K
Kapris
Gost
JApaTI:Good point. Btw, svidja mi se ovo za boks. :wink:
Hoces stvarno da odemo? 8)
Naravno da hocu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JApaTI:Good point. Btw, svidja mi se ovo za boks. :wink:
Hoces stvarno da odemo? 8)
rastamann:Kad prestane da te slusha?
Pa kada bih doslovno svaku njenu rech slushao, vodili bi me u bolnicu istog dana
rastamann:Pa stvarno, na preko 500 rechi vec gubim sluh, razum, otkazuje mi jetra, bubrezi...Ali, valjda sam sladak kad sam nezainteresovan, pa mi nijedna nije stavila primedbu...
JApaTI:Prevelika je to odgovornost, komsho.
I ja sam takav, ali polako se menjam :wink:
Kapris:rastamann:Pa stvarno, na preko 500 rechi vec gubim sluh, razum, otkazuje mi jetra, bubrezi...Ali, valjda sam sladak kad sam nezainteresovan, pa mi nijedna nije stavila primedbu...
Pa, Rasta, man... ako stalno imas takve brbljive devojcice, to znaci samo jedno... pa ti ih volis!![]()
leiasw:Sta vas iritira u vezi i sta je potrebno da se desi da biste ma koliko dugu vezu prekinuli?
Iritiraju me posesivni , ljubomorni mushkarci . Kada me kontrolishu , proveravaju i uvode zabrane .leiasw:Sta vas iritira u vezi i sta je potrebno da se desi da biste ma koliko dugu vezu prekinuli?
just a girl:E pa Guardiane,stvarno te nisam razumela,a tvoje postove stvarno detaljno analiziram,mozes li molim te da objasnis o cemu je tvoja glavica mislila?
just a girl:Pa nista mi nije jasno u vezi tebe.Kako mozes da budes sa zenom koja se zimi ne depilira.Znas to moze puno da govori i o tebi.KISS
shubidubidu:mene odbija kad neko kaki ovako kao vi na ovom forumu.moram vam priznati da mi se poprilichno gadite.