ЗА САМО 5 МИНУТА-ИЗ ПОРОДИЦЕ У ДОМ!

To ne mora da znaci da je zlocin. Moze da bude ali ne u svim situacijama.
Ne treba tako padati u osudjivanje jer zaista ima mnogo ljudi (pogotovo iz generacije odraslih u komunizmu) kojima bi trebalo zabraniti da budu roditelji!
Sta mislis, otkud toliko narkomana, bludocinaca, razocaranih,izopacenih, itd. medju omladinom? ..
Sve su to krivi njihovi roditelji koji ih nisu dobro vaspitali. Da je ovo normalna drzava, svako ko zeli da stupi u brak bi morao da prodje nekoliko pedagoskih i psiholoskih testova, da bi se ustanovilo da li je uopste sposoban da bude roditelj.

Пре свега,тај тест би прво требали да прођу политичари који преферирају да владају Србијом.
Пошто се то неће десити,имаћемо случајеве где ће се Србима узимати деца због баналних и бесмислених разлога, где ће људи ићи у затвор на 10 година због убиства пса који је изуједао дете и где ће цигани добивати 4 године затвора због бруталног и свирепог убиства Србина.
Научна фантастика?! То је Србија данас.

Пре свега,тај тест би прво требали да прођу политичари који преферирају да владају Србијом.
Пошто се то неће десити,имаћемо случајеве где ће се Србима узимати деца због баналних и бесмислених разлога, где ће људи ићи у затвор на 10 година због убиства пса који је изуједао дете и где ће цигани добивати 4 године затвора због бруталног и свирепог убиства Србина.
Научна фантастика?! То је Србија данас.
Da, ali ne treba sve tako generalizovati.
Ima slucajeva gde je zaista potrebno oduzeti decu od roditelja, da ih roditelji ne bi skroz unistili.

Da, ali ne treba sve tako generalizovati.
Ima slucajeva gde je zaista potrebno oduzeti decu od roditelja, da ih roditelji ne bi skroz unistili.

Да у праву си - цигани своју децу терају на крађу,просјачење,проституцију,крајње су запуштена и пуна модрица од свакодневних тортура,али држава некако олако прелази преко ових случајева,док србску децу отима од њихових родитеља по кратком поступку и по анонимној пријави без провере и опомене.

Да у праву си - цигани своју децу терају на крађу,просјачење,проституцију,крајње су запуштена и пуна модрица од свакодневних тортура,али држава некако олако прелази преко ових случајева,док србску децу отима од њихових родитеља по кратком поступку и по анонимној пријави без провере и опомене.
Ciganima treba zakonom zabraniti da uzgajaju decu jer ih unistavaju.
Mali procenat cigana uspeva da se socijalizuje i kultivise.

Meni je prosto neverovatno da vi verujete u agilnost, hitrost i spremnost na akciju beogradskih socijalnih službi :lol:
Liči mi na vic: idu dva socijalna radnika ulicom, vide dete da se igra napolju i oduzmu ga majci! :lol:
Elem, priču ove gospođe sam videla u Beogradskoj hronici. Jako zanimljiva priča i izveštavanje, druga strana se nije čula, samo ucveljena majka. Majka ima pravo u medijima da priča šta želi. Dosije iz Centra za socijalni rad niko nema prava da plasira u medije! Dakle, drugu stranu verovatno nikada nećemo saznati.
Dalje, socijalne službe moraju da reaguju na prijavu. Zamislite šta se dešava kad ne reaguju, viđate često u novinama tragične naslove....
Socijalnim radnicima nije posao da idu po ulici i skupljaju decu nego da provere prijave srodnika, komšija, prolaznika, bilo koga.
Koliko ste puta pozvali miliciju zbog toga što ciganče prosjači? Da vidim savesne građane?

Zakon može da bude kakav god, ako se poštuje. Ovo je još jedna novinarska patka i jednostrana priča, možda i naručena iz nekog razloga...

znaci u zakonu moze da pise da se vikanje na dete kaznjava smrtnom kaznom sta ??? ako se primenjuje i postuje to je po tebi ok ?

ne lupetaj molim te...

i ne kaze se patka nego packa !

daj i malo teorije zavere sa tim narucivanjem i glupostima...
narucena iz kog razloga ? mozda udruzenje zlostavljaca dece protestvuje posto su do sad ne smetano mogli da zlostavljaju ili sta vec ti mislis ...

prvo nadji zakon pa ga detaljno prouci .onda vidi iskustva drugih zemalja,pa vidi produktivnost toga kod nas pa vidi mane i pogodnosti,vidi zapravo sta ce nam taj zakon doneti.

