Za sve...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rastamann:
Pa stvarno, na preko 500 rechi vec gubim sluh, razum, otkazuje mi jetra, bubrezi...Ali, valjda sam sladak kad sam nezainteresovan, pa mi nijedna nije stavila primedbu...

Pa, Rasta, man... ako stalno imas takve brbljive devojcice, to znaci samo jedno... pa ti ih volis! :)

Kapris:
rastamann:
Pa stvarno, na preko 500 rechi vec gubim sluh, razum, otkazuje mi jetra, bubrezi...Ali, valjda sam sladak kad sam nezainteresovan, pa mi nijedna nije stavila primedbu...

Pa, Rasta, man... ako stalno imas takve brbljive devojcice, to znaci samo jedno... pa ti ih volis! :)

Shto je najgore, nisam taj kadar....Ja sam ipak za onu varijantu gde se pogledom razumemo, ali nekako mi se ovakve stvari dogadjaju...

leiasw:
Sta vas iritira u vezi i sta je potrebno da se desi da biste ma koliko dugu vezu prekinuli?

Cim pogledam u drugog znaci da nesto skripi. Ne moramo da pocnemo da se svadjamo, dovoljno je da se udaljujemo, da mi je dosadno, da vise ne zurim da ga vidim, ne moram da ga cujem, da mi je svejedno sta je danas radio... Jednostavno kad prestanem da volim. Sutnula bih ga kada bi me prevario bez obzira koliko ga volim. Stisnula zube, proplakala reke, ali ga sutnula.
U vezi me iritira... Hm... Volim ravnopravnost i svoju slobodu. Ako to neko pokusa da mi uskrati... Slobodu dajem drugima (ocekujem da smo dovoljno odrasli da imamo poverenja jedno u drugo) i ocekujem da to daju i meni. Fer-play. Ali kad si sa mnom paznja 101% na meni, kad nisi sa mnom lepo se provedi i cujemo se sutra.

leiasw:
Sta vas iritira u vezi i sta je potrebno da se desi da biste ma koliko dugu vezu prekinuli?
Iritiraju me posesivni , ljubomorni mushkarci . Kada me kontrolishu , proveravaju i uvode zabrane .
Ne volim kada prestanu da me muvaju . Zelim da me uvek iznova osvaja . Da me iznenadjuje lepim stvarima. Alergichna sam kada veza postane navika . I kada se izolujemo od spoljashnjeg sveta , kada postanemo asocijalni .
Kada mi se desi da me iritira dodir te osobe , tada je vreme da se razidjemo . Ne uchinim uvek tako , znam da to nije ispravno , ali se chesto bojim , prva da raskinem . Znam da je to glupo , i da je poshtenije prekinuti vezu , nego muchiti oboje ...

razlog za prekid veze kod mene je kad u vezi nema više ljubavnog čara kad je svejedno hoću li izaći s njim i kad izađem da se ubijam od dosade i da me počinje iritirati svaki njegov pogrešan postupak.tad znam da slijedi prekid.laž vjerovatno i prijevara su razlog za prekid kao i pretjerana ljubomora i posesivnost.

just a girl:
E pa Guardiane,stvarno te nisam razumela,a tvoje postove stvarno detaljno analiziram,mozes li molim te da objasnis o cemu je tvoja glavica mislila?

Moje postove analiziras? :oops: :oops: :oops:
Sta ti nije jasno, odmah da pojasnimo? Ipak ima preko 170 mojih poruka pa ne znam sta ti tacno nije jasno :D :wink:

just a girl:
Pa nista mi nije jasno u vezi tebe.Kako mozes da budes sa zenom koja se zimi ne depilira.Znas to moze puno da govori i o tebi.KISS

Hehehehe.....evo ovako je bilo. Smuvali smo se krajem januara. Ajde prva 2-3 meseca bez sexa, upoznavanje itd. Posle je sve bilo normalno (ma cuj normalno, devojka je ispostavilo se psihijatriski slucaj ali ne bih sad o tome!) Medjutim kako se zima priblizavala ja sam saznao za njen "obicaj"! Veruj mi na rec da je ovo tek jedan od mnoooogobrojnih razloga zasto nismo vise zajedno! Neki njeni tripovi su mi sad smesni, a neki su me bas povredili i nekad me stegne u grudima zasto joj nisam sasuo sve u lice kad smo raskidali nego sam raskinuo na fin nacin. Ja sam samo malo strpljiviji nego jedan prosecan decko, nista vise! :wink: :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back