Za saku dolara

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Pre dve-tri godine video sam u ovdasnjim novinama jedno zanimljivo istrazivanje jedne sasvim ozbiljne kuce (Data analisis).

Naime, oni su po svim naucnim metodama utvrdili da je SVAKA DRUGA ZENA, nezavisno od drustvenog statusa, bar jednom u zivotu pruzila intimne usluge nekome ko joj je obezbedio neki vredan poklon kao: radno mesto, povecanje plate, skupocenu stvar ili neku drugu privilegiju......

Meni se to cini sasvim prakticno, opravdano i korisno.

Ne znam kako na to gledaju nase zene?

Da li bi recimo za dobro radno mesto provele par sati sa vlasnikom firme u nekom motelu, a da to muz i niko drugi ne sazna? :kafa:

Pre dve-tri godine video sam u ovdasnjim novinama jedno zanimljivo istrazivanje jedne sasvim ozbiljne kuce (Data analisis).

Naime, oni su po svim naucnim metodama utvrdili da je SVAKA DRUGA ZENA, nezavisno od drustvenog statusa, bar jednom u zivotu pruzila intimne usluge nekome ko joj je obezbedio neki vredan poklon kao: radno mesto, povecanje plate, skupocenu stvar ili neku drugu privilegiju......

Da li bi recimo za dobro radno mesto provele par sati sa vlasnikom firme u nekom motelu, a da to muz i niko drugi ne sazna? :kafa:

pa sta, i ja bi tako da imam sise i pichkicu <3 :))))

ne kazem da se zene ne prodaju,al da je svaka druga to je cista glupost,bar u mom okruzenju

Smokvice, mogu ti reci uz svo duzno postovanje da ti - NE POZNAJES ZENE.

Ja sam kroz zivot bio sa zenama za koje bi neki iz njihovog nablizeg okruzenja STAVILI GLAVU NA PANJ da nikada ne bi prevarile muza za nista na svetu...

I uludo bi izgubili glavu....z:)

Smokvice, mogu ti reci uz svo duzno postovanje da ti - NE POZNAJES ZENE.

Ja sam kroz zivot bio sa zenama za koje bi neki iz njihovog nablizeg okruzenja STAVILI GLAVU NA PANJ da nikada ne bi prevarile muza za nista na svetu...

I uludo bi izgubili glavu....z:)
cekaj bre blajbi,ovde se ne prica o prevari,vec o prodaji tela za uslugu?:)
o prevari ,drugi put;)

..ovo moze da se protumachi i tako da je jedva svaki drugi muz (dechko, partner uopshte) zeni sa kojom ima intimne odnose poklonio neshto vredno ili skupoceno..
..pih..

Зашто, чиста купопродаја, фер однос.
А цену формира понуда и тражња.
Коме то одговара, нека га.
Можда је претерано свака друга.

Зашто, чиста купопродаја, фер однос.
А цену формира понуда и тражња.
Коме то одговара, нека га.
Можда је претерано свака друга.

Postoji cak i onaj poznati becarac o tome:

"Hej ala volem kad naidje kriza,
Sve poskupi - pojeftini pisda..!
" :rotf:

Meni je žena pričala skoro da joj je jedna drugarica koja se skoro udala (nema posao, završila faks a dobro izgleda) rekla da bi to uradila bez razmišljanja, samo ne zna kome treba dat'...

Back