За право част и слободу Црне Горе

Дундурије

Domaćin
Banovan
Poruka
3.700
У чорби ових измећара се кувамо бар задњих 110 година, сви су повезани и само нам штету чине. Цетињанин Александар Карађорђевић, другови Ђилас, Вукмановић, Дапчевић и Влаховић, господа Дрљевић,Штедимлија и Поповић, друг Милошевић, Караџићи, Аркан,Мијовић, Тадић, Божовићи, и опет Ђилас.
Међутим овај Ђилас је одан спорту и правим вриједностима, у вези је са још једном земљакињом, Дабовић, из часне породице, чојство . . јунаштво . . образ . . и сл.

https://www.google.com/url?q=http://www.glassrpske.com/novosti/srbija/BeogradSa-24-kilograma-kokainina-uhapsen-brat-sestara-Dabovic/lat/217987.html&sa=U&ved=0ahUKEwjMj77GrJjPAhVGCBoKHWllAd4QFggFMAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNHQufCOmXgUg12Yqc7hYbd1A7PvHA

http://www.novosti.rs/вести/насловна/хроника.405.html:625647-Милан-Дабовић-данас-пред-тужилаштвом

Poslednja izmena:
Sirotinja iz Zapadnog Balkana može poslužiti za potrebe kolonijalizacije...
Samo im baciš par metalnih evra...

tako bilo u prošlosti tako je danas a što ne i sutra?
nikada se to menjat neće

- - - - - - - - - -

interesantno, prebačeno na hroniku jer se ne bavi Bosnom... konkretno...

- - - - - - - - - -

kakva netolerancija zvidne sirotinje iz komšiluka (komšija - TURSKA reč)

Ne razumem zasto je tema zatvorena, ali evo da je preformulisemo:

DROGA NIJE MOJA, BIO SAM PRIMORAN DA JE NOSIM: Milan Dabović se na saslušanju branio ćutanjem
http://www.telegraf.rs/vesti/236416...ilan-dabovic-se-na-saslusanju-branio-cutanjem

Moje opsrinije razmisljanje o ovoj temi mozete videti na onoj susednoj zatvorenoj...
Posto je izgleda zabranjeno dublje razmisljati i promisljati..ovde cu onda samo pratiti zvanicne vesti sa kontrolisanih mas medija...to je valjda dozvoljeno...

....

Ја сам изгледа срећан човек, мене нико никад није ни покушао да примора на тако нешто.

A dobro, realno mozemo zamisliti da se podmece, nije to nesto nemoguce, ali sad ne mozemo znati dal mu je neko podmentuo il ga je neko mozda cak kako se to zargonski kaze kao "ragu" iskoristio i sl..

Cest je to slucaj u svetu narko-trafikinga...da se neki ljudi odrede kao "rage" za prenos narkotika...
Ono...da cak i ne budu svesne sta nose-voze, pa ako prodju onda ih druga ekipa doceka i izvadi ono sto je neko drugi stavio ovome u torbu npr il gepek il ispod haube itd.
Il da se nekome podmetne zarad kompromitacije njega ili njegovih bliznjih...a zbog nekih pozadinskih agendi...

Dakle nije to nemoguce zamisliti...
A da li je to ovde slucaj...to je pitanje...

Premda je meni ona torbica i ono pakovanje su delovali vrlo jadno prikriveni gotovo nikakao...
No dobro i to moze biti ono slucaj kad se nesto sakrije ispred nosa upravo da ne bi bilo primeceno.

...

A dobro, realno mozemo zamisliti da se podmece, nije to nesto nemoguce, ali sad ne mozemo znati dal mu je neko podmentuo il ga je neko mozda cak kako se to zargonski kaze kao "ragu" iskoristio i sl..

Cest je to slucaj u svetu narko-trafikinga...da se neki ljudi odrede kao "rage" za prenos narkotika...
Ono...da cak i ne budu svesne sta nose-voze, pa ako prodju onda ih druga ekipa doceka i izvadi ono sto je neko drugi stavio ovome u torbu npr il gepek il ispod haube itd.
Il da se nekome podmetne zarad kompromitacije njega ili njegovih bliznjih...a zbog nekih pozadinskih agendi...

Dakle nije to nemoguce zamisliti...
A da li je to ovde slucaj...to je pitanje...

Premda je meni ona torbica i ono pakovanje su delovali vrlo jadno prikriveni gotovo nikakao...
No dobro i to moze biti ono slucaj kad se nesto sakrije ispred nosa upravo da ne bi bilo primeceno.

...

Све то лако може да се утврди, рецимо почне се од тога чиме се бави и колико зарађује тиме чиме се легално бави, а шта све има и како живи.

Нешто ми говори да овај много више има и троши него што легално приходује.

Evo ga...
Cazim sinoc u Beogradu kod Šabana Šaulića...opušteno...

(FOTO) CELA ESTRADA STIGLA NA PROSLAVU PUNOLETSTVA: Šaban unuku Luki poklonio 25.000 evra!
http://www.kurir.rs/stars/foto-cela...unuku-luki-poklonio-25000-evra-clanak-2452135

luka-adzic-saban-saulic-unuk-punoletstvo-foto-damir-dervisagic-1474325645-995405.jpg

Sramota...
Za drzavu i drustvo...

.

Па ако није расписана потерница за њим, што не би био у Београду? Зато што је Албанац?

Ne nego zato sto je KRIMINALAC po nalazima nemackog BND-a, kao i MUP-a Srbije saopstenim u Belj Knjizi istog !!!
Najveci CIA narko bos na Balkanu ako ne i celoj Evropi !
Ali zbog CIA zaledjine nijedna od banana drzavica Ex Yuge mu ne sme nista...pa tako ni kukavna Srbijica...

