Za šta služi parlament?

Zašto ne pravite razliku između Facebooka i Googlea?

• Fejsbuk su osmislili idioti.

glasova: 0 0,0%
  • Jedino koristim Tviter @StrankaP

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    3
  • Anketa je zatvorena .

Stranka Policije

Početnik
Banovan
Poruka
8
Za šta služi parlament? Da bi poslanici imali primanja 2.000 Eura mesečno? Slušam Dragana J. Vučićevića on nije narodni poslanik kako se hvali da je bio na moru u Bugarskoj a milion ljudi u Srbiji nikad nije bilo nigde. Na planeti zemlji radi samo 800 miliona ljudi a ostali samo smetaju. Voleo bi i ja da postanem narodni poslanik jer u protivnom ću završiti na groblju i muka mi je više od lopova koji imaju više nego što im treba. Stalno se smenjuju na vlasti lopovi iz lažne Više klase. Razlika između Boška Obradovića i Aleksandra Vučića je nikakva. Nema kandidata koji radi za sirotinju.

bilo je dosta reči o smanjenju broja poslanika, muka oko tv prenosa, danas kada je nevorovatno lako napraviti kanal za prenose putem interneta ni glasa o tome, dobro skupštini dobro RTS,svima dobro osim narodu....ne mogu da prate skupštinu oni koji nemaju internet pristup...omogućite im pristup i uradite korisnu stvar.....itd,itd eto ćemu sluđi skupština kod nas da nekom bude bolje pojedincu a narod ko još pita osim na izborima, ali neće još dugo...

Za šta služi parlament? Da bi poslanici imali primanja 2.000 Eura mesečno? Slušam Dragana J. Vučićevića on nije narodni poslanik kako se hvali da je bio na moru u Bugarskoj a milion ljudi u Srbiji nikad nije bilo nigde. Na planeti zemlji radi samo 800 miliona ljudi a ostali samo smetaju. Voleo bi i ja da postanem narodni poslanik jer u protivnom ću završiti na groblju i muka mi je više od lopova koji imaju više nego što im treba. Stalno se smenjuju na vlasti lopovi iz lažne Više klase. Razlika između Boška Obradovića i Aleksandra Vučića je nikakva. Nema kandidata koji radi za sirotinju.
Ti kriviš druge za svoju nesposobnost.

Inače takav je život pun nepravdi. Porasti. I ne sernjaj po forumu nego idi u politiku pa promeni nešto.

Ti kriviš druge za svoju nesposobnost.

Inače takav je život pun nepravdi. Porasti. I ne sernjaj po forumu nego idi u politiku pa promeni nešto.

... у Скупштини су спонзорисани/е сењратори/ке .... ван скупштине самофиннасирајуће ска-рабеике и ска-рабеји

сењроваљи и серњоваљајаке

индивидуе и инвидуалке ....

Back