elendil
Aktivan član
- Poruka
- 1.995
Ziveli smo u zemlji u kojoj detinjstvo nije ni postojalo,ljudi su se radjali odgovorni i starili,Boga niko nije vide,Biljke su iskljucivo rasle iz semena,Zivotinje su izlazile samo iz Darvinovog dzepa a u bajkama su postojali Patuljci,Vile,Dzinovi,Zmajevi,Charobnjaci.Nebom nisu promicali leteci Cilimi,a iz boca nisu izlazili Duhovi,Chardak je bio na zemlji.Zivot je medjutim sve to demantovao...Deca bolje vide nego odrasli,Bog postoji,Biljke rastu sa dlana,Zivotinje nastaju iz ljubavi,Male Devojchice donose rode,a Mali Dechaci rastu u kupusu,Vile,Patuljci i Dzinovi zive oko nas,Zmajevi se kriju na ikonama ili u nasim dzepovim,Duhovi ne izlaze samo iz lampi i memljivih boca nego i iz tetrapaka i sijalica,a cilimi lete na interkontinentalnim linijama.
Pogledom kruzim po moru usnulog chovechanstva i shapucem ove rechi u noci.Znam da se obracam velikom bicu koje spava jos uvek nesvesno sebe.Chak i ako divlji zimski vetrovi vashih sistema komunikacija poshalju delove ove poruke koja odjekuje u tami,znam da cu se i dalje obracati nesvesnima.Svesni su vec videli da na istoku pochinje da se razdanjuje i osetili su kako toplo prolece vechnog zivota pochinje da otapa led njihovih predrasuda.
Probudite se...Setite se...
Pogledom kruzim po moru usnulog chovechanstva i shapucem ove rechi u noci.Znam da se obracam velikom bicu koje spava jos uvek nesvesno sebe.Chak i ako divlji zimski vetrovi vashih sistema komunikacija poshalju delove ove poruke koja odjekuje u tami,znam da cu se i dalje obracati nesvesnima.Svesni su vec videli da na istoku pochinje da se razdanjuje i osetili su kako toplo prolece vechnog zivota pochinje da otapa led njihovih predrasuda.
Probudite se...Setite se...