"Za zločine NDH niste platili štetu"

• Začetnik teme Začetnik teme dess
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Umjesto da fino zaboravimo da je ikada postojala...? :roll:

ma šta nebi bila sredina vi patriJote baš uvek morate da budete u svemu ekstremni...ok dovoljna je jedna tema kao i za sve druge stvari na ovom forumu...

što se mene tiće može i biti lepljiva

a ne da otvarate 100 tema o jednoj ""državi"" koja baj d vej više ne postoji... i onda moram 100 puta da pišem jedno te isto...:roll:

ma šta nebi bila sredina vi patriJote baš uvek morate da budete u svemu ekstremni...ok dovoljna je jedna tema kao i za sve druge stvari na ovom forumu...

što se mene tiće može i biti lepljiva

a ne da otvarate 100 tema o jednoj ""državi"" koja baj d vej više ne postoji... i onda moram 100 puta da pišem jedno te isto...:roll:

Koji mi patriJote?
Gdje si to vidio moju temu?

Zove se Dražen Erdemović.:)

..aha...ma nemoj..:bye::bye:
http://www.24sata.info/23809
.............................
24SI - Dražen Erdemović, osuđeni ratni zločinac za pokolje u Srebrenici, tražio je prijem u hrvatsko državljanstvo, ali su ga hrvatske vlasti navodno odbile, i to upravo zato što se ogriješio o međunarodno pravo. Dražen Erdemović bio je vojnik X. diverzantskog odreda vojske bosanskih Srba.

Prva je osoba osuđena za ratne zločine u Srebrenici, i to zbog ubistva sedamdeset muslimanskih civila na poljoprivrednom dobru u mjestu Pilice kod Srebrenice 16. jula 1995. godine.

Službeno, ima državljanstvo Bosne i Hercegovine, ali zbog porodičnog porijekla (majka je navodno Hrvatica, a otac Srbin) u medijima ga se nazivalo "bosanskim Hrvatom u vojsci Republike Srpske".

."polutan"...medalja ima dvije strane....druzio se s "Vašima"...:bye::bye:
..P.S..
mada da se mene pita..njegov zapovijednik/komandir...morao bi za to znati i biti prozvan na odgornost..po zapovijendoj liniji...

Poslednja izmena:
..aha...
http://www.24sata.info/23809
.............................
24SI - Dražen Erdemović, osuđeni ratni zločinac za pokolje u Srebrenici, tražio je prijem u hrvatsko državljanstvo, ali su ga hrvatske vlasti navodno odbile, i to upravo zato što se ogriješio o međunarodno pravo. Dražen Erdemović bio je vojnik X. diverzantskog odreda vojske bosanskih Srba.

Prva je osoba osuđena za ratne zločine u Srebrenici, i to zbog ubistva sedamdeset muslimanskih civila na poljoprivrednom dobru u mjestu Pilice kod Srebrenice 16. jula 1995. godine.

Službeno, ima državljanstvo Bosne i Hercegovine, ali zbog porodičnog porijekla (majka je navodno Hrvatica, a otac Srbin) u medijima ga se nazivalo "bosanskim Hrvatom u vojsci Republike Srpske".

."polutan"...medalja ima dvije strane....druzio se s "Vašima"...:bye::bye:
Eh,kad napišu muslimani...:hahaha:

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,1,24,,149513.jl

evo ga sad- Slovenci više brinu o njegovanju uspomene na nevine žrtve genocida u Jasenovcu i čitavoj tzv. NDH, nego svi srpski političari zajedno..naravno, iz sopstvenog interesa, ali to im ne umanjuje na časti, a nama na sramoti..

Odoh u Sloveniju, tamo su se četnici uvijek visoko kotiraliz:mrgreen:

Како је кренуло...једино ће се тамо и моћи бити Србин!
:sad2:

Како је кренуло...једино ће се тамо и моћи бити Србин!
:sad2:

..Srbin..mozes biti gdje god zelis..negdje kao nacionalna manjina..negdje kao konstitutuvan narod..
..ALI.
...nigdje osim u Srbiji(mozda grijesim..tj.mozes ..ali ces dobiti po njokalici)..se ne smijes deklarirati četnikom...vjerovatno za to postoje razlozi..

Back