za zene pitanje- najbolji sex?

Kako nije vazan?
Tebi ne bi smetalo da imas devojku, a da nema polni organ?
Slazem se da je energetski spoj krucijalan (doduse, nekome nista i ne znaci), ali je bitno i sve ostalo.
Nije bitno samo kada ga nema

Prvu recenicu necu da kometrarisem.
Duhovni spoj je veoma bitan,ja smatram da covek koji moze se zaljubi na prvi pogled nije normalan...
Meni je najlepsa zena moja majka...

elementi :

1. dugacak tanji pnis- izdrzljiv
2. kraci a deblji manje izdrzliv
3. obe kateogirie gore naveden su kompenzovane: ljubljenjem u toku sexa, fizickom gradjom partnera?

što se tiče veličine, meni to uopšte nije presudno.. veličina treba da bude tek toliko odgovarajuća da ne bude premali u smislu da se ne oseti uopšte, a ni prevelik da stvara neprijatan bol.. sve između je ok..
kvalitetan sex se zasniva na hemiji.. nema to veze ni sa onim pod 3, lepo jeste kad je partner lepo građen pa imaš lep osećaj pod prstima i kad se dobro ljubi, tj.kad ste sinhronizovani u svim radnjama, ali nije presudno za savršen sex.. ako imam utisak da ću da svršim kad ga samo pogledam u oči, e to je jedino ono pravo i savršeno.. i ujedno neobjšanjivo i nemoguće da se stvori voljnim radnjama, nego je to nešto na šta ne možemo svesno da utičemo.. neki to zovu i zaljubljenost.. :)

Back