За шта се бори опозиција ?

А са том аналогијом кафане, код нас ти је све мешано месо, као оно што остане непоједено од других и келнер ти стави у тањир и тај отпад сервира као наручено јело. Класична српска политичка сцена.

За моју идеју не треба устанак већ само добра воља, можемо је назавати и српском завером. Видиш како се данас понашају напредни, на исти начин као немци који су били убеђени да Хитлер има тајни план као ће све остале уништити или преварити свеједно. Са том мишљу у главама су их руси и черечили као ражњиће у кафани када су упали у Берлин.

Одакле ти добра воља када је народ искварен, слаб и неспособан.???

Вртиш се укруг.

Испрљан народ мора да се прочисти како би га Бог послушао !

Вртиш се укруг.

Narod je odlican kakva mu je elita....a elitu treba ne procistiti, nego ocistiti....

On sluzi za zaglupljivanje i zbunjivanje i za to je placen....a zena je koliko i ja....

Ти мислиш да се Тадић крије иза тог ника ?
Мислим за њега стално навија ...

Мада, хммм, можда жели управо тако да га представи у најгорем светлу,
јер је он велики јебац, многе су остале уплакане,
Џорџ Кљуни и сл.
а оне су осветољубиве ...

Ха ?

Вртиш се укруг.

Подсећате ме сад на ону бабу са Авале кад су дошли социјалисти да јој предизборно кукају како нема горива, а она рекла нек вам напиша Милошевић гориво кад је све отишло у бунар јер сте дошли мени да се жалите.

Подсећате ме сад на ону бабу са Авале кад су дошли социјалисти да јој предизборно кукају како нема горива, а она рекла нек вам напиша Милошевић гориво кад је све отишло у бунар јер сте дошли мени да се жалите.

Ево Метрономи је слушао моја предавања:

Народ = Елита + Маса

Сада имамо олошелиту и масу која се угледава на олошелиту !

Олош елита је лош пример свом народу.

Маса је боља од садашње олош Елите, тада се Устанком из Масе издваја нова Елита која мора да уништи стару олош-Елиту !

Прочишћење, прочишћење ... гвоздена метла !

Ево Метрономи је слушао моја предавања:

Народ = Елита + Маса

Сада имамо олошелиту и масу која се угледава на олошелиу !

Олош елита је лош пример свом народу.

Маса је боља од садашње олош Елите, тада се Устанком из Масе издваја нова Елита која мора да уништи стару олош-Елиту !

Прочишћење, прочишћење ... гвоздена метла !
А да ли су ти нови елитисти Ковид протектид, или су антиУставни спрам олоша и елите ан женерал?

А да ли су ти нови елитисти Ковид протектид, или су антиУставни спрам олоша и елите ан женерал?

То би морали бити традиционалисти.

Пропала Елита се бави оним чега више нема, а то је либерализам, социјализам и фашизам ( о томе разглаба овај пропали форум са пропалом и позицијом и опозицијом)

Бежи од свих њих !

То би морали бити традиционалисти.

Пропала Елита се бави оним чега више нема, а то је либерализам, социјализам и фашизам ( о томе разглаба овај пропали форум са пропалом и позицијом и опозицијом)

Бежи од свих њих !
Ја сам на сигурном, на Руднику, са браћом и сестрама змијама.

Back