Za sve 'pro-evropske' građane Srbije!

Ne moras ti da kazes, rekla je njegova ogromna hrvatska publika i hrvatska vlast koja tolerise koncerte gde se najotvorenije koketira sa ustastvom.

Druga je stvar da li se ti kao Hrvat pravoslavne vere sa tim slazes.
Hrvati se zgranjavaju zbog Cecinog koncerta i njenih pesama koje su ljubavne(i ako su kich), a odusevljeni su seljacinom i njegov koncert pustaju na nacionalnoj televiziji sa sve sramnim poklicom ubij Srbina i za dom spremni
morace da sacekaju nas pa zajedno u EU.:D

Hrvati se zgranjavaju zbog Cecinog koncerta i njenih pesama koje su ljubavne(i ako su kich), a odusevljeni su seljacinom i njegov koncert pustaju na nacionalnoj televiziji sa sve sramnim poklicom ubij Srbina i za dom spremni
morace da sacekaju nas pa zajedno u EU.:D

a odkuda ti to da su prenijeli te pokliče??
jesi li gledao koncert?
naravno da nisi
ja jesam i nije bilo u prijenosu toga, što ne znači da tog uživo nije bilo.

zgranjavaju jel to znači nešto kao zgražavaju?
ili je to neka šumarska fora

jesi li gledao koncert?
naravno da nisi

da nazalost gledala sam koncert , ne u celosti, ali dovoljno da shvatim gde se nalazite vi Hrvati.

zgranuti se znaci cuditi se , i tu rec mi shumari iz Shumadije upotrebljavamo kad god se ukaze prilika za to.:-D

jesi li gledao koncert?
naravno da nisi

Čujem da je oko tih domova i te spremnosti sada nova krilatica u opticaju, a ona glasi: ZA DOM ZDRAVLJA SPREMNI! Poklič je verovatno usmeren na reforme zdravstvenog sustava Hrvatske.:wink:

da daleko ste , jos uvek ste u 90-im.

a to isto je rekao i Toma Nikolic, mislim na izbeglice.

Kad smo već kod izbeglica, večeras je na dnevniku B92 bila jedna interesantna reportaža o izbeglicama sa Kosova. U pitanju je porodica u kojoj ima dece i koja živi u odvratnim uslovima. Bez vode i uopšte osnovnih uslova za normalan život.

E sad, to su izbeglice s Kosova, a našoj vladi puna usta Kosova, samo niko da se seti izbeglica, a naročito ako su Romi, iliti Cigani.

Na sreću, tu u blizini živi mlad bračni par sa dvoje dece i oni svakodnevno pomažu tu romsku porodicu tako što se kod njih kupaju i peru veš i verovatno im pomažu na razne druge načine.

Tako da, ako već imaš podatke o tome kako se Hrvatska odnosi prema izbeglicama, trebalo bi da imaš podatke i o tome kako se Srbija odnosi prema izbeglicama.

Muka mi je više od toga da slušam kako spašavaju teritoriju. Bolje bi im bilo da pomognu ljudima. Ako bude ljudi, neće biti problem zadržati teritoriju. Samo to našem štetočini od premijera nikako da padne na pamet. Nije obavešten da u Srbiji ima izbeglica s Kosova. Zaneo se teritorijom.:evil::evil:

ne slusam, niti sam ikada slusala Thompsona, ali ovo si , priznaj , izmislio
mos misliti, neki hrv. pjevac, pjeva o nepostojecem podrucju RH i jos bi da ga pali..
p.s. zasto ti, kao gradanin RH, koja je i tvoja domovina i gdje ti je ocito dobro, stalno "potpaljujes vatru."netocnom demagogijom..nije li ti dosta ispranih mozgova na obe strane..htio bi jos malo, a ?

Potpaljujem jer smatram da ima još ljudi kojima treba 'ispiranjem' mozga odstraniti posledice prethodnih ispiranja mozgova za vreme tileta i njegovih naslednika:D

ti ocito neznas sto znaci kupovina socijalnog mira
isplatiti penzionere i ratne invalide koji se svugdje u svakoj drzavi isplacuju iz penzionerskog fonda, odnosno budzeta jer najnormalnija stvar, i to se isplacuje na temelju prihoda budzeta i fondova...

Ni jedna 'normalna' država penzije NE ISPLAĆUJE iz proračuna!
Dalje, Pravno gledano, odkuda nekome moralno i drugo pravo da traži penzije od demokratske države za svoj 'minuli, nedemokratski' rad u prethodnoj truloj, zločinačkoj juga-pljuga državi!
PS: Svaka čast onima koji su stvarnim radom stekli to pravo, a ne svi oni slini komesari, dušobrižnici i prodavači socijalističke magle šljakerima!:D

da daleko smo mi
Citat:
Hannes Swoboda, izvjestitelj za Hrvatsku, izjavio je da nijedna zemlja koja je prošla rat nije učinila toliko za izbjeglice i za suradnju s Haaškim sudom kao Hrvatska.

Za izbeglice je tačno, ako se misli samo na izbeglice Hrvate i balije iz Bosne!
A saradnja sa sudom? Malo lupeta: Koliko je vremena trebalo da RH isporuči Gotovinu!:D
Btw. A na kraju krajeva, Gotovina je sitna riba, patriotski 'plaćenik' koji se uključio kada se već na Balkanu uveliko pucalo!:D

Pa kaže: Blokada pregovora RH sa EU NIJE nastala ranije zbog sporog rešavanja problema koji se tiču prosečnog građanina RH, već zbog tamo nekog ZERP-a!:D:D

A onda dodaje:
Blokada pregovora omogućuje Hrvatskoj usporavanje preostalih reformi koje se tiču prava običnog građanina, tj. povlaštenoj ergeli da i dalje uživa i koristi stanje sa neobavljenim reformama.

Ukratko, EU zbog svojih interesa, tj. ZERP-a, ide na ruku vladajućima, a na štetu građana!

Braćo Srbi, ako želite takve prijatelje, sretan vam put!

Back