пута да искажеш бес према истој особи. Довољан је један прави тренутак, све остало је малтретирање.Ti si se dobro osećao, kako su se osećali oni pored tebe? Nađi način da izbaciš negativnu energiju, a da drugi to ne osete...
На секунд ми је прошло кроз главу да изнвервирам Лагерту, али сам одмах схватио да не би стигли до куће и дворишта, све би се пре тога сломило на мени.Češće da te ukućani nerviraju da kuća blista![]()
Некада не можеш, као што ја некада не могу да не осећам нешто. Тада морам да преточим ту емоцију у енергију коју ћу да усмерим у нешто. Као што ти љубав или страст претачеш у цртеже, хаљине и сл. ствари, тако можеш и ово.Ne. Moj pravac je odučavanje od besa a ne njegovo pretakanje u bilo šta.![]()
Склекови, згибови, "пленкови", фудбал, кошарка, пропадање,... Хладан туш.Usplahirenost , nervoza u stanju mirovanja se još više produbljuje, dovoljno je i brzo hodanje par km da stanje uznemirenosti, nervoze 'nestane'
Naprotiv. Naročito ako se ne naiđe na željenu povratnu reakcuju.Zabluda br. 3 Slobodno izražavanje besa pomaže da se on smanji
Da dodam....Naprotiv. Naročito ako se ne naiđe na željenu povratnu reakcuju.
Pa što podržavaš besne kerove s neta koji ne dozvoljavaju pristojnim ljudima da pišu, prete vredjaju napadaju, a ti ih podržavaš....šta te briga kada se postiže cilj jednoumlje na netu...Niko ne nameće mišljenje, samo komentarišemo tekst o besu koji je negativno osećanje.
Bes smirujem u zavisnosti od uzroka. Ako je nešto poslovno, izbrojim do 3 i razmislim šta da uradim. Dakle, poslovni bes me uvek odvuče u neku akciju. U suštini, površno se mogu iznervirati. Imam wu rukama dovoljno veština da kintu mogu da strvorim i na pustom ostrvu.Pogledajte prilog 1581980Sigurno ste već čuli brojne savete o tome kako da upravljate besom. Časopisi, tv emisije i stručna lica na radiju, svakodnevno nude rešenja koja bi trebala da vam pomognu da živite život bez besa ali nažalost mnoge od ovih ideja ne funkcionišu.
Ako biste danas pitali pet različitih stručnjaka za mentalno zdravlje koji je najbolji način upravljanja besom, verovatno biste dobili pet različitih odgovora. Evo nekih zabluda sa stanovišta REBT-a.
Zabluda br.1 Bes zavisi od spoljnih faktora
Zabluda br.2 Da bismo postigli ono što želimo neophodno je da budemo agresivni
Zabluda br. 3 Slobodno izražavanje besa pomaže da se on smanji
Zabluda br. 4 – Najbolje je izbegavati situacije gde postoji rizik da postanemo besni
Ceo tekst možete pročitati ovde https://logoscentar.rs/blog/zablude-o-besu
Da li i vi imate zablude o besu?
Kako vi smirujete svoj bes?
Koje su to situacije kada ispoljavamo svoj bes?