...za samo jedno veče...

kizo75:
Slazem se u potpunosti. Mahom se pati za takvim dogadjajima u slucaju nesrece u vezi, ili u braku. Jer nam je poznato da ako sve funkcjonishe, gleda se napred, a ne ono shto je nekada bilo. A pritom verovatno i ne pada na pamet srecnim osobama da "upadnu" u takve sheme... ALI...nekada je izazov veliki! Nekada neshto krene nizbrdo pa se setish necega lepog... Ili ipak, ostaje opcija : lepo na slepo...ni juce ni sutra... ;) Zavisi ko si i shta si, a ponajvishe KAKAV si ;)

Ko je inteligentniji njemu treba za srecu da stalno ide dalje i dalje i dalje, tesko se zadovoljava.

topmodelsica:
Zbog toga se ponekad stavi tacka na ljubav i krene se dalje. Tako zapakovana ljubav, zapecacena, sa stavljenom tackom, moze da se cuva, mozes da je nosis sa sobom.
Dobro! I shta cesh onda sa njom tako zapakovanom? Bacish je u neki daleki kutak svoje dushe pa ... ipak ona nekada izbije na povrshinu i moze, ili da zaboli ili da te obraduje...

A inace se slazem sa tobom...treba ici dalje, i dalje...

algola:
inace glupost je ako se sve svodi na sex. savrsen osecaj se svakako dozivljava u komunikaciji, pogledu, dodiru, bliskosti. to nema cenu...
bravo majstore..ili majstorice...:D ..to je poenta, na tu bliskost sam mislio, koja nikako nije izazvana sexom...to je nešto, samo naizgled malo, taj osećaj koji kako reče nema cenu, koji pamtim duže nego sto sexova...

Enrique.:
...e ne mislim na sex na jedno veče...
..mislim na veze, nazovite ih kao hoćete, poznanstva, romantične susrete, slučajne ili namerne, emocionalnu bliskost, koju ste osetili samo jedno veče, ili, ajd' može i nekoliko dana, a znali ste od početka da zbog nekih razloga tu osobu možda nikada više nećete videti...možda zato što je daleko, možda čak i u drugoj državi, možda zbog nekog drugog razloga... ali u tom nekom predivnom trenutku bio vam je dovoljan samo taj tren, od koga ćete kasnije imati samo sećanje...
E to sećanje, da li je to za vas bolna tema, nešto kao propuštena prilika ili momenat koji evocira lepe uspomene..?

tu emociju sam osetila vise puta i ona je bila vrlo jaka........a posto ja nisam princeza za koju ce se vitez boriti,jer ne zadovoljavam visoke muske kriterijume i istancan ukus,znala sam da ce sve brzo proci i da cu jos brze postati proslost...........

ipak,trenuci provedeni u zagrljaju jedne osobe,su momenti kojih se secam sa osmehom na usnama,jer sam isplivala iz zabluda,samoobmanjivanja,posesivnosti i ljubomore i objektivno sagledala situaciju........

i,uvek ce biti tako,jer se ta ljubav integrisala u mene i napaja se iz sopstvenih resursa......
lepo mi je kad pomislim na to da sam barem na tren bila nekom nesto posebno.........

..daaaa...a šta ako je to osoba koju bi mogla da voliš, ali znaš da bi to zbog nekog razloga bilo suludo jer je nemoguće da budete zajedno....kada možeš da uzmeš samo taj tren ili ništa...

...sada si me stavio na muke...
Sta bih...???
Ni sama ne znam,sve bi valjda zavisilo od toga koliko sam se u datom trenutku spremna opustiti i prepustiti se osecajima,...koliko bih bila hrabra,da pustim srce da me vodi...bez razmisljanja i straha...sta posle svega???

Ali kada pomislim na tu mogucnost,...znas,zatrepere oni leptirici u stomaku!!!! :oops:
Lepo je biti sa nekim na istoj talasnoj duzini,kada pogledi govore vise od milion reci,a telo zadrhti bez dodira,kada je samo osmeh potreban da potvrdi ono sto srce oseca!!!

irenak55:
..daaaa...a šta ako je to osoba koju bi mogla da voliš, ali znaš da bi to zbog nekog razloga bilo suludo jer je nemoguće da budete zajedno....kada možeš da uzmeš samo taj tren ili ništa...

...sada si me stavio na muke...
Sta bih...???
Ni sama ne znam,sve bi valjda zavisilo od toga koliko sam se u datom trenutku spremna opustiti i prepustiti se osecajima,...koliko bih bila hrabra,da pustim srce da me vodi...bez razmisljanja i straha...sta posle svega???

Ali kada pomislim na tu mogucnost,...znas,zatrepere oni leptirici u stomaku!!!! :oops:
Lepo je biti sa nekim na istoj talasnoj duzini,kada pogledi govore vise od milion reci,a telo zadrhti bez dodira,kada je samo osmeh potreban da potvrdi ono sto srce oseca!!!

Kao da sam ja mislila a ti pisala! U potpunosti se slazem. Izuzetno lepi osecaji...ma koliko dugo oni trajali! Za takve trenutke vredi ziveti... :)

".....sve sto dozivimo, apsolutno sve,i bol koji razdire, i oni koji odlaze,
i ono sto nepovratno gubimo, obogacuje nas.."

Cetiri stvari se nikada ne mogu vratiti:
-Ispaljena strela,
-Izgovorena rec,
-Protekli zivot
-Propustena prilika...

Back