Za saku dolara

Zamisli IMAGINARNU situaciju: Nova godina se slavi u firmi.....Ti tamo odes sama, a muz u svoje preduzece....

Sutra neki poznanici muzu pricaju kao si CELU NOC FLERTOVALA SA SEFOM.......

Kakva bi bila njegova reakcija? :zima:

Ma ne bi poverovao sigurno. Zna on da su sve moji flertovi forumski a sve ljubavi samo virtuelne, a ako bi poverovao pitao bi se jesam li luda pored njega takvog delije i lepotana i mladica i ljubavnika...Gde da trazim hleba preko pogace. :)

Ne znam stvarno. Ne poznajem ja njega najbolje, cesto me iznenadi postupcima kao da nismo toliko zajedno. Ipak mislim da bi se iznenadio, pitao me sta je uzrok i trazio da se ne ponovi. Sta drugo.

A da li se nikada ne bi zavodnicki i sarmantno nasmesila saobracajcu koji te je zaustavio i dvoumi se da li da te kazni ili ne nakon nacinjenog prekrsaja?

Ja jos nisam video ni jednu zenu koja se time ne slizi....z:)

Šta fali tome što se šarmantno nasmiješiš policajcu...?:) To samo pokazuje da su žene mudrije,a ne kao muškarci,odmah počnu da se svađaju i galame,ko da sirotim policajcima nije dosta bukadžija...:mrgreen:
A time smanje i ono malo šanse da prođu bez kazne...A žene se nasmiješe...i niko time ne gubi ništa...Zar nisi čuo za poslovicu...lijepa riječ (i osmijeh,dodaću) i gvozdena vrata otvara...Bolje bi bilo i muškarcima da usvoje taj princip...ima i policajki na našim ulicama...:lol:

I da...sve ovo nema baš nikakve veze sa seksom...

A da li se nikada ne bi zavodnicki i sarmantno nasmesila saobracajcu koji te je zaustavio i dvoumi se da li da te kazni ili ne nakon nacinjenog prekrsaja?

Ja jos nisam video ni jednu zenu koja se time ne slizi....z:)

Pa nije to tema.
Evo ja se uvek smeskam policajcima kada me zaustave i glumim glupu plavusicu, cak i okicama trepcem.
Kad bih znala da su principijelni i dosledni svom poslu i bez mislosti, ja ne bi :)

E, da! I uvek skruseno priznam da sam zgresila, al necu vise nikad majkemi, to pali da znate :)

Poslednja izmena:
ja sad nesto razmiljsljam....
ko je lud da zaposli nekog debila da mu radi samo zato sto je spavao s njim....ne znam pokusavam da shvatim tu filozofiju zaposljavanja.....ja mislim da ima mnogo vise "legalnih veza" iz koristi nego ovog ti meni ja tebi uslugu.....
cak i u "prijateljstvima"
mnogo je toga laznog oko nas.......
kako se se mnogi iznenadili kako ih manje vole kad vise nisu imali toliko para......
Kad imas para svi te vole.......
to je sve
tako tuzno...................

ja sad nesto razmiljsljam....
ko je lud da zaposli nekog debila da mu radi samo zato sto je spavao s njim....ne znam pokusavam da shvatim tu filozofiju zaposljavanja.....ja mislim da ima mnogo vise "legalnih veza" iz koristi nego ovog ti meni ja tebi uslugu.....
cak i u "prijateljstvima"
mnogo je toga laznog oko nas.......
kako se se mnogi iznenadili kako ih manje vole kad vise nisu imali toliko para......
Kad imas para svi te vole.......
to je sve
tako tuzno...................

Vjeruj mi ima takvih, u većini državnih (javnih) firmi ogromna većina radnika ništa ne radi, tako da nekom direktoru ili šefu uopšte nije bitno kakve zaposlene ima... ja sam se posljednjih godina uvjerio da zapošljavanje djevojaka i mladih žena preko kreveta stvarno postoji... a polaganje ispita na faksovima da ne pričam... čak mi je jedan profesor rekao da mu ne mogu ništa dokazati jer seks nije korupcija (ništa materijalno ne dobija)... u stvari mogu ti reći i njegovo ime (nemam šta da krijem), poznata je i uticajna ličnost...

Jao, ne znam, ne bih, znam da mi nije od dijamanata :babamrazica:, ali smatram da postoji način da se dobije posao i bez toga.

Ako ne postoji, radije ću čistiti nego dati piiiiiip za kancelariju.

veoma je rijedak slučaj da neki konkurs bude čist, tj. da nije nekome prethodno namješteno... mito, veza, stranka, seks, nepotizam nije ni bitno...

Back