objektivno sagledaj pa pisi ! a sa ovakvim glupim tumacenjem i piskaranjem gluposti i dezinformacija bez ikakvih argumenata ne zamaraj ljude da citaju...

znaci u zakonu moze da pise da se vikanje na dete kaznjava smrtnom kaznom sta ??? ako se primenjuje i postuje to je po tebi ok ?

ne lupetaj molim te...

i ne kaze se patka nego packa !

daj i malo teorije zavere sa tim narucivanjem i glupostima...
narucena iz kog razloga ? mozda udruzenje zlostavljaca dece protestvuje posto su do sad ne smetano mogli da zlostavljaju ili sta vec ti mislis ...

prvo nadji zakon pa ga detaljno prouci .onda vidi iskustva drugih zemalja,pa vidi produktivnost toga kod nas pa vidi mane i pogodnosti,vidi zapravo sta ce nam taj zakon doneti.

objektivno sagledaj pa pisi ! a sa ovakvim glupim tumacenjem i piskaranjem gluposti i dezinformacija bez ikakvih argumenata ne zamaraj ljude da citaju...

Dakle, ne dozvoljavam da me šabani vređaju i ponižavaju, jednostavno odustajem od bilo kakve konverzacije sa takvim osobama!
Znanja iz oblasti zaštite dece imam više nego što možeš da pretpostaviš. Iskustava sa socijalnim službama takođe, kao i iskustava sa primenama zakona u istim!
Profesori novinarstva na FPN kažu ''patka'' a ne ''packa'', s razlogom, evo da ne tražiš http://www.trablmejker.com/emisije/39/1380
Neću više odgovarati na tvoje postove, zaboravila sam na kom je pf ova vest, kao i da je ovde svakakva pljuvačina dozvoljena....

ccccc...citam a ne verujem ni svojim ocima dokle doseze uzas u Srbiju...Boze spasi nas ovog zla...da bih mogao da sprovodis zakone prvo daj nesto cime ljudi nece krsiti zakon pa ako i dalje cine e onda sam da se i sila i zakon primene..ovako vidim samo da je zakon samo za nas robove...u ovoj Srbiji jer mi trenutno nista nismo drugo...

Што је најгоре, ретко ко овде уопште и схвата о каквом се монструозном сету закона ради-на референдуму ,који никад неће бити одржан од стране ове власти,овакви предлози би добили подршку само од педофила, који и у Европи просперирају на ужасним законским решењима у оквиру јувенилног правосуђа-која и постоје изгледа само да би урушила европску породицу, која чини основни темељ сваког европског друштва.Спречавање насиља је најбеднији изговор који сам чуо за киднаповање деце од стране државе.

Држава отима српску децу!

Срби,плачите.Са проевропском влашћу,која је ово дозволила - и у Србију је стигао овај ужас :

Radimo na osnovu prijava, bilo da su anonimne, potpisane, telefonske ili poslate elektronskom poštom...
– objašnjava psiholog Olivera Simendić, pomoćnica direktora Gradskog centra za socijalni rad.

Ако би се пресуђивало само на основу сиромаштва, хигијене и скучености простора, онда би требало свим Циганима одузети децу.
Да не причамо о терању на просјачење,крађу,проституцију и крајњу небригу у огромном броју случаја.
Али ту се Цигани и не помињу, јер циљ је растурање и уништење само српске породице.

images

Спремни за акцију

Значи анонимне пријаве се пикају...
А кад позовеш 92, из било ког разлога, керуша са друге стране ти тражи податке малте не о чукун-прецима а за то време преступници могу да побегну преко Дунава и преко Рио Гранде....

А што се цигана тиче .... Е они су овде постали виша раса.......

Држава отима српску децу!

Срби,плачите.Са проевропском влашћу,која је ово дозволила - и у Србију је стигао овај ужас :

Radimo na osnovu prijava, bilo da su anonimne, potpisane, telefonske ili poslate elektronskom poštom...
– objašnjava psiholog Olivera Simendić, pomoćnica direktora Gradskog centra za socijalni rad.

http://www.politika.rs/rubrike/Beograd/Za-samo-pet-minuta-iz-porodice-u-dom.lt.html

Спремни за акцију

A šta bi dotična služba uradila kada bih im ja anonimno javio da mi ga onako blajznu sočno?
Ovo je ništa drugo nego TRGOVANJE LJUDIMA POD OKRILJEM DRŽAVE
Za bilo kakvu akciju zaštite deteta - potreban je dokaz.
Ako je ovaj roditelj planirao da preproda dete - GDE JE OTIMAČ?

Poslednja izmena:

Back