Za šta ste prestari?

Gle kako se gubi signal.A u Srbiji sve bre sija i pršti.
Evropa.Ko mlitava piša.Ni za sebe ni za drugog.Nestaje signala.:bljak:
At home.
Tri dana i noći nisam spavao i bio sam u pokretu.Naravno-veštački.Naravno-ne smem da napišem...jbt ustvari skoro pa ništa ne smem.Prešao sam skoro pa 2000km.Jako sam dezorjentisan.Lupa mi srce.Ne mogu da zaspim.Ne znam.Valjda ću zaspati.Mislim.Valjda.
Jao kako se teško novac zarađuje. :/

Tema:
Prestar sam da tražim posao preko oglasa,idem na posao,vraćam se sa posla.Prestar sam da radim za platu.
Nemam volje,snage,živaca za to.

At home.
Tri dana i noći nisam spavao i bio sam u pokretu.Naravno-veštački.Naravno-ne smem da napišem...jbt ustvari skoro pa ništa ne smem.Prešao sam skoro pa 2000km.Jako sam dezorjentisan.Lupa mi srce.Ne mogu da zaspim.Ne znam.Valjda ću zaspati.Mislim.Valjda.
Jao kako se teško novac zarađuje. :/

Tema:
Prestar sam da tražim posao preko oglasa,idem na posao,vraćam se sa posla.Prestar sam da radim za platu.
Nemam volje,snage,živaca za to.
:lol:

Prestar sam za ovo
IMG_20230219_140447_1.jpg

Generalno nizašta!
Mda,...ne mogu kao nekad, da ne spavam noću, ujutru funkcionišem normalno.
Mogu ponekad, ...ali onda izgledam k'o zombi. 😁
Ranije idem na spavanje i ne prija mi kao ranije alkohol, niti bilo kakva hrana.
Večeru sam takoreći izbacila, nemam više strpljenja da obučavam mlađe kolege, redukovala sam mnoga druženja, štikle nosim sve ređe,...najupečatljiviji simptom je potreba za kvalitetnim i redovnim snom.
Nekad sam živela "k'o zombi"!
E, jeste, po 3 dana i noći spojeno sam mogao da ne spavam i da štrikam ladno sve obaveze i zadovoljstva.

Back