Za sve vas...(slobodno procitajte i javite se)

• Začetnik teme Začetnik teme Emin@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
....koji me mrzite...Znam,ima vas puno.Ne znam sta sam kome zgresila ovde na forumu.Sta sam kome skrivila?Neka se javi....Neka slobodno napise! Nemam sta da krijem..Ako nisam bila prijatelj ni neprijatelj nisam..Prepozncete se,slali ste mi pp,pljuvali i vredjali prijatelje,mene...Hajde,nemojte biti kukavice i javite se!

I onako ste pobedili svi! Eto,likujte,uspeli ste!

Nisam te baš dobro razumela mila! Jel ti to ozbiljno ili....?!
Koliko čitam blogove i komentare, mislim da nisi u pravu; lepo pišeš i zapažena si po tome!
Kad sam dobila zahtev za novog prijatelja, a to si bila ti...tada lelavi, bila sam polaskana! I dalje se radujem tvojim lepim slikama na porukama posetilaca...Neznam
gde još postuješ, sem na blogovima, ko bi tebe i zašto vredjao...ovde smo da se družimo...Ja znam isto da se ne mogu dopadati svima....Nisam Sunce da grejem ceo svet...Prema tome, piši ...očekujem tvoje radove i hvala Krstarici što nas je spojila...:zag:

mari47;bt108897:
Nisam te baš dobro razumela mila! Jel ti to ozbiljno ili....?!
Koliko čitam blogove i komentare, mislim da nisi u pravu; lepo pišeš i zapažena si po tome!
Kad sam dobila zahtev za novog prijatelja, a to si bila ti...tada lelavi, bila sam polaskana! I dalje se radujem tvojim lepim slikama na porukama posetilaca...Neznam
gde još postuješ, sem na blogovima, ko bi tebe i zašto vredjao...ovde smo da se družimo...Ja znam isto da se ne mogu dopadati svima....Nisam Sunce da grejem ceo svet...Prema tome, piši ...očekujem tvoje radove i hvala Krstarici što nas je spojila...:zag:

Draga Mari:heart:
Ti si moja dusica:zag:
ima ih,draga moja,mnogo...Zasto ne znam...
Ocekujem da se jave i da kazu sta imaju...

Lelavi,ja sam stvarno zbunjena.Dozivljavam te kao iskreno,drago i njezno stvorenje i prosto ne mogu da vjerujem da ti je neko ovdje mogao
uciniti nesto nazao....Sem toga ne vidim mjesta nekom prevelikom nerviranju jer ovo je samo virtuelni svijet i ma kako nam bilo lijepo druziti se u njemu,ako nam se desi neka neprijatnost tu,dovoljan je jedan klik misem i the end...mislim do nekog iduceg puta....:heart::bye:

RiadaT.;bt108911:
Lelavi,ja sam stvarno zbunjena.Dozivljavam te kao iskreno,drago i njezno stvorenje i prosto ne mogu da vjerujem da ti je neko ovdje mogao
uciniti nesto nazao....Sem toga ne vidim mjesta nekom prevelikom nerviranju jer ovo je samo virtuelni svijet i ma kako nam bilo lijepo druziti se u njemu,ako nam se desi neka neprijatnost tu,dovoljan je jedan klik misem i the end...mislim do nekog iduceg puta....:heart::bye:

Hvala Riada....:zag:
nazalost,ovo je postala nasa svakodnevica i mnogo je osecanja ovde izliveno...Koliko je samo emocija skriveno iza ovih nickova,avatara....To su zivi ljudi koji osecaju bol,strah,ljubav,patnju nazalost i mrznju....

Emin@;bt108894:
Hajde,ne treba valjda da vam saljem pozivnice?

