cLick - OR - Die:reci cu ti u chemu je 4a, ali mi prvo mora$ napisati $ta si pazarila od voca i povrca
sargarepicu
praziluk
persun
brokolije
kupus
papriku
paradajIz
crni luk
beli luk
krompir
boraniju
grozdje
nektarine
jabuke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cLick - OR - Die:reci cu ti u chemu je 4a, ali mi prvo mora$ napisati $ta si pazarila od voca i povrca
jagodica:kriza srednjih godinawet look:u cemu je problem?![]()
![]()
![]()
jagodica:haha bash si riba
pa sta si sve nakupovala, mislio da kupujesh za svoje 5 dece i muzha i svekrvu
bocke:To se zove pedofilija, koliko ja znam.![]()
wet look:bocke:To se zove pedofilija, koliko ja znam.![]()
gresis...punoletan je :wink: :wink: :wink:
wet look:cLick - OR - Die:reci cu ti u chemu je 4a, ali mi prvo mora$ napisati $ta si pazarila od voca i povrca
sargarepicu
praziluk
persun
brokolije
kupus
papriku
paradajIz
crni luk
beli luk
krompir
boraniju
grozdje
nektarine
jabuke
![]()
![]()
![]()
goodday:uchiteljica goes:
-wet je bila fino dete kada je doshla u razred...sada je malo "uhvatio" pubertet, hmmm....znate vec....i mi smo bili deca...hihhihih....jeeeeeste..jeeeestee....nadam se samo da je kod kuce sve u redu?....ne zapostavljate je zbog posla i to...mislim...i ja imam decu...znam kako je....ali imam takodje i dobrog muza.....
goodday goes (this time I'm playing wets father...ingrate role...but someone have to do it....(pssssst...I'm hopeing 4 much better "part" :wink: )):
-(znajuci na shta uchiteljica cilja) NE!...znam shta insinuirate....ja sve slobodno vreme potpuno posvecujem svojoj cerci...ona i ja imamo zaista divan odnos....znate ona se meni poverava vishe nego majci...eto na primer njena majka nije upoznata sa tim da ona ima potpuno novog dechka...koji je MLADJI od nje....da.da.da...dobro ste chuli...i ja to tolerishem...rekao sam "WETA sine...ako hocesh mladjeg i jacheg samo napred...ja necu da ti stojim na putu...nisam ni kada si htela da vozish skejt....shto se mene tiche mozesh i iz vrtica da ih izvlachish....ahhh....ista si majka".....ali mislim da je malo nesigurna shto se svega toga tiche....vec je svima razglasila....da.da.da...voli da je u centru paznje...da!...i ostala deca su je zajeb....zachikavala..hihihi...znate...ali ne da se ona..moja wetica....neeee....mada....opet se pitam zashto bi zelela da svi znaju ako ne zeli njihov sud....uvek je bila takva...malo priglupa...ahhhh...ista majka...
videcu ja....razgovaracu sa njom...
hvala shto ste me pozvali...NE!...ni ja ne zelim da popusti u shkoli zbog toga....ali ona je divno dete...znate ona voli da kuva....da!..divna je.....znate ona brokole zove "BROKOLIJE"...kaze "od toga su ukusniji".....i zaista jesu...sunce tatino....
pa da....neke hirove im treba ispuniti....samo da mi ne dovede crnca u kucu....ahahahahah...pa da...
hvala vam josh jednom....vidimo se....ahhh...nema na chemu...vrlo ste ljubazni!!!