- Poruka
- 49.993
On sluzi za zaglupljivanje i zbunjivanje i za to je placen....a zena je koliko i ja....Не дирај варјачу,
она је права опозиција.
Служи да знамо како не треба размишљати и делати.
И за ППП.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On sluzi za zaglupljivanje i zbunjivanje i za to je placen....a zena je koliko i ja....Не дирај варјачу,
она је права опозиција.
Служи да знамо како не треба размишљати и делати.
И за ППП.
За моју идеју не треба устанак већ само добра воља, можемо је назавати и српском завером. Видиш како се данас понашају напредни, на исти начин као немци који су били убеђени да Хитлер има тајни план као ће све остале уништити или преварити свеједно. Са том мишљу у главама су их руси и черечили као ражњиће у кафани када су упали у Берлин.
Narod je odlican kakva mu je elita....a elitu treba ne procistiti, nego ocistiti....Одакле ти добра воља када је народ искварен, слаб и неспособан.???
Вртиш се укруг.
Испрљан народ мора да се прочисти како би га Бог послушао !
On sluzi za zaglupljivanje i zbunjivanje i za to je placen....a zena je koliko i ja....
Подсећате ме сад на ону бабу са Авале кад су дошли социјалисти да јој предизборно кукају како нема горива, а она рекла нек вам напиша Милошевић гориво кад је све отишло у бунар јер сте дошли мени да се жалите.Одакле ти добра воља када је народ искварен, слаб и неспособан.???
Вртиш се укруг.
Испрљан народ мора да се прочисти како би га Бог послушао !
Ti si rođen zbunjenOn sluzi za zaglupljivanje i zbunjivanje i za to je placen....a zena je koliko i ja....
Подсећате ме сад на ону бабу са Авале кад су дошли социјалисти да јој предизборно кукају како нема горива, а она рекла нек вам напиша Милошевић гориво кад је све отишло у бунар јер сте дошли мени да се жалите.
А да ли су ти нови елитисти Ковид протектид, или су антиУставни спрам олоша и елите ан женерал?Ево Метрономи је слушао моја предавања:
Народ = Елита + Маса
Сада имамо олошелиту и масу која се угледава на олошелиу !
Олош елита је лош пример свом народу.
Маса је боља од садашње олош Елите, тада се Устанком из Масе издваја нова Елита која мора да уништи стару олош-Елиту !
Прочишћење, прочишћење ... гвоздена метла !
А да ли су ти нови елитисти Ковид протектид, или су антиУставни спрам олоша и елите ан женерал?
Ја сам на сигурном, на Руднику, са браћом и сестрама змијама.То би морали бити традиционалисти.
Пропала Елита се бави оним чега више нема, а то је либерализам, социјализам и фашизам ( о томе разглаба овај пропали форум са пропалом и позицијом и опозицијом)
Бежи од свих њих !
Ја сам на сигурном, на Руднику, са браћом и сестрама змијама.
Ма не, офтамолог.Рудар ?
Ма не, офтамолог.
Захваљујем господине. Трудим се да се представим најбоље најбољима.Доста ти је добра диоптрија, бар овде на форуму !
Без обзира на идеализам