Za vas koji mislite da ce se "zabraniti" NVO

paola:
Не треба их протеривати. Само ом треба законски контролисати приходе и забранити финансирање из иностранства. Тако је Путин урадио и оне су саме отишле. Мислим на оне Сорошеве НВО, а не на многе друге које имају јасно дефинисан, неполитички облик деловања и нису антисрпске! Али, ови наши владаоци немају петљу за тако нешто јер их обмањују да ће, канда некада, МОЖДА, Србија бити члан ЕУ. А, пошто се то никада неће десити, треба неко, коначно да окрене лист и почне да се бави проблемима обичних људи, стандардом, економијом и малим стварима које људима или олакшавају, или загорчавају живот! А то Тадић и Коштуница не могу. Први се финансира од Сороша, а други је окружен сорошовцима!

Paola koliko sam ja nesto uspeo da se raspitam po nekim odlukama Saveta Evrope
smes da zabranis finasiranje iz inostranstva samo politickim strankama koje mogu da se kandiduju na izborima a i tu postoje mnoga ogranicenja ne mozes ni tu apsolutno i u svakom slucaju.
Pa s tim da je Srbija clan Saveta Evrope tvoja zamisao nije ostvarljiva.

_Milanche_:
smes da zabranis finasiranje iz inostranstva samo politickim strankama koje mogu da se kandiduju na izborima a i tu postoje mnoga ogranicenja ne mozes ni tu apsolutno i u svakom slucaju.

Наравно да НВО неће бити укинуте...хехееееееее... само су либерализоване па ће сада сваке три дилеје које се скупе моћи да оснују НВО а већ сада има свега 2 000 регистрованих... и ја Ти лепо кажем прочитај закон јер је супер што ће да многе такве финансирају стране обавештајне службе зато ШТО СУ КАЗНЕНЕ ОДРЕДБЕ ПРОСТО ФЕНОМЕНАЛНЕ... тако да једва чекам... 8-)

_Milanche_:
i sta si hteo ovim da kazes,sta cu saznati novo time sto cu procitati predlog zakona a u vezi je ovoga sto sam citirao?
ja kazem da ce NVO postojati i dalje,moci ce da se finansiraju iz inostrastva i moci ce da se bave politikom.
Mnogi su to na raznim forumima osporavali da nece moci tako i pozivali se na "Putina".

Потпуно ми је разумљиво Твоје залагање за НВО, јер ово је један од Твојих ранијих постова:
09.03.2006., 23:06 #42
_Milanche_
Registrovan korisnik

Учлањен:: 25.02.2006.
Поруке: 557 Re: Da li bi se "Liberalizam" i NVO-vstina mogla shvatiti kao sekta?

--------------------------------------------------------------------------------

ima raznih NGO,npr ja radim kao volonter za jednu koja pomzaze osobama sa hendikepom.
Pa recimo znam za jednu koja se bavi ekologijom.
Nekako nisam kod njih primetio te osobine...

_Milanche_:

Па и Русија је члан савета Европе, па примењује такав закон!

_Milanche_:
Ne primenjuje,ono u Rusiji se odnosilo na NVO koje je barem navodno finansirala Britanska obavestajna sluzba.
To nema veze sa finasiranjem iz inostrastva na normalan nacin.

Није тачно! Свака донација из иностранства се бележи и прати од кога је и коме је упућена и за шта ће се употребити. Ту је руска држава врло уређена! Ове НВО које воде наше НАДВЛАДИНЕ ЖЕНЕ сигурно не задовољавају такве критерије и биле би уконуте у Русији, или би саме престале са радом да је овде такав закон. видело би се да и њих врло финансиреју обавештајне и антисрпске службе и лобији.

paola:
Није тачно! Свака донација из иностранства се бележи и прати од кога је и коме је упућена и за шта ће се употребити. Ту је руска држава врло уређена! Ове НВО које воде наше НАДВЛАДИНЕ ЖЕНЕ сигурно не задовољавају такве критерије и биле би уконуте у Русији, или би саме престале са радом да је овде такав закон. видело би се да и њих врло финансиреју обавештајне и антисрпске службе и лобији.

niko ne sprecava ni ovde da se proveri od koga je donacija upucena.
To sto si rekla za nase "nevladine zene" to je tvoje subjektivno misljenje ali ja ti objasnjavam da se zakonski nista nece menjati.

Back