ZA ROĐENE 60-tih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala, hvala, hvala! Srecan i vama prvi zimski dan, kao i svi ostali dani. Kad vas ovako
citam, pomalo vam zavidim. Nekako svi zvucite raspolozeno, spremni na sve, putovanja izlaske, smeh, druzenje...Ja kao da sam se zakopala izmedju zidova, ograda, odrasle dece kojima vise nisam potrebna, muza umornog i bezvoljnog i nikad nedovrsenih kucnih poslova. Da, i mojih macaka. " Ja ne znam sta se desava, zemlja je tako daleka...Zbunjena.:?

:shock: ZAVIDIS ??? Slatka moja, malo kome od NAS imas na cemu da zavidis :roll::wink:
Generacijske probleme imamo svi, samo se Ti lepo ususkaj ovde na Romatiku :)
a za dobro raspolozenje izvoli:
0092.gif

Konacno nesto lepo... BRAVO GENERACIJO! Ovo je dokaz da jos vredimo. koliko ste srecni?

Mali Mili, dobro ti nama došao! Nemam nešto merač za sreću pa da ti tačno odgovorim koliko sam srećna... šalim se, naravno! Uopšteno rečeno, srećna sam što sam Bogu hvala i živa i zdrava, što mogu da sebi priuštim mnogo toga što me usrećuje... između ostalog da i ovde, na netu razmenim malo pozitivizma sa, meni dragim, sagovornicima! Mislim da i ovde lepim rečima bar malo usrećujemo jedni druge... priključi nam se i ti!:):):)

Hvala, hvala, hvala! Srecan i vama prvi zimski dan, kao i svi ostali dani. Kad vas ovako
citam, pomalo vam zavidim. Nekako svi zvucite raspolozeno, spremni na sve, putovanja izlaske, smeh, druzenje...Ja kao da sam se zakopala izmedju zidova, ograda, odrasle dece kojima vise nisam potrebna, muza umornog i bezvoljnog i nikad nedovrsenih kucnih poslova. Da, i mojih macaka. " Ja ne znam sta se desava, zemlja je tako daleka...Zbunjena.:?

Jane28, dobrodošla u naš vršnjački klub!
Svako od nas ima neku svoju životnu "kolotečinu" ali mislim da takođe svako od nas ima načina ili bar pokušava da izađe iz nje... pridruži nam se i ti! Davno je Konfučije rekao "Bolje je upaliti makar i jednu sveću nego čitav život proklinjati tamu". Ja moju "tamu" (čitaj kolotečinu) "osvetljavam" na tazličite načine, između ostalog i ćaskanjem na netu sa dobrodušnim sagovornicima. Probaj, možda se i tebi dopadne da razmenjuješ misli sa nama! :D:D:D...

Dušala, hvala ti divna si baš kao i ovo cveće!

P.S. izbegni ono "gazdarica", pošto sam samo nastavila temu koja je godinama postojala ovde, na Poznanstvima i kreirao je Suki suki, pa onda u premetačini, zadesismo se ovde i tada je mislim Bobanap ili Bretange bila kreator a ja temu samo "oživeh" eto po treći put i nisam gazdarica, samo nastavljač teme iz 2003. i nadam se dobar sagovornik!

Lep dan ti želim kao i svim Vršnjakinjama i Vršnjacima!:D:D:D . . .

Dušala, hvala ti divna si baš kao i ovo cveće!

P.S. izbegni ono "gazdarica", pošto sam samo nastavila temu koja je godinama postojala ovde, na Poznanstvima i kreirao je Suki suki, pa onda u premetačini, zadesismo se ovde i tada je mislim Bobanap ili Bretange bila kreator a ja temu samo "oživeh" eto po treći put i nisam gazdarica, samo nastavljač teme iz 2003. i nadam se dobar sagovornik!

Lep dan ti želim kao i svim Vršnjakinjama i Vršnjacima!:D:D:D . . .

Razumela......:razz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back