...

Ne nego zato sto je KRIMINALAC po nalazima nemackog BND-a, kao i MUP-a Srbije saopstenim u Belj Knjizi istog !!!
Najveci CIA narko bos na Balkanu ako ne i celoj Evropi !
Ali zbog CIA zaledjine nijedna od banana drzavica Ex Yuge mu ne sme nista...pa tako ni kukavna Srbijica...

...

МУП Србије не одређује ко је криминалац, него тужилаштво које подиже оптужнице и одређује притвор. Против овога очито нема оптужнице.

МУП Србије не одређује ко је криминалац, него тужилаштво које подиже оптужнице и одређује притвор. Против овога очито нема оптужнице.

Nemoj mi molim te o ovdasnjem sudstvu i tuzilastvu...to je produzena ruka kriminala !

Ovde nijedan narko bos nije osudjen, i svi satro slobodni i nevini, a droge u TONAMA po Srbiji...evo samo u par dana 300 kila navatase...

Pa kako majku mu ?!
Kako tolika droga plovi Srbijom, a nigde nijednog narko bosa u zatvoru?!

Ima li to logike ?!
Naravno ima, ali bolesne = Sudstvo i Tuzilastvo su DEO MAFIJE !!!

...

Црногорска мафија у Србији: Кокаин и убиства

Чак четири црногорска клана данас, пет година после хапшења Дарка Шарића, воде битку за превласт над шверцом кокаина, а супарнике углавном ликвидирају у Србији, у којој би да шире своју империју.
Да ли је предаја Дарка Шарића и хапшење Луке Бојовића, некада најмоћнијих нарко-босова, довело до прекида кокаинских канала из Јужне Америке у Западну Европу и слабљења овдашње мафије, чији је главни извор прихода шверц и трговина наркотика.
Подаци до којих смо дошли говоре да је мафијашка хоботница неуништива. Не само да су кланови Шарића и Бојовића наставили са послом, него је празан простор у једном моменту довео до јачања и њима супротстављених кланова.
Како то иде, за њих су се везивале многе познате певачице, старлете и манекенке.
Ту су се пре свега издвојили никшићко-кварташки клан - чије су вође Никшићанин Радомир Бобан Баћовић и Ранко Радошевић звани Ранко Ескобар из Подгорице. Информације о активностима ове групе полиција је почела да прикупља пре више од десет година, а до сазнања о шверцу наркотика из Јужне Америке у Европу дошло се током истрага неколико убистава у последње две године.
Ликвидација Данила Радоњића и Џенана Рамовића у Земуну 2011.
Под вођством Луке Бојовића уздигла се тзв. которска шкаљарска група под руководством Јована Вукотића, који служи казну за помагање у атентату. Ње­гов зва­нич­ни кри­ми­нал­ни до­си­је са­др­жи са­мо јед­ну осу­ду, коју тренутно служи у затвору, и то за де­ло ко­је је, ка­ко сам на­во­ди, по­чи­нио као двадесетогодишњак, бра­не­ћи жи­вот при­ја­те­ља.
Уз овакве мафијаше се углавном лепе и старлете, певаљке и манекенке...
Улога вође, али и супростављени односи са неколико јаких група довели су до тога да се Вукотић неколико пута нашао у центру ватрених обрачуна, због чега је ангажовао обезбеђење, углавном држављане Србије, бивше припаднике војних и паравојних формација. Вукотић и његова шкаљарска група су у дугогодишњем сукобу са групом Дарка Шарића. Неки од црногорских мафијаша постали су јачи и од некада најјачих, а међусобна супростављеност довела је до бројних ликвидација.
Клан Луке Бојовића сарађује са шкаљарском групом, а под њиховом контролом је и барско-будвански клан, којим је до своје смрти у септембру 2013. суверено владао Лука Ђуровић, до тада главни Бојовићев човек у Црној Гори.
Интересантно је да је база свих послова са шверцом кокаина у Црној Гори, чији кланови или раде под руководством босова из Србије или су довољно јаки да под собом држе поједине криминалне групе из Србије.
ЛИКВИДАЦИЈЕ
Откривени су оперативни подаци о блиским сарадницима и непријатељима Цетињанина Горана Радомана, убијеног у Београду, али и ко стоји иза још судски нерасветљених злочина: убиства Слободана Стевовића на Дорћолу, убиства Видака Воротовића, члана Шарићевог клана, убиства Дарка Бугарина, телохранитеља Драгана Дудића, и двоструког убиства које полицији задаје највише мука: ликвидације пријатеља породице Радоњић - Данила Радоњића и Џенана Рамовића у Земуну 2011. године.

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=...kncv0f&usg=AFQjCNGdDij8tU1x7rAmuh59jEnQIqPckA

Ne razumem zasto je tema zatvorena, ali evo da je preformulisemo:

DROGA NIJE MOJA, BIO SAM PRIMORAN DA JE NOSIM: Milan Dabović se na saslušanju branio ćutanjem
http://www.telegraf.rs/vesti/236416...ilan-dabovic-se-na-saslusanju-branio-cutanjem

Moje opsrinije razmisljanje o ovoj temi mozete videti na onoj susednoj zatvorenoj...
Posto je izgleda zabranjeno dublje razmisljati i promisljati..ovde cu onda samo pratiti zvanicne vesti sa kontrolisanih mas medija...to je valjda dozvoljeno...

....

NAMEŠTAJKA

штоно кажу јест малена ал је часна и поштена

Монтепркно, сама реч каже.

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 409606

:per:

Тешко да би се лопови одрекли Војводине и Београда, па то им је битније од Цетиња и Никшића

Прво да се сви из Србије вратите у Монтепркно, а онда како хоћете. Заболе нас.

Back