Za svako rođeno dete 5.000 evra, povećanje granice za vantelesnu oplodnju: Nova rešenja za natalitet

Novac nije kljucan za natalitet. Nigde novac nije podigao stopu nataliteta. Cak naprotiv. Ljudi sto vise imaju novca sve manje prave dece jer se odaju hedonizmu i uzivanju.

Naravoucenje. Da bi podigli natelitet, bacite narod u rat u bedu.

Za svako rođeno dete 5.000 evra, povećanje granice za vantelesnu oplodnju: Nova rešenja za natalitet​

"Moj predlog je jednokratno davanja za svako dete 5.000 evra", naveo je Vučić​

Beba

Foto: Pixabay

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da se pripremaju nova rešenja za podsticaj nataliteta koji će predviđati značajnu novčanu podršku za stimulaciju rađanja.

- Donećemo takve mere koje će finasijski podstaći stimulaciju rađanja, kao i povećanje starosne granice za vantelesnu oplodnju na 42 godine i više. Sve što mozemo da motivisemo ljude - rekao je Vučić.
On je rekao da je njegov predlog da se jednokratna davanja za svako rođeno dete povećaju do 5.000 evra po detetu, kao i da se zadrže i poboljšaju i ostala prava.
Vučić je za tv Pink kazao da je od resornog ministra Ratka Dmitrovića dobio predloge za izmene zakona kojima će se pomoći trudnicama i porodiljama, a predvideti i veći iznosi za decu.
https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...vije&utm_campaign=timeline&utm_content=ostalo
Pojavio mi se majcinski instinkt!!!!

Sta Vi kazete?
imaš li neku slobodnu drugaricu, mogu i dve...čak i tri slobodne drugarice...ne pitam za mene, već za mog brata blizanca

Jel se dobija nešto za snošku bez deteta

зависи колико си и где оклембешена

imaš li neku slobodnu drugaricu, mogu i dve...čak i tri slobodne drugarice...ne pitam za mene, već za mog brata blizanca

Да су жене паметне ..удруже се њих 10 ... без мушкараца роде.. добију паре .. купе кућу у Кули

за пола пара ..

пола уложе у Биткоинте

крцкају фјучуре

од куће фриленцеришу ..таксирају .. адвокатски онлајн консалтинг ... лова до крова

Poslednja izmena:
зависи колико си и где оклембешена

Да су жене паметне ..удруже се њих 10 ... без мушкараца роде.. добију паре .. купе кућу у Кули

за пола пара ..

пола уложе у Биткоинте

крцкају фјучуре

од куће фриленцеришу ..таксирају .. адвокатски онлајн консалтинг ... лова до крова
jedan dan ne bi mogle da provedu, a da ne dođe međusobnog sukoba

Za svako rođeno dete 5.000 evra, povećanje granice za vantelesnu oplodnju: Nova rešenja za natalitet​

"Moj predlog je jednokratno davanja za svako dete 5.000 evra", naveo je Vučić​

Beba

Foto: Pixabay

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da se pripremaju nova rešenja za podsticaj nataliteta koji će predviđati značajnu novčanu podršku za stimulaciju rađanja.

- Donećemo takve mere koje će finasijski podstaći stimulaciju rađanja, kao i povećanje starosne granice za vantelesnu oplodnju na 42 godine i više. Sve što mozemo da motivisemo ljude - rekao je Vučić.
On je rekao da je njegov predlog da se jednokratna davanja za svako rođeno dete povećaju do 5.000 evra po detetu, kao i da se zadrže i poboljšaju i ostala prava.
Vučić je za tv Pink kazao da je od resornog ministra Ratka Dmitrovića dobio predloge za izmene zakona kojima će se pomoći trudnicama i porodiljama, a predvideti i veći iznosi za decu.
https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...vije&utm_campaign=timeline&utm_content=ostalo
Pojavio mi se majcinski instinkt!!!!

Sta Vi kazete?
ma ima da ukinu lovu za iebanje

ima one banke sperme
praviće besplstnu radnu snagu
radnik 123456
radnik 123457
radnik 123458

jok su čuvali za sledeću civilizaciju pa da se plode sa nama naopakima kad nadju

Back