... evo ja ću prvi , kad niko neće :
zastrašujuće si pametna ; hrabra i odvažna , svesna svojih kvaliteta ; pa si jošte odvažna i promišljena i tako sve u tom fazonu --- to sestro slatka smeta i uteruje ljude u mišije rupe .
A ti si kao preterala , razumeš , pa sad se kaješ i tako to - obećej da ćeš biti bolja od ovog što nabrojah --- ama hoću da miševi nestanu sa ovog sveta ,
znaš ! :whistling:

:bye::bye:

123loncar;bt108914:
... evo ja ću prvi , kad niko neće :
zastrašujuće si pametna ; hrabra i odvažna , svesna svojih kvaliteta ; pa si jošte odvažna i promišljena i tako sve u tom fazonu --- to sestro slatka smeta i uteruje ljude u mišije rupe .
A ti si kao preterala , razumeš , pa sad se kaješ i tako to - obećej da ćeš biti bolja od ovog što nabrojah --- ama hoću da miševi nestanu sa ovog sveta ,
znaš ! :whistling:

:bye::bye:

Dragi moj prijatelju:zag:
Zbog vas mi je zao sto vise necu dolaziti ovde....
Trudila sam se ali,ne mogu vise....Neka,ako ce tako biti bolje,neka ih....Pobedili su.Ja se ne predajem lako ali sve me je ovo dotuklo.Ne mogu vise!

Glavu gore i nauci da ne obracas paznju na poneke Bozije kreature...ovde si da bi uzivala i zabavljala se kao sto i cinis, a na dokone, isfrustrirane i nedovrsene likove se ne osvrci...dozivi ih kao neizbezno aero zagadjenje.Sta ces draga, i Bogu je nekada dosadno pa iz dosade proizvodi takve organizme (jednocelijske):zcepanje:
Ljubim ja tebe i ostani nam uvek tako dobra i mila :cmok2::heart:

Lelavi, sta se tebi dogodilo?? :eek: :eek:
Mislim... :confused: :confused: :confused:
Otici ces sa Krste zbog nekih tamo likova???
O, Boze... :dash: :dash:
Ali zasto obracas paznju na takve?
zar ovde nema ljudi koji su ti dragi, mozda cak i pravih prijatelja?
Razmisli o tome.
Sve sto ce proizaci iz toga je da ces nekome nedostajati, kao i oni tebi.
A to draga moja nije vredno toliko.
Jer, ti koji su u stanju da vredjaju putem ekrana osobu koju uopste ne poznaju.... pa, ne postoji rec za takve.
Nemoj da dozvolis da ne-ljudi, uticu na tvoje ponasanje i postupke.
Samo... ignorisi.
:zag::zag::zag:
I ne mrdaj nikuda, jel cujes??
:cmok2: :cmok2: :heart:

Emin@;bt108915:
Dragi moj prijatelju:zag:
Zbog vas mi je zao sto vise necu dolaziti ovde....
Trudila sam se ali,ne mogu vise....Neka,ako ce tako biti bolje,neka ih....Pobedili su.Ja se ne predajem lako ali sve me je ovo dotuklo.Ne mogu vise!

Ne lici mi ovo na tebe...Nemoj to da radis...Znamo svi da ovde ima jako puno zlih,zavidnih,dokonih ljudi koji zive samo za to da bi nekome napakostili.Njihov cilj i jeste da te oteraju,a ako im pruzis to zadovoljstvo,znacice da je zlo pobedilo,a ti ne zelis to,jel tako???
Zbog svih nas koji te volimo i koji se i sami ponekad borimo sa takvim stvarima treba da ostanes.

gagili48;bt108930:
Lelavi....:think: citam i ne verujem...ne, to nisi ti....:eek:...ali draga moja, razumem te...osetljiva si jako sada...:ok:
Ne obracaj paznju na male ljude...:rtfm:
...i drago mi je sto procitah ovo na kraju!!!:heart::cmok2::cmok2::cmok2:
ZBOG SEBE...I NAS...Ljubim te,to znas!!:cmok2::cmok2::cmok2:

Ebg...Poludela sam vise ....Zao mi je da vas ostavim.Godinu dana sam provela sa vama ..I dobro i lose....I lepe i vesele trenutke i one tuzne.....Hvala vam svima,zaista:zag:

se,slali ste mi pp,pljuvali i vredjali prijatelje,mene...Hajde,nemojte biti kukavice i javite se!

Prvo, ti za koje misliš su kukavice,
neće se javiti zaboravi na to
Potom, zaboravi ih kompletno, ako se držiš onoga što jesi, niski udarci ništa ne znače.
Polemisati sa nekim koga ne smatraš bar sebi ravnim samo je mućenje bistrog toka.
Okreni se svojim pomislima
pacova je oduvek bilo
neka ih

Back