Za vas koji ženite samo nevine

Ne treba da bude nevina jer će onda biti isuviše radoznala kako bi to bilo sa ostalima, ne bi bilo dobro da je preokupirana takvim mislima, ali ne može da bude neka koju su svi odreda trćili, mislim meni je nezamislivo da se sa svojom ženom i eventualno detetom prošetam gradom a da se ostali muškarci cimaju laktovima i komentarišu "ovu sam ja trćio pre 7 godina", "ala je bila dobra" i sl, to ne dolazi u obzir, naravno.

Tema je postavljena... bilo bi lepo kad bi na istu odgovarali, a ne bavili se mojim likom i delom... jeste da je zanimljivo kad te spominju tamo gde mesta za spominjanje nema, ali je isto tako jadno...
Znači imate temu, imate postavljeno pitanje, bilo bi lepo na njega da odgovarate.

ИСпричаћу ти стари виц (као одговор на тему):

Учио отац сина да нипошто не жени жену која није невина.
- Како ћуа ја знати да ли је невина? пита клиња
- Просто, приђеш јој, извадиш га и питаш је да ли она зна шта је то. Ако не зна, она ти је она невина и њу да жениш.
- Добро, каже клинац.

отац умре, клинац стиго за женидбу и иде по селу, зауставља девојке извади га и пита шта је то. Свака му редом одговори да зна: ***ац. Док једног дана не наиђе на једну, извади га и пита је шта је то.
- Не знам, одговори она.
- Е, ја хоћу тебе да женим.

Ожени је он, и прве брачне ноћи извади га и каже јој:
- е, душо, ако ниси знала ово је ***ац!
- аууу...то ***ац?
- Јесте, каже одушевљени младожења.
- ха, нисам ни знала! Јер у нашем селу су све дупло већи од тога!

ИСпричаћу ти стари виц (као одговор на тему):

Учио отац сина да нипошто не жени жену која није невина.
- Како ћуа ја знати да ли је невина? пита клиња
- Просто, приђеш јој, извадиш га и питаш је да ли она зна шта је то. Ако не зна, она ти је она невина и њу да жениш.
- Добро, каже клинац.

отац умре, клинац стиго за женидбу и иде по селу, зауставља девојке извади га и пита шта је то. Свака му редом одговори да зна: ***ац. Док једног дана не наиђе на једну, извади га и пита је шта је то.
- Не знам, одговори она.
- Е, ја хоћу тебе да женим.

Ожени је он, и прве брачне ноћи извади га и каже јој:
- е, душо, ако ниси знала ово је ***ац!
- аууу...то ***ац?
- Јесте, каже одушевљени младожења.
- ха, нисам ни знала! Јер у нашем селу су све дупло већи од тога!

LoL :zcepanje:

Da bude stvar gora taka zena najverovatnije posle udaje , u guzu nikad nije ni dala suprugu .
Ako se dokaze da je to tako bilo ide sledeci scenario :
Do kraja veka i sveta ide samo kresan.je u dupe i to na suvo , poshto , jelte , ona to mnogo voli , samo nije imala hrabrosti da prizna .

Da bude stvar gora taka zena najverovatnije posle udaje , u guzu nikad nije ni dala suprugu .
Ako se dokaze da je to tako bilo ide sledeci scenario :
Do kraja veka i sveta ide samo kresan.je u dupe i to na suvo , poshto , jelte , ona to mnogo voli , samo nije imala hrabrosti da prizna .

Davanje u guzu je Normalno za zenu i nije nikakav blam - ne znam gde ste vi rasli na kojoj planini pa se cudite i gledate na to kao nesto lose :bljak:

Back