"Za Srbe koji vole more u Albaniji, važno je znati da će sresti šiptarske policajce sa Kosova na dužnosti."

nesko101

Elita
Poruka
20.731
Autorska
Nemojte mnogo da se k..... dole inače ima da vas oleše pa će vam odmor presesti za sve pare braćo Srbi.
Da ste kao ja na primer nikada za svog života ne bi otišli u Albaniju i u Crnu Goru.
Ja sam se zarekao a i moja porodica posle mene biće takva.Da su svi Srbi takvi onda bi Srbija imala cilj i uspela bi jednog dana da se homogenizuje i spremi za oslobađanje svoje teritorije ovako sve ovo trajaće stotinama godina.

Autorska
Nemojte mnogo da se k..... dole inače ima da vas oleše pa će vam odmor presesti za sve pare braćo Srbi.
Da ste kao ja na primer nikada za svog života ne bi otišli u Albaniju i u Crnu Goru.
Ja sam se zarekao a i moja porodica posle mene biće takva.Da su svi Srbi takvi onda bi Srbija imala cilj i uspela bi jednog dana da se homogenizuje i spremi za oslobađanje svoje teritorije ovako sve ovo trajaće stotinama godina.
aj ne s*ri Neške, sigurno si svakog leta redovan na albanskoj obali... 🏖️
verovatno odma' o istom trošku doneseš i heroin iz Albanije, na količinu koju ti trošiš verujem da je znatna ušteda ako se uzima direktno u Albaniji u odnosu na ove tvoje lokalne šiptarske dilere! :mrgreen:

Back