Za sve nevernike koji misle da ne postoji vanzemaljski zivot

Duuugo sam luto ovom planeetom, godine i ne brrrojim. Znaam samo da sam neshto mladji od Dunava. Ali posle oovolikoo traaganja naidjok na sjajni komad mentala koji vi Zemljani zoovete kompjuntor. E sedok ja jednoga daana za isti i pronadjoh ovu briljantnu temu na Krstarici (svemirskoj - nadam se). Evo istine o meeni: Ja sam daklem KUATO i doolazim sa Marsa! Malo sam mutiro, pa vam ne bik savetovo da se sreecete smenom... Pomalo sam radiooaktivaan. Ali aako bash nekog zaaanima kaaako ja tacno izgleedam i spreman je da se izloozi bezpotrbnom riziku neka mi se jaaavi - ja konacno spreman saam da se izlozim i pokazem ovozeemaljskom rodu ljudskome, a vi ako ocete turite me i u vitrinu - shta da see raadi...

Pa maalko sam pooveci, to jesst ruke su mi nesto duuze, a teek prssti... Josh uz to sam dvokomponentan - nosilac je neshto viishii od 6 stopa, a ja izvireem iz njegovog abdomena, ali samo u posebnim uslovimaa, na primer kada se on zaakachi na Internat i kreene da suurfuje po istom. E onda na red dolazim ja i iskaceem iz njegovog stoomaakaaa! Tako da varijanta tegle ne doolazi u obziir, jedino, ako ocetee da me nareendatee ko ribanac pred zimu pa da me ugaazite! Ali tiimee bi see rasturila foorma moja (naravno sustina bi ostala), a to ne bii vaaljalo za dalju opservaciju i razmatranjee moje licnosti i deela. Na vitrinu pristajem, ali da me gurnete tamo u neku teeglicu - too niikaako!
Ja sam brzz, ja sam ookreetan - poput guje iz pootoka sa dva velika crna oka!

Back