C CHERISH Veoma poznat Banovan Poruka 12.808 12.05.2014. u 15:51 - za žensku populaciju: volite li da gledate (vašeg) muškarca sa erekcijom ? #51 morski covik: zbog čega žene misle da se digao radi njih? drage dame on se digao radi sexa Kliknite za proširenje... a ti bi umrija da se ne zakacis za mene hm?
morski covik: zbog čega žene misle da se digao radi njih? drage dame on se digao radi sexa Kliknite za proširenje... a ti bi umrija da se ne zakacis za mene hm?
morski covik Iskusan Banovan Poruka 6.426 12.05.2014. u 16:57 - za žensku populaciju: volite li da gledate (vašeg) muškarca sa erekcijom ? #52 CHERISH: a ti bi umrija da se ne zakacis za mene hm? Kliknite za proširenje... ma jok za tebe, za izjavu, mogla je bit i neka druga osoba.vidiš da piše, žene, dame. inače, da, umra bi za nju a ne umrija. al to nisi ti je je je ima puno zareza al to ne znači da te zarezujem
CHERISH: a ti bi umrija da se ne zakacis za mene hm? Kliknite za proširenje... ma jok za tebe, za izjavu, mogla je bit i neka druga osoba.vidiš da piše, žene, dame. inače, da, umra bi za nju a ne umrija. al to nisi ti je je je ima puno zareza al to ne znači da te zarezujem
C CHERISH Veoma poznat Banovan Poruka 12.808 13.05.2014. u 09:43 - za žensku populaciju: volite li da gledate (vašeg) muškarca sa erekcijom ? #53 morski covik: ma jok za tebe, za izjavu, mogla je bit i neka druga osoba.vidiš da piše, žene, dame. inače, da, umra bi za nju a ne umrija. al to nisi ti je je je ima puno zareza al to ne znači da te zarezujem Kliknite za proširenje... e,ako si mi reka,bas sam zasluzila,bila sam nevaljala...a sad idem da se natalkam osula sam se od muke.
morski covik: ma jok za tebe, za izjavu, mogla je bit i neka druga osoba.vidiš da piše, žene, dame. inače, da, umra bi za nju a ne umrija. al to nisi ti je je je ima puno zareza al to ne znači da te zarezujem Kliknite za proširenje... e,ako si mi reka,bas sam zasluzila,bila sam nevaljala...a sad idem da se natalkam osula sam se od muke.