Glenn Frey
Iskusan
- Poruka
- 5.382
Ima ima par zenstvenih moz se probere![]()
ajd..koja jos razmislja i otvoreno govori p*****...?

Navedi jos par..***..sada ispada da smo gay-evi,ali sta cu kada 3okN izvlaci ono njabolje u meni..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ima par zenstvenih moz se probere![]()
ajd..koja jos razmislja i otvoreno govori p*****...?
Navedi jos par..***..sada ispada da smo gay-evi,ali sta cu kada 3okN izvlaci ono njabolje u meni..![]()
ал ти бар за узврат увлачи најбоље од себе![]()
...brate najachismo na celom forumu brate...)))
штета што немамо ђете![]()
...evo shta mi pade na pamet, ako uznemo za primer da dechaka kojeg zovemo bachje i on samo misli na onu stvar da nekaem pi**qu i za njega kazemo "ma taj qrchitjem razmishlja" da li i vi urmashice mislite da vas ljudi karakterishu kao takvu, kao "ma ona pi**kom razmishlja"...?
...a ima i oni shto analnim zavrshetkom misle...![]()
vi razmishljate ku*cem...
a nama "ku*ac iz ociju viri"
sve se vriti oko ku*ca![]()
Ili "ne vadi ga iz usta" kad joj je curac svaka druga reč![]()
da li i vi urmashice mislite da vas ljudi karakterishu kao takvu, kao "ma ona pi**kom razmishlja"...?![]()
Zlo i naopako, taj mora da je bio enormno velik, kada joj je ispao na krasne oci.ma za žensko se kaže - viri joj ku*ac iz očiju
Zlo i naopako, taj mora da je bio enormno velik, kada joj je ispao na krasne oci.
Prosto, nekako cakle.pa zato su joj i krasne![]()
![]()
...otjesh da sisash kod tate ili kod mame...?ajd da vam ja bidnem celjade..da me "posvojite"...![]()
...otjesh da sisash kod tate ili kod mame...?![]()
...pa jeste...ako je cogi majka..ondak cu kod mame...![]()
...dobro je vetj sam se zabrinuo za tebe...e dugo ti je trebalo zoki, vec sam se zabrinula....ali da ti dam realan odgovor.....ne verujem da ima boljeg mesta za tuki od ribice.....ne brini....![]()